Πρώτο εννοείς το Big Game και τελευταίο το Brenneke;;Από αυτά που έχεις το πρώτο και το τελευταίο είναι πολύ καλά ειδικά το πρώτο! (Ω ΝΑΙ!!!)
δεν ήξερες; δεν ρώταγες;;;;;
Πρώτο εννοείς το Big Game και τελευταίο το Brenneke;;Από αυτά που έχεις το πρώτο και το τελευταίο είναι πολύ καλά ειδικά το πρώτο! (Ω ΝΑΙ!!!)
δεν ήξερες; δεν ρώταγες;;;;;
ναι κι όχι όλαΆρα μόνο τα μικρότερα μεγέθη δραμιών (4B, 0B, 00B) έχουν συγκεντρωτήρα στον συγκεκριμένο τύπο φυσιγγιών;
Πρώτο εννοείς το Big Game και τελευταίο το Brenneke;;
δεν είμαι και τόοοοοοσσσσσσοοοοοοο παλιός!
Αυτα γινανε πλαστελινηΤόληηηηηη αν του ριχνες στο σώμα ξερό θα τον άφηνες!
έχω ακούσει ιστορίες για μονόβολα που γίνανε ταλληρα στο κούτελο του κάπρου!
Βαριοπουλα επρεπε να περιμενω αχαχαχαχΑρα καλο ειναι για εμπορικο, δεν παω για γουρουνια απλα εχω παντα μαζι μου 3-4 για καλο και για κακο...
Δεν του ριχνες ρε καμια πετρα στο κεφαλι καλυτερα...
Χωρις πλακα παντως αυτα τα ζωα ειναι απιστευτα σκληρα, μπορει να δεις ολα τα απιθανα να συμβουν!
Ενωειτε καθιστες αμα πετανε βαζουνε τσιγκινο βρακι αχαχαχαψαι ρε κλαμπανι καθιστες και ο γιος μου της τουφεκαει!
Μαλλον θα παρω και rem 10βολο 000Β, θα ριξω και ενα τηλ στον sonic γιατι ακουω πολυ καλα λογιαδες και κανα 000Β ή 0000Β
Ντεν εκω μπενελλι καρντια μου με μπρεντα αλταιρ μαλων το πυρωσε η θερμης σφυριλατισης κανη και ελιωσε νωρις αχαχαχχαχαΜε Benelli έριχνες ?
Τι περίμενες αχαχαχ
Πανε στη δεύτερη επιλογή κατευθείαν αλεξΜαλλον θα παρω και rem 10βολο 000Β, θα ριξω και ενα τηλ στον sonic γιατι ακουω πολυ καλα λογια
Εχεις δικιο, αυτο θα κανωΠανε στη δεύτερη επιλογή κατευθείαν αλεξ
Μη μασας δοκιμασμένα και μετριμενα ειναι απο πιεσεις οπιος τα εριξε δε πηρε αλλη μαρκαΕχεις δικιο, αυτο θα κανω
Την πούλησες ρε προδότηΝτεν εκω μπενελλι καρντια μου με μπρεντα αλταιρ μαλων το πυρωσε η θερμης σφυριλατισης κανη και ελιωσε νωρις αχαχαχχαχα
την εδωσα στον αδερφο τον γαμησα αστο δε σκωτωνει τιποτα που δε πετυχε ει κριμαΤην πούλησες ρε προδότη
Αν ήταν Federal πάντως θα ονομάζονταν Psilo-Shok
Για Φασσες τα θες ή έχω χάσει επεισόδια?Μαλλον θα παρω και rem 10βολο 000Β, θα ριξω και ενα τηλ στον sonic γιατι ακουω πολυ καλα λογια
ασε τα ρεμΜαλλον θα παρω και rem 10βολο 000Β, θα ριξω και ενα τηλ στον sonic γιατι ακουω πολυ καλα λογια