Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δημήτρη, από την εμπειρία σου, έχεις καλύτερα αποτελέσματα με τα ψιλά, με τα δραμια ή το ίδιο με όλα ;
Λευτερη τα δραμια σκληρενουν πολυ καλα τα χοντρα σκαγια λιγο ,ισως εχουν πιο πολυ αντιμωνιο τα δραμια ,ισως τα σκαγια δεν εχουν καθολου !!! Παντως για τα δραμια αξιζει! τα σκαγια εχω κανει μονο 3 αρια και ασεους αλλα δεν ειχα καλο αποτελεσμα οποτε κανω μονο τα δραμια ! Αν παρω καινουρια 3 αρια γιατι τωρα εχω πολλα ,θα ξαναδοκιμασω γιατι τα ειχα αφησει λιγη ωρα !!! Κανενα μισαωρο!!

[KULLANICI = 1645] @Ainos [/ KULLANICI]
İhracatçı ülkeye göre aynı kabuklar, farklı ambalajlar mı yoksa "istedikleri yerde" mi yapılıyor?
Soru bu.
Paketinizin herhangi bir yerinde "made in usa" yazıyor mu?
There may be a difference according to the years of manufacture, mine was manufactured in 2015.

Attachments

• IMG_20220427_212103.jpg
    IMG_20220427_212103.jpg
    206 KB · Προβολές: 13
  • IMG_20220427_212120.jpg
    IMG_20220427_212120.jpg
    178,6 KB · Προβολές: 13
Μας βλέπω να το κόψουμε το γουρουνοκυνήγι...
δεν πειραζει αν το κοψουν ολλοι μετα θα σας δινουν και επιδοτηση!! οταν τα γουρουνια γινουν πιο πολλα απο τους "οικολογουντες" και αρχιζουν και σκοτωνουν ακομα και κοσμο !!!!

μηπως Βασιλη υπαρχει κανενας νομος στην e.u που πρεπει τα εισαγομενα να εχουν σφραγιδα ?
Μπορεί ... δεν ξέρω ...
Ρώτησα την Rem για τα Hoghammer ...

Τους είπα ότι δεν τα βλέπω πουθενά στο site τους και νομίζω ότι είναι πλαστά που χρησιμοποιούν το όνομα Remington. αχαχαχα
Τους ρώτησα επίσης αν κατασκευάζονται Ιταλία ή USA (αν είναι δικά τους).

Different lot, different package

Ένα περσινό ή προπέρσινο και ένα φετινό ...

View attachment 47328
Ίδιο barcode σημαίνει ίδιο προϊόν... τις συσκευασίες τις αλλάζουν όλες οι εταιρίες και οχι μόνο στα πυρομαχικά αλλα και στο γενικό εμπόριο , τροφίμων , κτλ.,

Απάντηση άμεση ...
View attachment 47331
Δεν έχεις ιδέα τι στοκ έχουμε στα καταστήματα στην Ελλάδα , φυσίγγια που εχουν σταματήσει να παράγονται πανω απο τρια χρόνια και σε καταστημα στην Ελλάδα είναι άμεσα διαθέσιμο...Πως να μην σου απαντήσουν αμέσως ... πέραν του Ατλαντικού ολα γίνονται μέσω email είναι κάτι καθημερινό για αυτούς.

Status
Not open for further replies.
Back