Χώρια η πλάκα όποιος ρίχνει από αυτά καλό είναι να φορτωθεί γιατί η επόμενη φουρνιά ( σε ~15 μέρες)θαναι το κουτί 1€ πάνω.Αυτά τα φυσιγγια κ 30 ευρώ να πάνε το πακέτο θα τα αγοράζω
Χώρια η πλάκα όποιος ρίχνει από αυτά καλό είναι να φορτωθεί γιατί η επόμενη φουρνιά ( σε ~15 μέρες)θαναι το κουτί 1€ πάνω.Αυτά τα φυσιγγια κ 30 ευρώ να πάνε το πακέτο θα τα αγοράζω
Αν είναι #4 στα 35μ, αν είναι #6 στα 30μ.Νούμερο σκάγι; ;; το ενα ειναι 66 το αλλο 71 2 σταθερό τσοκ
Το 6αρι στα 30 δεν τρυπάειΑν είναι #4 στα 35μ, αν είναι #6 στα 30μ.
Βάλε στο 66cm ένα τσοκ 2* και μπουμπούνα τα ...
Βγάλε φωτό τον τενεκέ μπροστά και πίσω ...
Δεν παίζει πολύ ρόλο η διαφορά μήκους της κάνης.
Ακόμα και το 7αρι τρυπάει στα 30!Το 6αρι στα 30 δεν τρυπάει
Θα έγραφα ότι παίζει ρόλο και η κάννη αλλά φοβάμαι μην με δέσουν σε κάνα στύλο και με λαμπαδιάσουν!
Για ποια κάννη μιλάς δάσκαλε;;;;Θα έγραφα ότι παίζει ρόλο και η κάννη αλλά φοβάμαι μην με δέσουν σε κάνα στύλο και με λαμπαδιάσουν!
Η οποιαδήποτε κάννη. Το αποτέλεσμα είναι συνάρτηση κάννης και φυσιγγίου.Για ποια κάννη μιλάς δάσκαλε;;;;
Αλίμονο ...Θα έγραφα ότι παίζει ρόλο και η κάννη αλλά φοβάμαι μην με δέσουν σε κάνα στύλο και με λαμπαδιάσουν!
Το έσωσες τελευταία στιγμή ...Η οποιαδήποτε κάννη. Το αποτέλεσμα είναι συνάρτηση κάννης και φυσιγγίου.
2 σε 1. Βραδιάζει πάλι σήμερα βραδιάζειιιιιΑλίμονο ...
Σε βλέπω να κουβαλάς τενεκέδια αύριο αχαχαχαχα
Το έσωσες τελευταία στιγμή ...
Κρύβε τενεκεδες κ εσύ ρε παιδί μου
Κρύβε τενεκεδες κ εσύ ρε παιδί μου
Να πω τα δικά μου δεν είναι καλά αλλά και το πελαγκρι δεν τρυπάει; ;; με 3τσοκ.
Ρε δεν είπαμε ότι η Μπενέλι είναι για ξυλοκοτες και ορτύκια?
Κάτι Rio μαύρα που ρίχναμε παλιότερα σε παπιά καλά ήταν ... (για την τιμή τους)Δεν έχουμε σκαγια κύριοι...
Κ δυστυχώς πρέπει να φορτώνουμε πυριτιδα κ να κατεβαίνουμε νο σκαγιων.
Αύριο αν έχω χρόνο θα δοκιμάσω το Rio pichon ( έχει πολύ καλά σκαγια) σε τενεκε στα 35 μέτρα. Πιστευω θα τρυπήσει
Άλλα σκάγια πήγαιναν και άλλα γύριζαν?Τι έγινε?Τρυπάει οριακά και με Lambro .. (και ελεύθερο τον τενεκέ) + Benelli.
Εσύ βάλτου μια πέτρα από πάνω.
View attachment 65544
Παουερμπορ φίλε πληρώνεις και γαζωνειςΆλλα σκάγια πήγαιναν και άλλα γύριζαν?Τι έγινε?