Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να είσαι καλά κύριε Νίκο και σε ευχαριστώ για τη συμβολή και την εκτιμώ! Δεν έχω ζυγαριά να τα ζυγισω δυστυχώς. Ούτε ζυγαριά ούτε παχυμετρο, τίποτα

Να παρεις.....τουλαχιστον μια ζυγαρια....Ειναι απαραιτητη οταν δουλευεις τετοια φυσιγγια..!!!
Ακουμε η βλαστημα με,,,,,,Η ασφαλεια σου πανω απο ΟΛΑ φιλε μου !!!:)

Κάτσε να μου απαντήσει η Benelli, Maxam, Caesar Guerini πρώτα ...
Μόλις βλέπουν gvp9000 τα email πάνε αμέσως στα σκουπίδια ...

Πλάκα πλάκα μόνο η Remington μου απάντησε αμέσως.
Ε μα κ εσύ ‼️είναι email αυτό❓σαν ράλλυ ακούγετε ‼️ούτε εγώ θα απαντούσα ,spam κατευθείαν ‼️

Να παρεις.....τουλαχιστον μια ζυγαρια....Ειναι απαραιτητη οταν δουλευεις τετοια φυσιγγια..!!!
Ακουμε η βλαστημα με,,,,,,Η ασφαλεια σου πανω απο ΟΛΑ φιλε μου !!!:)
Θα μου στείλει ένας φίλος απ τον Πύργο, σοβαρός άνθρωπος, μια επαγγελματική μου είπε, δε χάνει καθόλου και τον πιστεύω! ;)

Μάλλον θα βαρέθηκαν το αφεντικό τους κ θα την καναν... Φιλε είναι τα απλα αυτά..(8p) Η πυρίτιδα είναι ανεβασμένη... Αλλα εχουν κλειστεί με τέκνα αλλά με καποια αλλη.. Εχουνν γινει πιστεύω πολλά λάθη... Νομίζω ότι ο @ΝικοςΠ και ο @Berben θα μας διαφωτισουν!
με τεκνα ηταν τα πρωτα που βγαλανε στον γκριζο καλυκα αυτα στον ασπρο καλυκα ηταν απο την αρχη με sp8 για να σε λεω κατι ξερω !!! τα πιο παλια ειχαν 3 γρ πυριτηδα ενω απο εκεινη την παρτηδα με τους καλυκες με τα νουμερα εχουν 2,7 και τα 10 βολα ειχαν 2,9 ενω τωρα 2,7 μηλαμε παντα για την sp8 ! ειναι νορμαλ αυτες οι δοσεις

με τεκνα ηταν τα πρωτα που βγαλανε στον γκριζο καλυκα αυτα στον ασπρο καλυκα ηταν απο την αρχη με sp8 για να σε λεω κατι ξερω !!! τα πιο παλια ειχαν 3 γρ πυριτηδα ενω απο εκεινη την παρτηδα με τους καλυκες με τα νουμερα εχουν 2,7 και τα 10 βολα ειχαν 2,9 ενω τωρα 2,7 μηλαμε παντα για την sp8 ! ειναι νορμαλ αυτες οι δοσεις
Και απο τα ασπρα ηταν μερικα με Τεκνα....

Attachments

• 20220504_190826.jpg
    20220504_190826.jpg
    102,6 KB · Προβολές: 11
  • 20220504_190823.jpg
    20220504_190823.jpg
    107,9 KB · Προβολές: 11
Αυτά τα ασπρα ηταν αχταρμάς... Οτι να ναι!! Φοβερό πάντως φυσιγγι για εμπόρικο στα ξεκινήματα του, πάντα το έβαζα πρώτο
Εμμμ γι αυτό φωνάζουμε σταθερότητα ...
Τώρα τι να εμπιστευτείς όταν έχει κάνει τόσες κοτσάνες ... και χρειάζεται να γίνεσαι Σέρλοκ Χολμς για να αγοράσεις φυσίγγι της προκοπής ?
Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους ...
Αμερικάνικα και ας μην σκάνε μερικά ... !!! αχαχχα
Αν σκάσουν όμως .....

Πύραυλοι.. Οσο το βλέπεις ρήξε. Πέρυσι έτυχε μια παρτίδα σκαρτη που δεν έγραφε νόμπελ στο κάλυκα και ήταν άχρηστα γενικώς αλλά φέτος τα έφτιαξαν όπως τα πρώτα. Κορυφαία.. Μη τα φοβάσαι.

Φέτος δεν έχουν κανένα θέμα. Έχουν βαλει ειδικό χαρτονακι πριν το ρελιασμα και τέλος η διαφυγη μπαφερ. Προσέξτε όμως εκιε που τα αγοράζετε μη σας δώσουν απ τα περσινά.. Ανοίξτε το κουτί και ελέγξτε.

Τα πήρε φίλος......τι να του πω να τα παει πίσω? :p.think.
View attachment 34113

Κακή παρτίδα. Έμεινε πίσω η παραγωγή λόγω κωρονοιου και την έβγαλαν μάπα. Αυτό πληροφορηθηκα. Φέτος τα έβγαλαν όπως τα περσινά δηλαδή φουρνελα.Οσα γράφουν πίσω νόμπελ είναι δυναμίτες
το λοιπόν
τα έχουμε ξανασυζητήσει
ξεκινήστε και διαβάστε από σελ 201
ισχύουν εν ολίγοις όσα λέει ο @Γιάννης Benelli

τώρα που την πήρε η Φέντεραλ Ισως γίνει σωστό μαγαζί
μη σοκάρεστε!!! τα τελευταία χρόνια πριν την πτώχευση κατά διαόλου πήγαινε η ρεμ......
τώρα ανήκει στον μεγαλύτερο όμιλο παραγωγής πυρομαχικών παγκοσμίως

Status
Not open for further replies.
Back