Να ελέγξουν τις βελόνες των επικρουστηρων ,είναι πιο πιθανή αιτία αυτες παρά τα καψυλια.Εμας πέρυσι σε 5 ατομα με τα συγκεκριμένα φυσίγγια έπαθαν αφλογισια και τα πέταξαν δεν ξερω μιπως είναι οι παρτίδες προβληματικες
Να ελέγξουν τις βελόνες των επικρουστηρων ,είναι πιο πιθανή αιτία αυτες παρά τα καψυλια.Εμας πέρυσι σε 5 ατομα με τα συγκεκριμένα φυσίγγια έπαθαν αφλογισια και τα πέταξαν δεν ξερω μιπως είναι οι παρτίδες προβληματικες
Καλα δεν διαβαζεις στο ιντερνετ εσυ πραγματα !!!! τα μαυρα κανουν αφλογιστιες και τσαλακωνουν στις 10αρες αποθηκες πανω απο τον παφυλαΠου τις είδες τις αφλογιστίες ?
Άντε πάλι φωτιές θα μου ανάψεις ...
Λοιπον βγαζει ο καρδαρας εναν απομημηση του sg mag εχεις ;; Και τι λοτ ssb εχεις;;pit 1972 είχες μια συνταγή για δραμια με sg magnum και ssb150 σε 76αρη κάλυκα, μπορείς να την γράψεις ;
Ωραίος! Καλό δεκάβολο ίσον δέκα μονόβολα!Σήμερα ερχόμουν γύρο να κάνω μια επένδυση. Κάτι που να πιάσει τόπο επιτέλους βρε αδελφέ! Ε και πήρα αυτούνο. Καλό είναι; View attachment 55279
Αφλογιστιες στα κοκινα;;; δε στο χα πει;;; 3 απανωτες εγώ πριν 3 χρόνια.. Φίλοι γνωστοί συνέχεια.. Μόνο μαύρα γουιτζεστερ η nsiΠου τις είδες τις αφλογιστίες ?
Άντε πάλι φωτιές θα μου ανάψεις ...
Νsi και μαύρα Winchester 12βολο μαγκμουμΕυχαριστώ φίλε Γιάννη. Εσύ τι προτιμάς σε δράμια;
Επαθε φιλος μου Βασιλη...4 χρόνια που χρησιμοποιώ τα Win κόκκινα ούτε μια αφλογιστία, φίλος που τα χρησιμοποιεί 10 χρόνια ούτε μια αφλογιστία.
Βρε Jooooooohn που είσαι ;;;
Τι γίνεται ρε γαμώτττττ ;;; ΑχαχΧα
Βαράτε αλύπητα !!!
View attachment 55305
Μπας και είναι καμιά παραεισαγωγή από Βουλγαρία ;Εμας πέρυσι σε 5 ατομα με τα συγκεκριμένα φυσίγγια έπαθαν αφλογισια και τα πέταξαν δεν ξερω μιπως είναι οι παρτίδες προβληματικες
Βρε μαυρόλυκε τα κόκκινα είναι αυτά του Κώστα τα 10βολα, όχι τα 12βολα τα μαύρα.Καλα δεν διαβαζεις στο ιντερνετ εσυ πραγματα !!!! τα μαυρα κανουν αφλογιστιες και τσαλακωνουν στις 10αρες αποθηκες πανω απο τον παφυλα
Έχεις φωτό από το κουτί ;Επαθε φιλος μου Βασιλη...
Σε 2 κουτια διαφορετικα...επεσε "μαχαιρι"....και πηραμε τα εντοσθια! Και τις 2 φορες πανω στο κυνηγι...! Επισης να συμπληρωσω μια παρατηρηση....οποιος εχει σφαξει τετοια winchester θα ξερει οτι μεσα ειχαν μια ιδιαιτερη χαρτινη ταπα (χαρακτηριστικο της win).....μου εκανε εντυπωση γιατι πλεον εχει ευρωπαικου τυπου diana!
