Τα συγκεκριμένα είναι αμερικανικά. Εάν ήταν 00BK ιταλικά, θα ήταν 11/0 με 8.6χιλ μπίλιες (τόσο είναι το ευρωπαϊκό 00BK ή 11/0 εάν δεν κάνω λάθος).Αν έχουν 8,2 χιλιοστά μπίλιες δεν είναι αμερικανικά αλλά φτιαγμένα στην Ιταλία με 10/0
Τα συγκεκριμένα είναι αμερικανικά. Εάν ήταν 00BK ιταλικά, θα ήταν 11/0 με 8.6χιλ μπίλιες (τόσο είναι το ευρωπαϊκό 00BK ή 11/0 εάν δεν κάνω λάθος).Αν έχουν 8,2 χιλιοστά μπίλιες δεν είναι αμερικανικά αλλά φτιαγμένα στην Ιταλία με 10/0
Δεν έχω αγωνία για το ποιο θα βγει καλύτερο ... γιατί άραγε ;;;Αυριο πρωτα ο Θεος.....Θα δοκιμασω και το δικο μου στησιμο...να δω διαφορες με αυτο το
εμπορικο.
View attachment 46792View attachment 46793
Και τα δικα μου....με ΤΕΚΝΑ και MG2 .
View attachment 46794View attachment 46795View attachment 46796
Δεν έχω αγωνία για το ποιο θα βγει καλύτερο ... γιατί άραγε ;;;
Με XLR και Μ2.Παναγιωτη με τι οπλο κυνηγας?
Εγω παντος Νικο ειναι το μονο που δεν θα δοκιμαζα ποτε !! Γιατι μπορει πολυ ευκολα να ξεφυγουν οι πιεσεις !!! Ποσο ειναι 46-47 γρ μαζι με το αλευρι; Η b&p εχουν βλητικο σταθμο και κανουν τετοια πειραματα ασε που δεν λεει και με τι πυριτηδα ειναι μπορει να ειναι με καμια sp2 !!! Λεει απλα δυπλης βασης !!! Και ειναι και ο γκορντον ο καλυκας που μειωνει λιγο τις πιεσεις !! Εχω ριξει πολες μαλακιες !!αυτο το εχω σκεφτει πολες φορες αλλα παντα κολονα !!Εγω εχω....Μπορει να ειναι φολα και δυο τα δικα μου που εστησα....θα δουμε...
Μεχρι να τα ριξω...κρατα μικρο καλαθι φιλε !!!
10 βολο 12/0 σε 12/70 καλυκα δεν εχω ξανα στησει...
Για επομενα θα ειμαι αισιοδοξος οπως και εσυ ....γιατι θα ξερω τι θελει το σεταπ !!!
Εγω παντος Νικο ειναι το μονο που δεν θα δοκιμαζα ποτε !! Γιατι μπορει πολυ ευκολα να ξεφυγουν οι πιεσεις !!! Ποσο ειναι 46-47 γρ μαζι με το αλευρι; Η b&p εχουν βλητικο σταθμο και κανουν τετοια πειραματα ασε που δεν λεει και με τι πυριτηδα ειναι μπορει να ειναι με καμια sp2 !!! Λεει απλα δυπλης βασης !!! Και ειναι και ο γκορντον ο καλυκας που μειωνει λιγο τις πιεσεις !! Εχω ριξει πολες μαλακιες !!αυτο το εχω σκεφτει πολες φορες αλλα παντα κολονα !!
Καλημερα Νικο ,Εσυ ξερεις καλητερα !!! εγω σου ειπα την γνωμη μου απλα !! Και το το πως το σκευτομαι ! Το 12/70 με 46 γρ το φοβαμαι !!!Kαλημερα Μητσαρα !!!
Μην τα κανουμε ''τραγικα'' τα πραγματα......
Εχω ξανα ριξει τα ΙΔΙΑ γραμμαρια σε βολια 11/0.....Το σεταπ δουλεψε πολυ καλα φιλε. !!!!
Δεν βλεπω τον λογο γιατι να μην δουλεψει στα ιδια γραμμαρια με 12/0 βολια.
Σε 12/70 καλυκα και αστεροειδες κλεισιμο το 12βολο 11/0.
Ενω τωρα το 10βολο 12/0 το εχω και σε ρελι ....που δεν σηκωνει τις πιεσεις του αστεροειδους
κλεισιματος...
Να ξερεις οτι κλεινω....οτι δοκιμαζω...πριν το εχω μελετησει...με πανω απο ολα την ασφαλεια φιλε !!
Και για του λογου το αληθες !!!
View attachment 46815View attachment 46816View attachment 46818
Καλημερα Νικο ,Εσυ ξερεις καλητερα !!! εγω σου ειπα την γνωμη μου απλα !! Και το το πως το σκευτομαι ! Το 12/70 με 46 γρ το φοβαμαι !!!
πιο μαγκας δεν ειναι ο ιταλος αλλα μπορει να ελεγξει τις πιεσεις !!! τελος παντον αναμενουμε αποτελεσματα !!Μητσαρα τον σεβομαι τον φοβο σου....Απο την ''αλλη'' ....το εχω ξανα δοκιμασει... 47 γραμμαρια ηταν
μαζι με το αλευρι και το 12βολο 11/0 που ειχα ριξει φιλε !!!
ΥΓ. Βρε Μητσαρα να το πω και ''διαφορετικα'' ??? Ποιο ''μαγκας'' ειναι ο Ιταλος απο εμας ???
