Και σκάγια είδα έχει ένα που λέει για αποστάσεις 80-120 μετρα.Στα σκάγια που δοκίμασα καλά είναι
Αυτο λεει με χιλια παντωςΚαι σκάγια είδα έχει ένα που λέει για αποστάσεις 80-120 μετρα.
Πρωτη φορα την ακουω αυτη την εταιρεια!! Ειναι γνωστη?Αυτο λεει με χιλια παντως
https://www.outdoorlife.gr/mary-arm-fysiggia/xtrem-40gr
Αλεξ με 50 ευρώ το κουτί τις αγοράζω τις φασες της βαράω με αεροβόλο και τις μοστραρω σε φώτο χάχαχα μπορεί να ναι φοβερά αλλά και πανάκριβαΑυτο λεει με χιλια παντως
Άλεξ εγώ θα έπερνα σε δυάρι μόνο για κανένα χνάρι και πάλι με μισή καρδιά θα τα έριχναΑυτο λεει με χιλια παντως
Δεν εχεις αδικο...ουτε κι εγω σκαω πενηνταρικο ετσι αερα...Αλεξ με 50 ευρώ το κουτί τις αγοράζω τις φασες της βαράω με αεροβόλο και τις μοστραρω σε φώτο χάχαχα μπορεί να ναι φοβερά αλλά και πανάκριβα
Μονο σε νο4 εχει αλλα ειναι αρκετο για τα χηναρια που θες, το αλλο που λες 80-120 θα ειναι σαν τα 100 metri που δεν τα εμπιστευομαιΆλεξ εγώ θα έπερνα σε δυάρι μόνο για κανένα χνάρι και πάλι με μισή καρδιά θα τα έριχνα
Πάντως τα 80-120 τα καλό βλέπω χεχε![]()
Πολύ πιθανό αλλά αν δεν δοκιμάσεις δεν ξέρεις πάντως αν τα βρω σε κανένα τοπικό κυνηγομαγαζο θα τα πάρω.....Δεν εχεις αδικο...ουτε κι εγω σκαω πενηνταρικο ετσι αερα...
Μονο σε νο4 εχει αλλα ειναι αρκετο για τα χηναρια που θες, το αλλο που λες 80-120 θα ειναι σαν τα 100 metri που δεν τα εμπιστευομαι
Και γω αυτό νόμιζα στην αρχή Αλέξανδρε αλλά δεν νομίζω να ναι έτσι, στην φώτο που είναι μόνο του το φυσίγγι φαίνεται να είναι κλεισμένο σε αστέρι, αν ήταν τύπου no limits θα ταν ρελι με ανάποδο τον lb6. Η τιμή είναι λόγω σκαγιων tungsten και δικαιολογειτε αν είναι και σε 10αδα μια χαρά ειναι.Δεν εχεις αδικο...ουτε κι εγω σκαω πενηνταρικο ετσι αερα...
Μονο σε νο4 εχει αλλα ειναι αρκετο για τα χηναρια που θες, το αλλο που λες 80-120 θα ειναι σαν τα 100 metri που δεν τα εμπιστευομαι
μπεκατσοφυσιγγα που πηρα καλα ειναι και τα 16αρια με μαλλινοταπα και διασπορας καλα και αυτα για εμπορικαΚαλησπέρα μάγκες.. Νέα δραμια κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα είδα. Τα γαλλικά Mary arm τα δοκίμασε κανεις;; είναι κορυφαία εταιρεία λένε εγώ δεν την ξέρω προσωπικά.
Εξαρτατε την ταχυτητα.....Καλησπέρα παιδιά. Στα 70-80 μέτρα πόσα δραμια βάζετε σε τενεκε λαδιού;; Εχει δοκιμάσει κάποιος Με 9βολα,10βολα η 12βολα;;;
Και με ένα αργό και με γρήγορο φυσίγγι. Εγώ έριξα για πλάκα ένα 10βολο με ταχύτητα 1225 κι έβαλα 2 δραμια.Εξαρτατε την ταχυτητα.....
Τα remington;Και με ένα αργό και με γρήγορο φυσίγγι. Εγώ έριξα για πλάκα ένα 10βολο με ταχύτητα 1225 κι έβαλα 2 δραμια.
Ναι. Είχε ξεμείνει ένα και το εριξα.. Πλέον δουλεύω μόνο nsi και κανα μαύρο γουινΤα remington;
Τα μαυρα ειναι λατρεια! Ποια nsi, με τι οπλο και τι τσοκ?Ναι. Είχε ξεμείνει ένα και το εριξα.. Πλέον δουλεύω μόνο nsi και κανα μαύρο γουιν
Benell Raffaello με gemini 2ρη με πορτινγκΤα μαυρα ειναι λατρεια! Ποια nsi, με τι οπλο και τι τσοκ?
Κ ποια nsi προτιμας Γιαννη?Benell Raffaello με gemini 2ρη με πορτινγκ
10βολα, 8βολα,12βολα όλα καλά είναι. Ακόμα και τα 15βολα είναι φωτιά.Κ ποια nsi προτιμας Γιαννη?