Γνώμες Φυσιγγίων

Ποιος ο λογος ενα τοσο ακριβο φυσιγγι.;

Σε αφορα κυνηγι σε καμπο;
Όχι εάν δεν ανοίξει ο Έβρος μέχρι τέλος του χρόνου η εναλλακτική είναι 7 μέρες για φασσες στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών 2 με 9 Γενάρη

Έχει δοκιμάσει κάποιος τα Λάμπρο τα διασποράς τα κίτρινα 34 γρ; Εριξα σήμερα ένα και η κάννη βρωμίσε πολύ. Έχει τύχει και σε άλλον;
πως σου φάνηκε ; μου έχουν πει ότι είναι δυνατό και το νοιωθεις . Ήμουνα έτοιμος να πάρω ένα κουτί και το απέφυγα.
Πήρα όμως ένα 36 γρ ν9 και το έριξα όλο σε μια μέρα , σε κάτι στενά ξέφωτα στα έλατα που οριακά προλαβαίνω τις κυριαρινες όταν τα διασχίζουν. Σκούπα και ελαφρύ. Αν δεν ήταν βαρύ για την τσέπη θα το πρότεινα για αργά δύσκολα απογευματινά

https://www.pervolarakis.gr/el/proionta/fysiggia-1/cal-12-2/35-36-gr/remington-express-xlr-35-5gr Γνώμες για χρήση του συγκεκριμένου για φασσες τον Γενάρη γιατί είμαι άσχετος με το συγκεκριμένο κυνηγι;
τώρα ρωτάς για το καλύτερο μάλλον φυσίγγι της αγοράς 🤭
μην το πάρεις σε ν5 αλλά σε ν6 ( το οποίο είναι 5,5 σε ευρωπαϊκό) και με τα καλυτερα σκάγια

τώρα ρωτάς για το καλύτερο μάλλον φυσίγγι της αγοράς 🤭
μην το πάρεις σε ν5 αλλά σε ν6 ( το οποίο είναι 5,5 σε ευρωπαϊκό) και με τα καλυτερα σκάγια
Σε ευχαριστώ, ειμαι μεταξύ αυτού και του rottweil HV πού το έχω δοκιμάσει σε άλλα κυνήγια και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ άλλα για το κυνήγι της φασσας δεν έχω άποψη .

Σε ευχαριστώ, ειμαι μεταξύ αυτού και του rottweil HV πού το έχω δοκιμάσει σε άλλα κυνήγια και δεν με έχει απογοητεύσει ποτέ άλλα για το κυνήγι της φασσας δεν έχω άποψη .
Και τα 2 αυτά που λες είναι εξαιρετικά.

Ποιος ο λόγος να ρίξεις ακριβό φυσιγγι στη φασσα;;;
Τοσα ελληνικα υπαρχουν...;)
Όλα ακριβά είναι τώρα, και άμα κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να της βρεις και της συνάντησης καλύτερα να μην σε πουλήσει το φυσιγγι γιατί δεν ξέρεις και τι καιρό θα βρείς και ούτε σε τι αποστάσεις θα περνάνε, οπότε πρέπει να πάρεις ότι καλύτερο με όλα τα νούμερα.

Όλα ακριβά είναι τώρα, και άμα κάνεις πολλά χιλιόμετρα για να της βρεις και της συνάντησης καλύτερα να μην σε πουλήσει το φυσιγγι γιατί δεν ξέρεις και τι καιρό θα βρείς και ούτε σε τι αποστάσεις θα περνάνε, οπότε πρέπει να πάρεις ότι καλύτερο με όλα τα νούμερα.
Εχει κι αυτο τη λογική του, δεν εχεις κι άδικο.

Ποιος ο λόγος να ρίξεις ακριβό φυσιγγι στη φασσα;;;
Τοσα ελληνικα υπαρχουν...;)
Όπως είπε και ο @outlander πολλά τα χιλιόμετρα άγνωστες συνθήκες και είναι ένα κυνηγι που δεν το κάνω συστηματικά(πρώτη φορά)συγκεκριμένα ΕΑΝ δεν ανοίξει ο Έβρος είναι η επόμενη εναλλακτική της ετήσιας 7ημερης κυνηγετικής εξόρμησης και δεν θέλω ρισκάρω ειδικά στο φυσίγγι.

Βέβαια αν υπάρχει κάποια πρόταση για κάτι <<σίγουρο>>και δοκιμασμένο σε καλύτερη τιμή την ακούω.
Παρτα δεν θα σε κρεμάσουν είναι τοπ.

Επίσης Νόμπελ σπέσιαλ παλομπε το κόκκινο που είναι με την τέκνα πολύ καλό.

Βέβαια αν υπάρχει κάποια πρόταση για κάτι <<σίγουρο>>και δοκιμασμένο σε καλύτερη τιμή την ακούω.
αν υπάρχει τρόπος μαθε οι ντόπιοι τι ριχνουν ως επί το πλείστον αν σε βολεύουν τα γρ και οι προσκόπευσεις που θέλουν πας εκει.

αν υπάρχει τρόπος μαθε οι ντόπιοι τι ριχνουν ως επί το πλείστον αν σε βολεύουν τα γρ και οι προσκόπευσεις που θέλουν πας εκει.
Αυτό είναι λίγο δίκοπο μαχαιρι, πολλές φορές οι ντόπιοι λόγω των πολλών εξορμήσεων και ευκαιριών πού έχουν με το θήραμα επιλέγουν με γνώμονα την τιμή .

Αυτό είναι λίγο δίκοπο μαχαιρι, πολλές φορές οι ντόπιοι λόγω των πολλών εξορμήσεων και ευκαιριών πού έχουν με το θήραμα επιλέγουν με γνώμονα την τιμή .
ναι συμφωνώ αλλα δεν θα πάρουν κατι που δεν δουλεύει,αν εισαι εγκρατής αυτα που εχεις επιλέξει δεν παιζονται .

πως σου φάνηκε ; μου έχουν πει ότι είναι δυνατό και το νοιωθεις . Ήμουνα έτοιμος να πάρω ένα κουτί και το απέφυγα.
Πήρα όμως ένα 36 γρ ν9 και το έριξα όλο σε μια μέρα , σε κάτι στενά ξέφωτα στα έλατα που οριακά προλαβαίνω τις κυριαρινες όταν τα διασχίζουν. Σκούπα και ελαφρύ. Αν δεν ήταν βαρύ για την τσέπη θα το πρότεινα για αργά δύσκολα απογευματινά
Οντως είναι δυνατό. Γενικά δεν μου άρεσε. Το 36 γρ είναι ποιο καλό.

Πολύ καλό είναι... αν έχει κρύο θα σε ικανοποιήσουν κ τα Nsi supercaccia θεωρώ...
Απο ποσους βαθμους και κατω θα εριχνες τα super caccia?ρωταω για να ξερω αν χρειζομαι να παρω για τις πρωτες πρωινες ωρες που το κρυο ειναι εντονοτερο

Back