Ναι δίνει, σε όσους ζητήσουν.Δινει ο Ρουμελιώτης σε μαγαζιά;
Ναι δίνει, σε όσους ζητήσουν.Δινει ο Ρουμελιώτης σε μαγαζιά;
Δεν έχω ρίξει αρκετά. Φίλοι που το έριξαν δεν είχαν θέμα. Εγώ έριξα μερικά στα παπια και πήγαν καλά. Πάντως σίγουρα είναι δυνατό φυσίγγι που στο κρύο θα δείξει τι κάνει.Ευχαριστω Βασιλη για την απαντηση.Σαν αποδοση πως τα ειδες εμεινες ευχαριστημενος?
Ναι απο οτι ξερω...Δινει ο Ρουμελιώτης σε μαγαζιά;
Τα έχω δοκιμάσει και με πιο ανοιχτά τσοκαρισματα αλλά πάλι όσο εσφιγγα τσοκ έκλεινε η ροζέτα της συγκέντρωσης σαν κανονικό φυσίγγιο.Τα φυσίγγια με αποσπώμενο πάτο , antigelo,ριχτα με ανοιχτό τσοκ 5,4,3.......
Στα κλειστά δεν αποδίδουν......
Πάρε του ζωχιου τα κόκκινα 33 γρ για έναρξηΑπεναντι ...Κερκυρα
Ήταν με πορτοκαλί καλυκα ήταν φοβέρα, τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, ήταν το μόνο από τα Όσκαρ που μου άρεσε πολύ. Αλλά πολύ φοβάμαι μήπως τα άλλαξε. Και Πρέπει να είναι και ακριβά.Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το oscar double mix 30gr?Για τρυγόνι ορτυκι και τσίχλα ενδιαφέρομαι...
9€τα βρήκα εδώ στην Αλεξανδρούπολη..γεμισμένα σε πορτοκαλί κάλυκα cheddite με D20Ήταν με πορτοκαλί καλυκα ήταν φοβέρα, τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, ήταν το μόνο από τα Όσκαρ που μου άρεσε πολύ. Αλλά πολύ φοβάμαι μήπως τα άλλαξε. Και Πρέπει να είναι και ακριβά.
Άμα δεν σε πειράζει η τιμή, πάρτα.9€τα βρήκα εδώ στην Αλεξανδρούπολη..γεμισμένα σε πορτοκαλί κάλυκα cheddite με D20
Δεν νομίζω....τουλάχιστον εδώ ΑθήναΔινει ο Ρουμελιώτης σε μαγαζιά;
Αθήνα Όχι, επαρχία, Ναι.Δεν νομίζω....τουλάχιστον εδώ Αθήνα
Τα χω ριξει σε τσιχλα και μου αρεσαν!Τα εβρισκα ακριβα ομως και δεν τα ξαναπειρα!Παιδιά έχει δοκιμάσει κανείς το oscar double mix 30gr?Για τρυγόνι ορτυκι και τσίχλα ενδιαφέρομαι...
Πολυ καλα φυσιγγια.9€τα βρήκα εδώ στην Αλεξανδρούπολη..γεμισμένα σε πορτοκαλί κάλυκα cheddite με D20
Εγώ όχι αλλά νομίζω ο Στέλιος πρέπει να είχε ανοίξει ένα μια φορά, νομίζω είναι με ποτήρι και στην μέση σταυρός ο συγκεντρωτηρας.Nsi speed 34 gr dispenser … το εχεται δοκιμαση
Με τι τα γεμιζει τωρα αυτα Ηλια ξερεις?Πάρε του ζωχιου τα κόκκινα 33 γρ για έναρξη
νομιζω mb32 αν δεν έχει α1 στοκΜε τι τα γεμιζει τωρα αυτα Ηλια ξερεις?
Παρε παρε...9€τα βρήκα εδώ στην Αλεξανδρούπολη..γεμισμένα σε πορτοκαλί κάλυκα cheddite με D20
Όχι δεν έχει τον ρώτησα εγώ.νομιζω mb32 αν δεν έχει α1 στοκ
Τον ρώτησα τη έχει με α1 και μου ότι ίσως να του έχουν μείνει κάτι predator 32 gr.νομιζω mb32 αν δεν έχει α1 στοκ