Το modified είναι το τριάρι. Lm δηλαδή 3,5 ελαφρύ τριάρι.LM, 4* τσοκ είναι? Δηλαδή light modified.
Το modified είναι το τριάρι. Lm δηλαδή 3,5 ελαφρύ τριάρι.LM, 4* τσοκ είναι? Δηλαδή light modified.
Ναι σωστά. Το μπερδεψα με το improved cylinder.Το modified είναι το τριάρι. Lm δηλαδή 3,5 ελαφρύ τριάρι.
ΝΑΙΜια ερωτηση και στους δυό σας !!!
Αξιζει τον κοπο....να κλεισω και δοκιμασω 12βολο 12/0 σε καλυκα 12/76 ???
φίλε ΧρήστοΌχι δεν χρειάζεται φιλε μου Νίκο σε 11/ο 10/ο ότι θες!!
ναι μερικές φορεςΕρωτήσεις...
1. Αλλάζει κανένας τσοκ στα γουρούνια κατά την διάρκεια του κυνηγιού ;
2. Τι τσοκ χρησιμοποιείτε συνήθως ;
Απαντώ πρώτος ... Όχι και LM.
ΝΑΙ
σε σχέση με το απλό 8βολο θα έχεις 50% περισσότερα δράμια
αλλά ΠΡΟΣΟΧΗ στις πιέσεις!!!!!
γουστάρω που σε έβαλα στο τρυπάκιΘα το στησω ....Μην ''φοβασαι'' για πιεσεις....Ξερω τι κλεινω...φιλε !!!
Εαν και αυτην την φορα δεν μου ''δωσει'' αυτο που θελω... μα την αληθεια η SP2 θα γινει
προσαναμμα για το τζακι....
Μιλαμε για 57 γραμμαρια μαζι με το αλευρι !!!
Αυτο μου αρεσε πολυ εμενα φιλε !!! Και ειναι και σε καλυκα 12/70 !!!
View attachment 47267
Μπορω να του δωσω λιγα ''γκάζια'' ακομα....Δεν το εκανα....γιατι η διατρηση του ηταν παρα πολυ καλη!!!
άντε να σΕ δώσω άλλη μια ιδέα
μικτά 12/0 με 11/0
αφού γουστάρεις μαγκνουμ κάλυκα
14 βολο
8 δραμια 11/0 κι από πάνω 6 χαλκινα 12/0
μόνο δες το βάροςΩραιο το βλεπω....!!!! Εαν βγαλει και καλη κατανομη....Ο χαρος βγηκε παγανια θα ειναι φιλε !!!
Μου λέγε πως καπνίζουνε στ'αλγερι το χασίς κ στο Άντεν πως χορεύοντας πίνουν την άσπρη σκόνη(βικιπαίδεια χεροιν,υπάρχει κ σε μαύρη άλλο εφέ)μόνο δες το βάρος
χμμμμμμ
γυρω στα 58 γρ χωρίς την ασπρη σκονη
άκυρον μάλλον
πάμε σε 12 βολα 6+6
50 γρ + 2γρ τζιμπουτί
μόνο δες το βάρος
χμμμμμμ
γυρω στα 58 γρ χωρίς την ασπρη σκονη
άκυρον μάλλον
πάμε σε 12 βολα 6+6
50 γρ + 2γρ τζιμπουτί
Νικο ειπαμε αν δεν την θελεις την sp2 την παιρνω εγω !!!! για εμενα θελει πολλα "γκαζια" ακομα, τουλαχιστον να εχει 420 μ/δ, την mg2 ειπαμε 8 βολο σε 12/76 να ευχαριστηθεις τουφεκια !!! αφου οι φιλοι γουρουναδες θελουνε τετοια συγγεντρωση στα 35 μετρα γιατι δεν χρεισημοποιουνε ΜΟΝΟΒΟΛΑ το εχω πει πολλες φορες!!! αφου αυτο το φυσιγγι ειναι σαν μονοβολο μεχρι τα 30 μετρα περιπου !!!1Θα το στησω ....Μην ''φοβασαι'' για πιεσεις....Ξερω τι κλεινω...φιλε !!!
Εαν και αυτην την φορα δεν μου ''δωσει'' αυτο που θελω... μα την αληθεια η SP2 θα γινει
προσαναμμα για το τζακι....
Μιλαμε για 57 γραμμαρια μαζι με το αλευρι !!!
Αυτο μου αρεσε πολυ εμενα φιλε !!! Και ειναι και σε καλυκα 12/70 !!!
View attachment 47267
Μπορω να του δωσω λιγα ''γκάζια'' ακομα....Δεν το εκανα....γιατι η διατρηση του ηταν παρα πολυ καλη!!!
Νικο ειπαμε αν δεν την θελεις την sp2 την παιρνω εγω !!!! για εμενα θελει πολλα "γκαζια" ακομα, τουλαχιστον να εχει 420 μ/δ, την mg2 ειπαμε 8 βολο σε 12/76 να ευχαριστηθεις τουφεκια !!! αφου οι φιλοι γουρουναδες θελουνε τετοια συγγεντρωση στα 35 μετρα γιατι δεν χρεισημοποιουνε ΜΟΝΟΒΟΛΑ το εχω πει πολλες φορες!!! αφου αυτο το φυσιγγι ειναι σαν μονοβολο μεχρι τα 30 μετρα περιπου !!!1
Εεε δεινόσαυροι γίνονται τα γουρούνια στα μέρη σας.Ρε παιδια να το πάρουμε λίγο από την αρχή; με αρχική ερώτηση στο τι κυνηγαμε;; γιατί βλέπω εδώ σε λίγο. Θα γίνονται σετ απ για δεινοσαύρους!!
Ίσως ,με το που κατεβαίνει απ' το βαπόρι να πέφτει σιλΑγόρασα άλλο ένα DoubleX 00 12p
Made in USA και σφραγιδούλα CIP !!!
Όπως τα hoghammer.
Τι γίνεται ;;;
View attachment 47277
View attachment 47278
κάνε μια συγκριτική δοκιμή διάτρησης και τα ξαναλέμεΡε παιδια να το πάρουμε λίγο από την αρχή; με αρχική ερώτηση στο τι κυνηγαμε;; γιατί βλέπω εδώ σε λίγο. Θα γίνονται σετ απ για δεινοσαύρους!!
Başka bir DoubleX 00 12p aldım
ABD'de üretilmiştir ve CIP mührü !!!
Hoghammer gibi.
Naber ;;;
View attachment 47277
View attachment 47278