Γνώμες Φυσιγγίων

Γενικά εμένα τα φυσίγγια του δορκα μου ταιριάζουν σαν φιλοσοφία... Είναι μαλακά κ σχετικά συγκεντρωτικά... Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα που να έχω πει αυτό δεν θέλω να το ξαναδώ κ τα έχω ρίξει όλα... Το εξπρές 34 ένα φεγγάρι πιο παλιά, πάνε σιγουρα δέκα χρόνια, τα έριχναν πολύ κ στον Έβρο σε νορμάλ καιρό γιατί είχαν καλή τιμή κ από αυτά που έβλεπα σκότωναν μια χαρά...
Εμένα τα εξπρές 34 δε μου άρεσαν όσο τα 32. Τα είχα βρεί σε ξεφτίλα τιμή πριν 2-3 χρόνια και είχα πάρει 4 πακέτα..έβαζα στη μία κάνη 32 και στην άλλη 34 .. Ε με το 34 δεν έμεινα ευχαριστημένος,αν και του Δορκα τα φυσέκια είναι πολύ κομπλέ θεωρώ

Συνήθως το εργοστασιακό ***αρι και σε πιο ανοιχτά κομμάτια το kicks LF. Το κοντάκι το έχω ρυθμίσει ακριβώς επάνω μου. Το speed δεν μου έδωσε ούτε καν 40% συγκέντρωση στα 45 μέτρα με εργοστασιακό *φουλ και kicks LF. Επίσης στα 40 μέτρα με το μαμά ** με το ζόρι 55%. Ίδια ήταν και η κατάσταση πάνω στα πουλιά με ξεπουπουλιασματα και να φεύγουν τα πουλιά τραυματισμένα. Δεν ταιριάζει στο όπλο μου ούτε σε μενα
Τα φυσίγγια με αποσπώμενο πάτο , antigelo,ριχτα με ανοιχτό τσοκ 5,4,3.......
Στα κλειστά δεν αποδίδουν......

Εμένα τα εξπρές 34 δε μου άρεσαν όσο τα 32. Τα είχα βρεί σε ξεφτίλα τιμή πριν 2-3 χρόνια και είχα πάρει 4 πακέτα..έβαζα στη μία κάνη 32 και στην άλλη 34 .. Ε με το 34 δεν έμεινα ευχαριστημένος,αν και του Δορκα τα φυσέκια είναι πολύ κομπλέ θεωρώ
Και εμένα το ίδιο το 34αρι δεν μου άρεσε.

Σε σχέση με το express 34 ποιο να πάρω να δοκιμάσω για κυργιαρες και φασσες σε νορμάλ καιρό? Ποιο θεωρείτε καλύτερο σε συγκεντρώσεις ταχύτητες σκοτωματα???
Nsi speed, classica, 206 formoula, τα δύο πρώτα με το IC black edition της Α400 κεντανε

Τα 34 γρ μου ηταν παντα δυσκολα σαν γομωση. Κυνηγαω δεκαετιες και τα φυσιγγια 34 που με ικανοποιησαν ηταν
απο παλια μεχρι σημερα : Αρτεμις πυρκαλ , rotwaill dorkas, nsi διασπορας, nsi super felt, Πρασινο Ζωτος , Α1 sp Lambro.
Αυτα τα 6 μονο . Δεν ξερω τι ακριβως μου φταιει σε ολα τα αλλα που δοκιμασα , ναι σκοτωνουν , ναι στο ενα , ναι στο αλλο, αλλα τελικα συμπαθεια δεν. Με τα χρονια μαλλον το βρηκα. Ειχα στο μυαλο μου το 34 σαν γομωση σε ομαδα με 31,32, 33. Και το χρησιμοποιουσα σε αντιστοιχες περιπτωσεις και θηραματα . Ειναι λαθος. Ειναι μια βαρια γομωση για το 12αρι , και η ομαδα της ειναι 34, 35, 36, 37 . Και επειδη απο αυτη την ομαδα χρησιμοποιω πολυ το 36 γρ , το 34αρι το εξαφανισα σχεδον . Κυνηγαω μονο με (32,33) και (36)

αλήθεια είναι πως το 34 αρι δεν εχει την πέραση που εχει το 32 αρι αλλα ουτε και του 36... Το γιατί δεν το
Λόγω της τιμής εδώ και χρόνια, παλιά δουλεύαμε σε όλα τα θηράματα μόνο 33,34γρ και είχαμε το κεφάλι μας υσηχω, μόνο το νούμερο αλλάζαμε, μετά με τα χρόνια έγιναν τα 33,34γρ φασσοφυσιγγα σε τιμή, για αυτό τον λόγο.

