Εγω όταν το στηρίζω το όπλο μου φεύγουν η ντουφεκιες ο αλλος με το μ3000 το στηρίζειΠάει η Λακωνία! Τρυπητσωλη την έκανες!( τα όπλα ήταν σταθερά?)
Η μ3000 είναι 66cm 18.3
H 391 66cm 18.5
H benelli 71 2 σταθερό
Εγω όταν το στηρίζω το όπλο μου φεύγουν η ντουφεκιες ο αλλος με το μ3000 το στηρίζειΠάει η Λακωνία! Τρυπητσωλη την έκανες!( τα όπλα ήταν σταθερά?)
θα στα πώ εγώ ρε..Ποιός διαβάζει 8 σελίδες βλητική τώρα...
Μέτρα... Δυστυχώς δεν είχα χαρτί του μέτρου ή κάνα παλιό κιβώτιο να δω τη συνολική κατανομή... Μόλις το είδα αυτό έπαθα πλάκα!130 σκάγια περίπου όχι 160 ...
Συγκέντρωση 130/173 = 75% @ 60m
Εξωφρενικό νούμερο πάλι.
Μέτρα ή βήματα ?
Μπιλ τα Λάμπρο γράφανε επάνω 1050max και να ρίχνονται από δοκιμασμένο όπλο στα 1300μπαρ και ας έχει 680με 740 το Λάμπρο μπλέ και δεν έριξα με την γρια μπενελλι εβαλα κάτι γοινΤουφέκισες τον τενεκέ με τα 2 όπλα ?
Αν όχι προλαβαίνεις μέχρι να σκοτεινιάσει
Από τιτάνιο είναι ο τενεκές;
Είναι σκληρός ο λακωνας ο ΛεωνίδαςΑπό τιτάνιο είναι ο τενεκές;
Αληθεύει οτι τα φυσιγγια που δεν αναγραφουν 1050bar απο τα μελοι του cip βγαζουνε μονο 500bar και αυτα με ενδιξη 1050bar μονο 750???Μπιλ τα Λάμπρο γράφανε επάνω 1050max και να ρίχνονται από δοκιμασμένο όπλο στα 1300μπαρ και ας έχει 680με 740 το Λάμπρο μπλέ και δεν έριξα με την γρια μπενελλι εβαλα κάτι γοιν
Δεν ξέρω τι κάνει και πως πάει αλλά στο παλιό όπλο δεν το ρισκάρω να το ριξωΑληθεύει οτι τα φυσιγγια που δεν αναγραφουν 1050bar απο τα μελοι του cip βγαζουνε μονο 500bar και αυτα με ενδιξη 1050bar μονο 750???
Δεν ειπα να το ριξεις ερωτηση κανω για τα bar ???Δεν ξέρω τι κάνει και πως πάει αλλά στο παλιό όπλο δεν το ρισκάρω να το ριξω
Ιδέα δεν έχωΔεν ειπα να το ριξεις ερωτηση κανω για τα bar ???
Αληθεύει οτι τα φυσιγγια που δεν αναγραφουν 1050bar απο τα μελοι του cip βγαζουνε μονο 500bar και αυτα με ενδιξη 1050bar μονο 750???
Αν ηξερες τι έχει ρίξει το παλιό...Δεν ξέρω τι κάνει και πως πάει αλλά στο παλιό όπλο δεν το ρισκάρω να το ριξω
Οσοι εχουν cip τα φυσιγγια που δεν γραφουν τιποτα εχουν max 740 μπαρ αν περνανε τα 740 πρεπει να γραφουν 1050 μπαρΑληθεύει οτι τα φυσιγγια που δεν αναγραφουν 1050bar απο τα μελοι του cip βγαζουνε μονο 500bar και αυτα με ενδιξη 1050bar μονο 750???
Έριχνε τα παλια Λάμπρο μπλέ καφέ με κεντρική σύντηξη... αλλα από την στιγμή που διάβασα να μην χρησιμοποιείτε από οπλα που δεν έχουν δοκιμαστεί στα 1300μπαρ τι να κάνω; ;Αν ηξερες τι έχει ρίξει το παλιό...
Άνετα ρίχνει λαμπρο μπλε
Ξέρουμε που μένεις!Θα έγραφα ότι παίζει ρόλο και η κάννη αλλά φοβάμαι μην με δέσουν σε κάνα στύλο και με λαμπαδιάσουν!
Μπα... Φαντάσου με ταχυδρομική θυρίδα δουλεύω.Ξέρουμε που μένεις!
Ουδέν κρυπτόν υπό τον Predator.Μπα... Φαντάσου με ταχυδρομική θυρίδα δουλεύω.
Τι συμπέρασμα έβγαλες από όλες τις δοκιμές ?Όλες η δοκιμές έγιναν στα 30μ
Ότι τα 30 είναι το ταβάνι.Τι συμπέρασμα έβγαλες από όλες τις δοκιμές ?