Παίζουν με περιστροφικό κλείστρο στο καρτέρι βάλε βγάλε και μετά αφλογιστιες.Μια φορά στα 25 χρόνια μου έχει τύχει σε Ελληνικό φυσίγγι σε κυνήγι μπεκάτσας.Το χτύπησε κανονικά και δεν άναψε, κάπου το έχω...Άμα το βρω θα το ανεβάσω.Πρέπει να είμαι πολύ τυχερός στη ζωή μου γιατί τόσα χρόνια κυνηγός και σκοπευτής, μια φορά μου έχει τύχει προβληματικό φυσίγγι ( δεν ήταν Winchester)και ήταν πέρυσι.
Βασικα το οτι τσαλακωνουν δεν λεει τιποτα εχω ριξει πολλα που μου εχουν τσαλακωσει στο ρελιασμα !!! Οταν βγουν απο τη θαλαμη ειναι σιδερωμενα !!! αλλα και καψουλια να μην σκασουν μου εχει τυχει και μαλιστα τα δυο ηταν σε παπια εγω με το νου μου τον εβλεπα τον πρασινο να σκαει στο νερο !!! Πατησα την σκανδαλη καιιιιι τσακ !!και το ενα ηταν 686 και το αλλο 616 ,και 2-3 ακομα 616 αλλα εκεινα ηταν σε τσιχλοφυσιγγα ,και το μπαικαλ δεν το χτυπαει απλα το κανει κρατηρα!!!Βρε μαυρόλυκε τα κόκκινα είναι αυτά του Κώστα τα 10βολα, όχι τα 12βολα τα μαύρα.
Ότι τσαλακώνουν τα μαύρα το έχω ακούσει, αφλογιστίες όχι.
Εγώ 3άρα αποθήκη έχω, μου φτάνει
Ρε μπας και φταίει η βαριά υγρασία για τις αφλογιστίες αχαχα
Αστείο παιδιά, καλά κάνετε και το λέτε, θα το έχω στο νου μου.
Ρίξτε όμως και μια ματιά στην βελόνα όπως λέει ο Λευτέρης.
Το τελευταίο καψούλι που δεν μου έσκασε ήταν ένα 6.45, καταλαβαίνετε πότε
Κοιτα σε ολες τις παρεες εχει δυο τρεια καλα τουφεκια και αυτο που δουλεβουν οπλο φυσιγγι το ορκιζοντε οι υπολοιποιΗ παρέα που πηγαίνω για γουρούνια στα Πιέρια.... ορκίζεται στο μαύρο δεκαβολο..... μια χαρά είναι
Γενικά τα μαύρα win δράμια τα εμπιστεύονται πολλές παρέες.... και στην Ήπειρο και Δράμα.....Κοιτα σε ολες τις παρεες εχει δυο τρεια καλα τουφεκια και αυτο που δουλεβουν οπλο φυσιγγι το ορκιζοντε οι υπολοιποι
Αμερικανικα ηταν Βασιλη....ετυχε και σε αλλους γνωστους....Βρε μαυρόλυκε τα κόκκινα είναι αυτά του Κώστα τα 10βολα, όχι τα 12βολα τα μαύρα.
Ότι τσαλακώνουν τα μαύρα το έχω ακούσει, αφλογιστίες όχι.
Εγώ 3άρα αποθήκη έχω, μου φτάνει
Ρε μπας και φταίει η βαριά υγρασία για τις αφλογιστίες αχαχα
Αστείο παιδιά, καλά κάνετε και το λέτε, θα το έχω στο νου μου.
Ρίξτε όμως και μια ματιά στην βελόνα όπως λέει ο Λευτέρης.
Το τελευταίο καψούλι που δεν μου έσκασε ήταν ένα 6.45, καταλαβαίνετε πότε ...
Έχεις φωτό από το κουτί ;
Από που τα πήρατε ;;;
Οι Βούλγαροι κάνουν τέτοιες πουστιές.