Λόγω της τιμής εδώ και χρόνια, παλιά δουλεύαμε σε όλα τα θηράματα μόνο 33,34γρ και είχαμε το κεφάλι μας υσηχω, μόνο το νούμερο αλλάζαμε, μετά με τα χρόνια έγιναν τα 33,34γρ φασσοφυσιγγα σε τιμή, για αυτό τον λόγο.
Αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια .. εγώ έκοψα εδω και χρόνια τα 32 γρ ακόμα και στην ιδιογομωσης 33 for all μόνο στα παπια 34.. από φετος 34 αγωραστα for all

Παρακολούθησα λίγο τη συζήτηση κι έχω να πω τα εξής.ο Δορκάς γέμιζε το εξπρές το velox το r12 και το r35 plus με psb1 και το condor με psb2.ολα αυτά τα φυσίγγια εκτός το condor τα χρησ παρα πολύ και μιλάμε για πάρα πολύ καλές τουφεκιές.εχω μερικά κουτιά ακόμα απ' αυτά.απο προπερυσι γεμίζει το εξπρές με ακουιλα και δε ξέρω αν έχει αλλάξει και τα υπόλοιπα.μονο αν έχει κάποιος καινούργια παρτίδα να σφάξει να δούμε.εχω βάλει πολλές δοκιμές και με εξπρές και με r12 και με r35 plus.φυσιγγια συγκεντρωτικά που κόβανε αρκετά μακριά.τα καινούργια δεν τα ξερω

Εχει δοκιμασει κανας φιλος του Ρουμελιωτη τα 36γρ με MB36?
Σκεφτομαι να παρω μερικα σε Νο6(οχι για εναρξη...) αλλα θελω καμμια αποψη και απο κλωτσο τι λενε και για τι θερμοκρασιες ενδεικνυνται...
Κλωτσάει ναι. Για κρύο είναι. Αν θυμάμαι καλά είναι 35,5γρ.

Εχει δοκιμασει κανας φιλος του Ρουμελιωτη τα 36γρ με MB36?
Σκεφτομαι να παρω μερικα σε Νο6(οχι για εναρξη...) αλλα θελω καμμια αποψη και απο κλωτσο τι λενε και για τι θερμοκρασιες ενδεικνυνται...
Είναι δυνατό φυσιγγι, καλό, εγώ θα σου έλεγα από μέσα Νοεμβρίου και μετά. Είναι για κρύο καιρό.

Είναι δυνατό φυσιγγι, καλό, εγώ θα σου έλεγα από μέσα Νοεμβρίου και μετά. Είναι για κρύο καιρό.
Ευχαριστω...καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου αν και για να πω την αληθεια τα πολυ δυνατα φυσιγια δεν τα πολυσυμπαθω...ισως γιατι και οι θερμοκρασιες στα μερη μου δεν πεφτουν και πολυ χαμηλα...Τα σκεφτομουν για καμμια φασα(η για κανα παπι στην εναρξη αν παω...αλλα αστο καλυτερα δεν τον μπορω τον πονοκεφαλο...) στα μπασιματα και οτι μεινει για λαγο το χειμωνα.... θα παρω ενα κουτι και βλεπουμε....

Ευχαριστω...καπως ετσι το ειχα στο μυαλο μου αν και για να πω την αληθεια τα πολυ δυνατα φυσιγια δεν τα πολυσυμπαθω...ισως γιατι και οι θερμοκρασιες στα μερη μου δεν πεφτουν και πολυ χαμηλα...Τα σκεφτομουν για καμμια φασα(η για κανα παπι στην εναρξη αν παω...αλλα αστο καλυτερα δεν τον μπορω τον πονοκεφαλο...) στα μπασιματα και οτι μεινει για λαγο το χειμωνα.... θα παρω ενα κουτι και βλεπουμε....
Πού μένεις?

Back