9,2 χιλιοστα Χρηστο . 12/0 βολια.Τι μέγεθος δραμιων Νίκο;
9,2 χιλιοστα Χρηστο . 12/0 βολια.Τι μέγεθος δραμιων Νίκο;
Άσε τις στρωματοποιήσεις ...Ελεγα να το κλεισω με SP2 Μητσαρα....και εαν ειχα ''ζορια'' να το εκλεινα με στρωματοποιηση....
Λες να μην αξιζει ο κοπος ???
Άσε τις στρωματοποιήσεις ...
Δεν υπάρχει λόγος.
Σε μεγάλα γουρούνια βάζεις μονόβολο.
Τα μεσαία και μικρά πέφτουν άνετα και με αυτά που έχεις φτιάξει.
Εκει θα την καψεις καλα την sp2 δεν χρειαζεται στρωμα αλλα τζαμπα κοπος ,αν θες να δοκιμασεις την sp καν την στρωμα σε 8 βολο 12/0Ελεγα να το κλεισω με SP2 Μητσαρα....και εαν ειχα ''ζορια'' να το εκλεινα με στρωματοποιηση....
Λες να μην αξιζει ο κοπος ???
Όχι δεν χρειάζεται φιλε μου Νίκο σε 11/ο 10/ο ότι θες!!
Εγω παντος Βασιλη εχω παρατηρισει οτι το φουλ τα σκορπαει τα 12/0 και τα 13/0 ,τα δκα μου βεβαια παντα οχι τα εμπορικα που οι αμερικανοι τα συστηνουν με φουλΈχω
Αν ρωτήσεις 10 άτομα θα πάρεις 10 διαφορετικές απαντήσεις
Πχ ξέρω ότι αν βάλω full θα έχω μεγαλύτερη συγκέντρωση στα δράμια.
Δεν βάζω όμως γιατί η Benelli λέει όχι πιο σφιχτό τσοκ από 3* στα μονόβολα.
Θα μου πεις ;;;;
Θα σκάσει η κάνη ;;;;
Όχι δεν θα σκάσει αλλά αισθάνομαι πιο άνετα έτσι.
Όταν τα γουρούνια πέφτουν και με το LM γιατί να βάλω full.
Έτσι την έχω δει ... οικολόγος αχαχαχα
Δημήτρη, το καλοκαίρι θα κάνω αρκετές σοβαρές δοκιμές με δράμια ... ότι έχω φίλε.Εγω παντος Βασιλη εχω παρατηρισει οτι το φουλ τα σκορπαει τα 12/0 και τα 13/0 ,τα δκα μου βεβαια παντα οχι τα εμπορικα που οι αμερικανοι τα συστηνουν με φουλ
Τα 11/0 πανε καλυτερα αλλα δεν με απασχολησε ιδιαιτερα το φουλ γιατι και εγω με lm τουφεκαω, και εχω φυσιγγι που στα 50 μετρα εχει ανοιγμα 30 ποντους οποτε αν ειμαι σε ανοιχτο καρτερι βαζω και αυτο πρωτο η ολλα τετοιαΤα 11/0 10/0 τα σκορπάει με φουλ τα δικα σου πάντα φιλε
το ξερει και ο Νικος !!! 8 βολο με lb6 ειναι ,η μονη διαφορα απο του Νικου ειναι οτι το εχω με 800χ με 470-480 μ/δΘα χαιρόμουν ιδιαιτέρως εαν μας το παρουσιάζες αυτό το φυσιγγι φιλε μου!
Extra extra full nitro TNT super magnum ultimate stopping power αχαχαΕννοείτε γιατί όχι!! Φυσικα και να το κανεις.
Με lm πως πάνε ;;;το ξερει και ο Νικος !!! 8 βολο με lb6 ειναι ,η μονη διαφορα απο του Νικου ειναι οτι το εχω με 800χ με 470-480 μ/δ
Οπως ειπα και πιο πανω στα 50 μετρα εχει ανοιγμα 30 ποντους !!Με lm πως πάνε ;;;
Αλεύρι και σκληρημένες μπίλιες ;Οπως ειπα και πιο πανω στα 50 μετρα εχει ανοιγμα 30 ποντους !!
Ουι μεσιε!!! Και ο ,lb6 τελειως ακοπος ουτε πεταλα ουτε τιποτα με φελο 6 χιλ μεσα ! Αλλα εχω φτιαξει 5 και τα εχω 3-4 χρονια δεν ετηχε να κατσω σε ανοιχτο καρτερι και να με βγει γουρουνι να τουφεκισω ,εκτος απο ενα που τουφεκισα στα 20 μετρα περιπου και του κλασα τ'αρχιδια και το ξαπλωσα με ενα 9 βολο μεταΑλεύρι και σκληρημένες μπίλιες ;
Να ξερεις οτι τα νικελ με τον lb6 ανοιγουν πιο γρηγορα απο τα απλα ! Αλλα "σφυριζουν" πολυ ωραιαView attachment 47081
8βολο με 11/0 νικελσ με lb6 στα 40 μέτρα αν θυμάμαι καλά ήταν με μια baikal 153 ή 2* ή 3*
Αυτό το σεταπ έχει φάει πάνω από 150 γουρούνια,ειδικα ένα τέρας που βάρεσε φέτος ο γέροντας ο δικός μου και το τουφέκισε στο κεφάλιΝα ξερεις οτι τα νικελ με τον lb6 ανοιγουν πιο γρηγορα απο τα απλα ! Αλλα "σφυριζουν" πολυ ωραια
LM, 4* τσοκ είναι? Δηλαδή light modified.Τα πάντα στα γουρούνια είναι θέμα απόστασης και μεγέθους γουρουνιού.
Μεγάλη απόσταση + μεγάλο ζώο = μονόβολο
Μέση απόσταση + μεγάλο ζώο = μονόβολο ή δράμια μεγάλα, πολύ γρήγορα και σκληρά.
Μεγάλη απόσταση + μεσαίο ζώο = δράμια ή μονόβολο.
Έτσι τα έχω στο μυαλό μου.
Ποτέ δράμια σε στάμπα.
Ποτέ δράμια όταν τα σκυλιά είναι κοντά στο ζώο.
Στην τελική, δεν τουφεκάω.
Αν προλάβω αλλάζω φυσίγγι, βάζω μονόβολο και το τουφεκάω πχ 50μ πιο μακρυά.
Τσοκ δεν αλλάζω ποτέ στο κυνήγι LM πάντα.
Φυσίγγια αλλάζω ανάλογα το μέρος και το ζώο, όχι όμως σε σημείο εμμονής.