Σ'εμας εδω Κέρκυρα, είτε βγάλεις πρώτη φορά είτε ανανεωσει είναι 75€. Τα 50€ είναι για το σύλλογο και τα 25€ για ΣΚΟΕ. Ή τιμή αφορά μόνο για πήλινο στοχο. Στα περίστροφα και λοιπά είναι πιο ακριβά.
Φωτη ουτε εμενα μου ζητησαν καν το δελτιο και ας ειχα παει πρωτη φοραΔεν νομίζω να θελουν να περιορίσουν με αυτον τον τρόπο την πελατεία τους ,εδω κανανε αγώνα να επαναλειτουργήσουν και θα διώξουν τον κόσμο.? Εκτός αν η νομοθεσία τους επιβάλει αυτο και υποχρεουνται να το κάνουν.Στην Μαλακάσα στον Πυργο για σπορτινγκ ζητούν μονο το δελτίο κατοχής, στο Σχιστο 3 φορές εχω πάει δεν μου ζήτησαν καν το δελτίο ισως επειδη τους είμαι γνώριμος, τωρα αν αλλαξε κάτι στην πορεία να το μάθουμε και να λάβουμε τα μετρα μας.
Αργύρη είναι κατα ποσο μεγαλος κόπανος ειναι το οργανο που θα σε ελεγξει , αν στροφάρει θα καταλάβει και δεν θα ασχοληθεί περαν του ελενχου της αδειας κατοχής, αν νομίζει πως εβγαλε λαβράκι μπορει να τρεχεις και σε κανένα αστυνομικό τμήμα.Αν σε πιασουν να μεταφερεις το οπλο σου ειναι παρανομο ?
Αν κραταμε αποδειξη σκοπευτηριου ?
Φωτη ουτε εμενα μου ζητησαν καν το δελτιο και ας ειχα παει πρωτη φΔεν νομίζω να θελουν να περιορίσουν με αυτον τον τρόπο την πελατεία τους ,εδω κανανε αγώνα να επαναλειτουργήσουν και θα διώξουν τον κόσμο.? Εκτός αν η νομοθεσία τους επιβάλει αυτο και υποχρεουνται να το κάνουν.Στην Μαλακάσα στον Πυργο για σπορτινγκ ζητούν μονο το δελτίο κατοχής, στο Σχιστο 3 φορές εχω πάει δεν μου ζήτησαν καν το δελτίο ισως επειδη τους είμαι γνώριμος, τωρα αν αλλαξε κάτι στην πορεία να το μάθουμε και να λάβουμε τα μετρα μας.
Και απαντω....ειναι το γνωστο που καταστρεφει την ελλαδα χρονια τωρα !!!Αργύρη είναι κατα ποσο μεγαλος κόπανος ειναι το οργανο που θα σε ελεγξει , αν στροφάρει θα καταλάβει και δεν θα ασχοληθεί περαν του ελενχου της αδειας κατοχής, αν νομίζει πως εβγαλε λαβράκι μπορει να τρεχεις και σε κανένα αστυνομικό τμήμα.
Δημητρη με την αδεια πας σε οποιο σκοπ θελεις ?τα σκοπευτήρια θελουν να κονομησουν , η αστυνομια πρατει βασει του νομου και καλα κανει , εμεις θα παμε για τον θειο , σκοπευτικη αδεια και γρηγορα οποιος δεν εχει βγαλει , μην βγαζετε οπλο χωρις σκοπευτικο δελτιο από το σπιτι , το ρισκο είναι τρομερα μεγαλο
Και που θα την βρείς;Αν κραταμε αποδειξη σκοπευτηριου ?