Γιάννη, Γιάννη κάπου μπερδεύεσαιΔεν υπάρχει ανάμεσα στα δύο "turbo" και "απλά". Και τα δύο είναι double XX. Απλά το ένα είναι 000BK και το άλλο 00BK. Γι αυτό έχουν και κάποια διαφορά στην ταχύτητα.
Και μάλιστα αυτά με την μεγαλύτερη ταχύτητα και έχουν μαύρο κάλυκα, κάπου διάβασα από κάποια παιδιά εδώ μέσα ότι έχουν 8.2χιλ μπίλιες (που κανονικά θα έπρεπε να είχαν 8.4χιλ αφού γράφει 00BK. Και είναι μικρότερες από 11/0). Ενώ αυτά που έχουν χαμηλότερη ταχύτητα και έχουν κόκκινο κάλυκα, έχουν 9.1χιλ μπίλιες (000BK, το οποίο είναι ίδιο με 12/0).
Μάριε, ενδεχομένως, ο χαρακτηρισμός turbo που αναφέρει ο κύριος Τσιανίκας, είναι με δική του πρωτοβουλία, για να προσδώσει έμφαση και εντυπωσιασμό στο προϊόν του. Η Winchester, δεν βλέπω να γράφει σε κανένα κουτί, τον όρο turbo.Γιάννη, Γιάννη κάπου μπερδεύεσαι
άλλα τα κόκκινα και άλλα τα μαυρα
ασχέτως διαμέτρου σφαιριδίων
τα μαύρα με 1450 f/s = 440 m/s τα λεγόμενα turbo
τα κόκκινα σε μαυρο κουτι με γύρω στα 1220 f/sec = 370 m/s τα "απλά"
τα 70 μ/δ δεν είναι "κάποια" διαφορά στην ταχύτητα,.... μετράει
υπάρχουν και τα΄Super X k;okkina (απλά) σε ασημι κουτι (τα κλασικά)
και τα Razor boar X τα οποία μάλλον τα σταμάτησαν
δείτε κι εδώ:
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/fysiggia/dramia/brands/winchester.html
γενικά ως προς την ονομασία και την κατηγοριοποίηση πάσχει η γουιν, ότι να' ναι
24βολο απλό με αρχική 1040 f/sec = 317 m/s!!!
δείτε κι εδώ:
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/fysiggia/dramia/winchester-super-x-24.html
υ.γ. το θέμα με τις διαμέτρους των αμερικάνικων φυσιγγίων, (όχι μόνο της γουιν), έχω την εντύπωση πως το ανέδειξα εγώ εδώ μέσα....
Το "turbo" το ξεκινησε η εδω αντιπροσωπεια....γιατι ξερει....οτι μας αρεσειΜάριε, ενδεχομένως, ο χαρακτηρισμός turbo που αναφέρει ο κύριος Τσιανίκας, είναι με δική του πρωτοβουλία, για να προσδώσει έμφαση και εντυπωσιασμό στο προϊόν του. Η Winchester, δεν βλέπω να γράφει σε κανένα κουτί, τον όρο turbo.
όλα τα μαγαζιά τον χρησιμοποιούν για να ξεχωρίσει από τα απλάΜάριε, ενδεχομένως, ο χαρακτηρισμός turbo που αναφέρει ο κύριος Τσιανίκας, είναι με δική του πρωτοβουλία, για να προσδώσει έμφαση και εντυπωσιασμό στο προϊόν του. Η Winchester, δεν βλέπω να γράφει σε κανένα κουτί, τον όρο turbo.
Δωσε ιδεες.....και θα το δουμε και αυτο γραμμενοΤουρμπο,τουρπηνα.ιντεκουλερ ποτε θα βγει
Σωστός!όλα τα μαγαζιά τον χρησιμοποιούν για να ξεχωρίσει από τα απλά
γενικά όπως προείπα: ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ
αν πρόσεξες γράφω: τα "λεγόμενα" τουρμπο
πάντως ΔΕΝ είναι ίδια με τα "απλά" ή τα σουπερ Χ.... μερα με νύχτα
Παλιά....τώρα θα βγει ηλεκτροκίνητοσαιλεντ Μπατ ντεντλιΤουρμπο,τουρπηνα.ιντεκουλερ ποτε θα βγει
σαιλεντ Μπατ ντεντλι
Οκ, πάω πάσο.Γιάννη, Γιάννη κάπου μπερδεύεσαι
άλλα τα κόκκινα και άλλα τα μαυρα
ασχέτως διαμέτρου σφαιριδίων
τα μαύρα με 1450 f/s = 440 m/s τα λεγόμενα turbo
τα κόκκινα σε μαυρο κουτι με γύρω στα 1220 f/sec = 370 m/s τα "απλά"
τα 70 μ/δ δεν είναι "κάποια" διαφορά στην ταχύτητα,.... μετράει
υπάρχουν και τα΄Super X k;okkina (απλά) σε ασημι κουτι (τα κλασικά)
και τα Razor boar X τα οποία μάλλον τα σταμάτησαν
δείτε κι εδώ:
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/fysiggia/dramia/brands/winchester.html
γενικά ως προς την ονομασία και την κατηγοριοποίηση πάσχει η γουιν, ότι να' ναι
24βολο απλό με αρχική 1040 f/sec = 317 m/s!!!
δείτε κι εδώ:
https://www.tsianikas.gr/el/kinigi/fysiggia/dramia/winchester-super-x-24.html
υ.γ. το θέμα με τις διαμέτρους των αμερικάνικων φυσιγγίων, (όχι μόνο της γουιν), έχω την εντύπωση πως το ανέδειξα εγώ εδώ μέσα....