Γνώμες Φυσιγγίων

Τα έχει ρίξει κανείς, να μας πει εντυπώσεις? Για τις μαύρες τα πηρα
Αφού τις μαύρες και να τις πετύχεις δεν θα τις βρεις, είδες πως είναι τα περιβόλια απεριποιητα εφέτος, όλα ακαθάριστα. 😱
Εκτός κιαν τα πήρες για τις μπλε κάλτσες που λέει ένας φίλος 🤔ή για τα πρωινά πελαργονια... που λέει άλλος! 😄

Τα έχει ρίξει κανείς, να μας πει εντυπώσεις? Για τις μαύρες τα πηρα
Λιγο δυνατο το RC βεβαια ειναι κατι που το χρειαζετε ενα φυσιγγι διασπορας....με G3000 ηταν καποτε που ειχα κοψει...μαλιστα καπου εχω κ μια δοκιμη με αυτο, αν τη βρω, θα τη ποσταρω το βραδυ...

Λιγο δυνατο το RC βεβαια ειναι κατι που το χρειαζετε ενα φυσιγγι διασπορας....με G3000 ηταν καποτε που ειχα κοψει...μαλιστα καπου εχω κ μια δοκιμη με αυτο, αν τη βρω, θα τη ποσταρω το βραδυ...
Ωραια, αν την βρεις ανέβασε τη, να σφάξω και γω ένα, να δούμε αν έχει αλλάξει κατι

....για πες! Γενικά ότι rc έχω δουλέψει μου έχει αφήσει καλές εντυπώσεις....περισσότερους ενδοιασμούς έχω για το classica, που πλέον βγαίνει σε πολλές παραλαγες
Η μαύρες δεν σου βγαίνουν όλες στα 15 μέτρα ,ειδικά το rc κάτω από τα 15 μέτρα θα της κόβεις στην μέση,η θα βλέπεις τα κακαλα τούς. Καλύτερα κράτησε τα για περπατητο.

Η μαύρες δεν σου βγαίνουν όλες στα 15 μέτρα ,ειδικά το rc κάτω από τα 15 μέτρα θα της κόβεις στην μέση,η θα βλέπεις τα κακαλα τούς. Καλύτερα κράτησε τα για περπατητο.
Καταλαβα, όχι τόσο διασποράς για τις μαύρες....όντος δεν ρώταγα....θα σφάξω πάντως από ένα να δούμε τι λενε !

Καταλαβα, όχι τόσο διασποράς για τις μαύρες....όντος δεν ρώταγα....θα σφάξω πάντως από ένα να δούμε τι λενε !
Καλοριχτα Φάνη!

Αν θυμαμαι καλα κυνηγάς με καραμπίνα που έχει εναλλασσόμενα τσοκ?
Αν είναι έτσι τότε δεν τα χρειαζεσαι τα διασποράς......

(Εκτός κ προτιμάς να αλλάζεις φυσίγγια αντί για τσοκ...)

Καλοριχτα Φάνη!

Αν θυμαμαι καλα κυνηγάς με καραμπίνα που έχει εναλλασσόμενα τσοκ?
Αν είναι έτσι τότε δεν τα χρειαζεσαι τα διασποράς......

(Εκτός κ προτιμάς να αλλάζεις φυσίγγια αντί για τσοκ...)
Ευχαριστώ Τάσο, ναι με καραμπίνα με ενναλασομενα κυνηγάω...

και η αλήθεια είναι ότι δεν συνηθίζω να αλλάζω τσοκ, μόνο όταν αλλάζω κυνήγι,από τσίχλα σε φασα , δεν εχω ξαναδουλεψει διασποράς και για να πω και την αλήθεια, κατέβηκα κέντρο Αθήνας για μια δουλειά και βρέθηκα κοντά στον καλκατζακο....και έκανα το shopping therapy μου, μια και είχα καιρό να ψωνισω φυσιγγια

Δεν είναι συγκεντρωτικά αυτά ρε Σπύρο?
Εχω παρει πουλια και στα 10 μετρα χωρις να τα χαλάει, το καλό ειναι η μηδενικη ανακρουση και ανύψωση της καννης.
Σε πίνακα παντως δεν το δοκιμασα για να πω την αληθεια

Δεν είναι συγκεντρωτικά αυτά ρε Σπύρο?
Συγκεντρωτηρα δεν έχουν???
Τι περιμενεις να είναι??? .yelling. .yelling.

