Κ τα ρεμινγκτον φοβεράΜ2 - Gemini LM
Remington 76 15p 00
36,5m
View attachment 56795
Χάθηκε ένα ... δεν πειράζει έχουμε 14
View attachment 56789
View attachment 56791
Κ τα ρεμινγκτον φοβεράΜ2 - Gemini LM
Remington 76 15p 00
36,5m
View attachment 56795
Χάθηκε ένα ... δεν πειράζει έχουμε 14
View attachment 56789
View attachment 56791
Άνοιξαν παραπάνω με το lmΚ τα ρεμινγκτον φοβερά
Για τα 36 μέτρα είναι σούπερ το άνοιγμαΆνοιξαν παραπάνω με το lm
Σε σχέση με τα αλλά όχι.Για τα 36 μέτρα είναι σούπερ το άνοιγμα
Καμία όρεξη δεν είχα και φύσαγε λιγάκι σήμερα.Α ρε ορεξη που την εχεις...πηρα χθες κατι χαρτονια 1x1 αλλα ορεξη δεν υπαρχει...
Αν ήταν 000 θα ήταν ιδανικά.Μπραβο Βασιλη για ολες τις δοκιμες και την παρουσιαση...η m2 βγαζει ωραια τουφεκια....μου αρεσει περισσοτερο με τα federal
Τα έβαλα σε όλα (εκτός τα NSI) ... τι να σε κάνω ?Τι γραφουν πανω βασιλη τα αμερικανικα γραφουν ολλα !
Τα nsi τα εχω μετρησει ο ιδιος εχω παρει απο 370 μεχρι 430 μ/δ αναλογως πως την καυλωνει την sp8 να καει !!!Καμία όρεξη δεν είχα και φύσαγε λιγάκι σήμερα.
Αλλά ήθελα πολύ καιρό να το κάνω.
Μου έχουν μείνει αρκετά χαρτόνια αλλά για πέταμα θα πάνε μου φαίνεται.
=================================
Τελευταίο το μονόβολο που ήθελα να ξεφορτωθώ.
Να είμαστε καλά, να πηγαίνουμε για κυνήγι !!!
Είδατε το χέρι, βάζει προσκόπευση από μόνο του
View attachment 56792
Αν ήταν 000 θα ήταν ιδανικά.
Νομίζω ότι όλες είναι καλές ... από εκεί και πέρα ΔΙΑΤΡΗΣΗ το μεγάλο ερωτηματικό.
Αλλά δεν έχω χάσει και κανένα γουρούνι που έπρεπε να πάρω οπότε είμαι ήσυχος για την ώρα.
Τα έβαλα σε όλα (εκτός τα NSI) ... τι να σε κάνω ?
Μπράβο φίλε για τις δοκιμές σου.. Εγώ βλέπω ότι πήγαν όλα πολύ καλά αλλά το χογκ χαμερ καλύτερα απ όλα. Το φλαιτ ίσως θα έπρεπε να πάει ακόμα ποιο μαζεμένα λόγω συγκεντρωτηρα.Δες τις δοκιμές από την αρχή στις έχω βάλει ...
Με έβαλες στη πρίζα κ μένα τώρανα ρηξω με 4ρη τσοκ με τη μ2.. Έως τώρα ρίχνω με 3ρη αλλα βλέπω εσένα πάνε καλύτερα. Θα δοκιμάσω λειαν συντόμωςΜ2 - Gemini LM
NSI Buffered HP 76 10p 000
36,5m
View attachment 56783
View attachment 56763
View attachment 56764
Εδώ οι θκοιμας τα γρουνια βαριά στα 40 μέτρα τα ριχνΑπού εικουσπεντι ως είκειΕΥΓΕ!!!!!
Όλες καλές
όλες κρατάνε γουρουνια
εντ δη γουινα ιζζζζζ.............
