Σε μας δεν εδωσε ρε συ σε σενα καλα κανεις και το πενεβεις αλλα ουτε εμεις οι τρεις ειμαστε με κικς ουτε σημενει δε κανουμε δωκιμες ουτε σε ακυρωσα και αφου εισαι ξερολας εσυ και ολη η ελλαδα δε ξερει για πες που στιριζεις την παραπανω δυναμη γιατι εγω δε την ειδα και τωρα εχουμε και ταχογραφο ελα να σε μετρισω ευθεως αν νομιζεις διαφορα τυπε οτι ωρα θες θα σε βαλω και σε δυνατο καρτερι να δω και τι χερια εχεις οπως λες γτ εσυ εισαι μονο λογια και οι αλλοι αποδειξεις οπως υπαρχουν και για σενα αποδειξεις που δειχνουν οτι αλλα λες και αλλα συμβενουν που μου εχεις φαει τις φασσες με το κουταλι
Επειδη το εχεις μαλακισει παρα πολυ το θεμα και δεν γουσταρω καθολου, για γραψε δημοσια τι αποδειξεις εχεις η εχετε οτι αλλα λεω και αλλα συμβαινουν?
Ποτε κυνηγησες εσυ με Κικς και δεν ειδες καμια διαφορα στα σκοτωματα?
Εγραψες στο θεμα σκοπευτηριο Σχιστου οτι οταν κανει καποιος δοκιμη θες να εχεις και μαρτυρες για να πιστεψεις την δοκιμη...σωπα ρε μεγαλε...σοβαρα τωρα???
Κοψε αυτα που παιρνεις γιατι σε χαλανε πολυ ασχημα...
Οι δοκιμες του κυρΝικο ειναι ντομπρες δηλαδη και καποιων αλλων πειραγμενες για τις εντυπωσεις.
Εισαι τελειως λαθος και μονο ενα προβληματικο μυαλο μπορει να σκεφτει ετσι.
Και οταν θες να κατηγορησεις καποιον θα εχεις τα λοκια να το κανεις ευθεως και οχι να πετας σποντες εμμεσα και μετα να λες, δεν ξερω γιατι παρεξηγηθηκαν μερικοι...
Οι δικες μου δοκιμες σε κολλες Α4, χαρτονια και τενεκεδες εχουν δειξει αυτα που γραφω και εχω ανεβασει παρα πολλες, στο κυνηγι αυτα που βλεπω δεν εχω καμερα να τα ανεβασω.
Οσον αφορα το Κικς, δεν εχω κανενα λογο να γραψω μαλακιες και ψεματα, ουτε μετοχες εχω ουτε ποσοστα της εταιρειας.
Τωρα αν εχεις προβλημα μαζι μου οποτε γουσταρεις το λυνουμε,