Λες τα Japan skeet να μην "ακουσουν" τα 5*???

Θα σου πω κάτι που είδα παρότι αφορά τσοκ διαφορετικής φιλοσοφίας...
Αλλά δεν εχω παραδειγμα με 5* γιατί δεν διέθετε το όπλο μου....

Μόλις πηρα τo brain CR το δοκιμασα με 30γρ ν8 κ9 και με Ρουμελιώτης csb 32γρ στα ίδια γραμμάρια κ που θεωρουνται συγκεντρωτικά...
Περπατητο κ απογευματινο ήταν θανατος κ ενώ κράταγε μέτρα(σε σχέση με το bell) οι μαυρες έπεφταν κ με ευκολία θα τολμήσω να πω κ τα πουλια παντα "ατόφια"...

Κάποιοι μίλαγαν για χρήση διασποράς(!!!)κ μαλλινης στο ίδιο τσοκ.......

Και δεν μπορώ να διανοηθώ κ τον λόγο να βάζουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από συγκεντρωτηρα σε "πασης φυσεως" ανοιχτό τσοκ..
Ισως λέω ίσως να μπορέσω να δικαιολογήσω μόνο τους μπεκατσαδες κ αυτους όχι πάντα....

Αυτη ειναι η γνώμη μου....

Συγκεντρωτηρα δεν έχουν???
Τι περιμενεις να είναι??? .yelling. .yelling.

Λες τα Japan skeet να μην "ακουσουν" τα 5*???

Θα σου πω κάτι που είδα παρότι αφορά τσοκ διαφορετικής φιλοσοφίας...
Αλλά δεν εχω παραδειγμα με 5* γιατί δεν διέθετε το όπλο μου....

Μόλις πηρα τo brain CR το δοκιμασα με 30γρ ν8 κ9 και με Ρουμελιώτης csb 32γρ στα ίδια γραμμάρια κ που θεωρουνται συγκεντρωτικά...
Περπατητο κ απογευματινο ήταν θανατος κ ενώ κράταγε μέτρα(σε σχέση με το bell) οι μαυρες έπεφταν κ με ευκολία θα τολμήσω να πω κ τα πουλια παντα "ατόφια"...

Κάποιοι μίλαγαν για χρήση διασποράς(!!!)κ μαλλινης στο ίδιο τσοκ.......

Και δεν μπορώ να διανοηθώ κ τον λόγο να βάζουμε οτιδήποτε άλλο εκτός από συγκεντρωτηρα σε "πασης φυσεως" ανοιχτό τσοκ..
Ισως λέω ίσως να μπορέσω να δικαιολογήσω μόνο τους μπεκατσαδες κ αυτους όχι πάντα....

Αυτη ειναι η γνώμη μου....
Ανάλογα τα καρτερία για μαύρες Τάσο, είναι μερικά που έχεις περιθώριο αλλά όταν μιλάμε για μαύρες είναι από τα 5 μέχρι τα 15 και για ένα τέταρτο συνεχόμενα ,με συγκεντρωτηρα της κόβεις στην μέση της τσίχλες.

Ανάλογα τα καρτερία για μαύρες Τάσο, είναι μερικά που έχεις περιθώριο αλλά όταν μιλάμε για μαύρες είναι από τα 5 μέχρι τα 15 και για ένα τέταρτο συνεχόμενα ,με συγκεντρωτηρα της κόβεις στην μέση της τσίχλες.
Αν μπουν κέντρο ναι δεν αντιλεγω...

Αλλά πόσοι συνάδελφοι υπάρχουν για να κάνουν κάτι τέτοιο επανειλημμένα ώστε να είναι αναγκασμένοι να "δώσουν" μεγαλυτερη διασπορά?

Αν μπουν κέντρο ναι δεν αντιλεγω...

Αλλά πόσοι συνάδελφοι υπάρχουν για να κάνουν κάτι τέτοιο επανειλημμένα ώστε να είναι αναγκασμένοι να "δώσουν" μεγαλυτερη διασπορά?
Τάσο, άμα δεν το κάνουν δεν θα περνούν και τα περισσότερα πουλιά.

Back