1st federal flitecontrol 00B 3''
πανέμορφη κατανομή ανοιχτή τόσο- όσο
2nd winchester 000B 3''
σφιχτή κατανομή (ο "βοσκός" που λέει κι ο φωτοβολίδας δεν είναι μακριά) καλή για ανοιχτά καρτέρια αλλά και κλειστά
3rd hoghammer
σφιχτή κατανομή καλή για ανοιχτά καρτέρια, υστερεί στο πλήθος των σφαιριδίων από το Γουιν
και ¨ΟΛΕΣ οι άλλες επίσης πολύ καλές
* κάθε φορα που βλέπω δοκιμές δραμιών, καταλαβαίνω την αξία του πλήθους των σφαιριδίων στην γόμωση, τα 8βολα φαίνονται φτωχά μπροστά στα 15βολα και τα 12βολα
** θα με πείτε καλά τα λες αλλά εσύ υποστηρίζεις τα 0000Β που είναι 6βολο ή 8βολο! Ναι αλλά τα 9,5- 9,7 χιλ δράμια δεν τα "βλέπω" σαν "δράμια" αλλά σαν μικρά μονόβολα
Παραλειπόμενα ...ΕΥΓΕ!!!!!
Όλες καλές
όλες κρατάνε γουρουνια
εντ δη γουινα ιζζζζζ.............
1st federal flitecontrol 00B 3''
πανέμορφη κατανομή ανοιχτή τόσο- όσο
2nd winchester 000B 3''
σφιχτή κατανομή (ο "βοσκός" που λέει κι ο φωτοβολίδας δεν είναι μακριά) καλή για ανοιχτά καρτέρια αλλά και κλειστά
3rd hoghammer
σφιχτή κατανομή καλή για ανοιχτά καρτέρια, υστερεί στο πλήθος των σφαιριδίων από το Γουιν
και ¨ΟΛΕΣ οι άλλες επίσης πολύ καλές
* κάθε φορα που βλέπω δοκιμές δραμιών, καταλαβαίνω την αξία του πλήθους των σφαιριδίων στην γόμωση, τα 8βολα φαίνονται φτωχά μπροστά στα 15βολα και τα 12βολα
** θα με πείτε καλά τα λες αλλά εσύ υποστηρίζεις τα 0000Β που είναι 6βολο ή 8βολο! Ναι αλλά τα 9,5- 9,7 χιλ δράμια δεν τα "βλέπω" σαν "δράμια" αλλά σαν μικρά μονόβολα
Οι απίστευτες αποστάσεις με δράμια και μονόβολα είναι πάνω από 100m.σε απόσταση που δεν την γράφω γιατί δεν θα με πιστέψετε.
Αν πάρεις την SBE3 θα την πάρω και εγώ να σου κάνω παρέααν βγουν σουπερ μαγκνουμ 12βολα 0000Β και 16βολα 000Β εγώ την άλλη μέρα θα αγοράσω την SBE III
ανοιχτόps
Τα Federal με το flite θέλουν σφιχτό ή ανοιχτό τσοκ ?
εμ γι αυτό λέω απίστευτες!Οι απίστευτες αποστάσεις με δράμια και μονόβολα είναι πάνω από 100m.
Κάτω από 100m είναι όλες πιστευτές (για εμένα).
Αν πάρεις την SBE3 θα την πάρω και εγώ να σου κάνω παρέα
Υπαρχουν τα φυσιγγια που λες σε cal 10 !!!εμ γι αυτό λέω απίστευτες!
ωραία!
να στείλω μήνυμα στην CCI & στην Olin να μας φτιάξουν από καμιά χιλιάδα 0000Β & 000Β σουπερ ντουπερ μαγκνουμ
κι άλλο ένα στην μπενέλλα να παει τις θαλάμες από τα 89 στα 100 χιλ
χμμμ και ένα στην Βεκταν να φτιάξει την SP2418
Εγω εχω την N320 δεν ειδα κατι να πω ουαααου αφου να φανταστεις την πληρωσα 60 ευρω το μισοκιλο και σκευτομαι να την καψω φετος στις τσιχλες !!! Οχι δεν τις εισαγει κανεις ΕλλαδαΑυτές τις Vihtavuori τις πυρίτιδες τις δουλεύει κανένας ?
Διαβάζω καλά λόγια για αυτές.
Ο @pit1982 νομίζω έχει και τις έχει δουλέψει ... Δημήτρη ποιά ακριβώς έχεις ?
Και ο κρητικός @Giannis k θα τις έχει δουλέψει σίγουρα.
Ο Λευτέρης @Xklefteris είχε γράψει νομίζω κολακευτικά λόγια παλιότερα ...
Τις φέρνει κανένας Ελλάδα ?