Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ερωτήσεις...

1. Αλλάζει κανένας τσοκ στα γουρούνια κατά την διάρκεια του κυνηγιού ;

2. Τι τσοκ χρησιμοποιείτε συνήθως ;

Απαντώ πρώτος ... Όχι και LM.
ναι μερικές φορες
εαν είμαι σε κλειστο βαζω το Deer choke xxfull μόνο δραμια
εαν βγω σε πιο ανοιχτό βαζω το ντεμι: πρωτο μονόβολο και τα άλλα δυο δράμια

ΝΑΙ
σε σχέση με το απλό 8βολο θα έχεις 50% περισσότερα δράμια
αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ στις πιέσεις!!!!!

Θα το στησω ....Μην ''φοβασαι'' για πιεσεις....Ξερω τι κλεινω...φιλε !!!
Εαν και αυτην την φορα δεν μου ''δωσει'' αυτο που θελω... μα την αληθεια η SP2 θα γινει
προσαναμμα για το τζακι....
Μιλαμε για 57 γραμμαρια μαζι με το αλευρι !!!

Αυτο μου αρεσε πολυ εμενα φιλε !!! Και ειναι και σε καλυκα 12/70 !!! :)

εικόνα_Viber_2022-04-23_11-58-46-511.jpg

Μπορω να του δωσω λιγα ''γκάζια'' ακομα....Δεν το εκανα....γιατι η διατρηση του ηταν παρα πολυ καλη!!!:)

Εαν και αυτην την φορα δεν μου ''δωσει'' αυτο που θελω... μα την αληθεια η SP2 θα γινει

View attachment 47267

Μπορω να του δωσω λιγα ''γκάζια'' ακομα....Δεν το εκανα....γιατι η διατρηση του ηταν παρα πολυ καλη!!!:)
γουστάρω που σε έβαλα στο τρυπάκι .love.

άντε να σΕ δώσω άλλη μια ιδέα
μικτά 12/0 με 11/0
αφού γουστάρεις μαγκνουμ κάλυκα
14 βολο
8 δραμια 11/0 κι από πάνω 6 χαλκινα 12/0

Ωραιο το βλεπω....!!!! Εαν βγαλει και καλη κατανομη....Ο χαρος βγηκε παγανια θα ειναι φιλε !!! :)

Ωραιο το βλεπω....!!!! Εαν βγαλει και καλη κατανομη....Ο χαρος βγηκε παγανια θα ειναι φιλε !!! :)
μόνο δες το βάρος
χμμμμμμ
γυρω στα 58 γρ χωρίς την ασπρη σκονη
άκυρον μάλλον

πάμε σε 12 βολα 6+6
50 γρ + 2γρ τζιμπουτί

μόνο δες το βάρος
χμμμμμμ
άκυρον μάλλον

πάμε σε 12 βολα 6+6
50 γρ + 2γρ τζιμπουτί
Μου λέγε πως καπνίζουνε στ'αλγερι το χασίς κ στο Άντεν πως χορεύοντας πίνουν την άσπρη σκόνη‼️(βικιπαίδεια χεροιν,υπάρχει κ σε μαύρη άλλο εφέ)

μόνο δες το βάρος
χμμμμμμ
άκυρον μάλλον

πάμε σε 12 βολα 6+6
50 γρ + 2γρ τζιμπουτί

8 -11/0 + 6 - 12/0 Δεν βγαινει το σεταπ....Αυτο κοιταω τοση ωρα.... Θα δω πως θα το στησω...
Ετσι μαζι με το αλευρι ειναι 60 γραμμαρια....Θελει καλυκα 12/89 και δεν εχω..
Η SP2 ειναι και μεχρι στα 65 γραμμαρια....Δεν εχω προβλημα πυριτιδας....προβλημα καλυκα εχω !!!

View attachment 47267

Νικο ειπαμε αν δεν την θελεις την sp2 την παιρνω εγω !!!! για εμενα θελει πολλα "γκαζια" ακομα, τουλαχιστον να εχει 420 μ/δ, την mg2 ειπαμε 8 βολο σε 12/76 να ευχαριστηθεις τουφεκια !!! αφου οι φιλοι γουρουναδες θελουνε τετοια συγγεντρωση στα 35 μετρα γιατι δεν χρεισημοποιουνε ΜΟΝΟΒΟΛΑ το εχω πει πολλες φορες!!! αφου αυτο το φυσιγγι ειναι σαν μονοβολο μεχρι τα 30 μετρα περιπου !!!1

Νικο ειπαμε αν δεν την θελεις την sp2 την παιρνω εγω !!!! για εμενα θελει πολλα "γκαζια" ακομα, τουλαχιστον να εχει 420 μ/δ, την mg2 ειπαμε 8 βολο σε 12/76 να ευχαριστηθεις τουφεκια !!! αφου οι φιλοι γουρουναδες θελουνε τετοια συγγεντρωση στα 35 μετρα γιατι δεν χρεισημοποιουνε ΜΟΝΟΒΟΛΑ το εχω πει πολλες φορες!!! αφου αυτο το φυσιγγι ειναι σαν μονοβολο μεχρι τα 30 μετρα περιπου !!!1

Μητσαρα μου περι ορεξεως κολοκυθοπιτα .....με το λεω με την καλη εννοια φιλε !!
Το τι θελουν οι γουρουναδες σεβαστο....Απο την αλλη εγω τα φτιαχνω απο ιδιογομωτικη ''ανησυχια''
και περισσοτερο.... για παρτη μου....
Την SP2 δεν την δινω.....Απλα δεν την ''εψαξα'' οσο επρεπε...Σε στρωματοποιηση πηρα αυτο που ηθελα !!!
Σε 8βολο 11/0 V1,5 -506m/s.

ΥΓ. Εκλεισα τωρα ενα 12βολο με 6βολια 11/0 + 6 - 12/0 σε καλυκα 12/76 και με SP2.
Θα το ριξω το απογευμα....πρωτα ο θεος....και θα δω τι θα παρω φιλε !!!
Ευχομαι ΟΧΙ τα ουμπαλα μου.....Αλλα ακομα και φολα να βγαλω....μαθαινω φιλε μου !!! ;)

ΥΓ. 2 Θα κλεισω και με ΤΕΚΝΑ και SSB-150...Aυριο ...πρωτα ο θεος...:)

Ρε παιδια να το πάρουμε λίγο από την αρχή; με αρχική ερώτηση στο τι κυνηγαμε;; γιατί βλέπω εδώ σε λίγο. Θα γίνονται σετ απ για δεινοσαύρους!!
Εεε δεινόσαυροι γίνονται τα γουρούνια στα μέρη σας.
Μην κοιτάς εδώ που πανηγυρίζουμε με κάνα 60άρι 70άρι αχαχα

Ρε παιδια να το πάρουμε λίγο από την αρχή; με αρχική ερώτηση στο τι κυνηγαμε;; γιατί βλέπω εδώ σε λίγο. Θα γίνονται σετ απ για δεινοσαύρους!!
κάνε μια συγκριτική δοκιμή διάτρησης και τα ξαναλέμε .my man.

Status
Not open for further replies.
Back