Παει η ελια την μαμησεςΑπο πησο
Γιάννη πέρασε τον κορμό; Αν ναι, τι διάμετρο είχε το δέντρο;Απο πησο
Με τι όπλο τα ριχνατε; Επειδή όπως έγραψα ποιο πάνω έχω ρίξει μέχρι στιγμής γύρω στα 75 από αυτά περίπου στις ίδιες αποστάσεις και δεν είδα κάτι τέτοιο.Ναι.. Στα 25 αν θυμάμαι πριν λίγο καιρό κιόλας τα έρηξα όταν πήρα καινούριο όπλο κ ήθελα να το ρυθμίσω.. Έκαναν τούμπες.. Στο χαρτόνι πήγαν πλάγια μερικά. Μάλιστα είχα ανεβάσει φωτο εδώ και το παρατήρησαν κι άλλοι...
Καπου δεν σου μετρισε καλα ο ταχογραφος οπως λεει ο λευτερης αυτο το σετ απ εχει γυρω στα 450-460 μ/δ εγω το κλεινω και στα 57,5 χιλ με 1,5 μπαφερ και τοσα μου δεινει ανα καιρους που εχω κανει μετρισειςΚαλησπέρα λεβέντες.Χθες μέτρησα ταχύτητες στο παρακάτω σετ απ.
Mb32 2x8(11/0) 30,9γρ+2,1buffer z2m 15=490m/s 58,00χιλ 6στερο
Η αίσθηση που μου έδωσε ήταν μόνο αυτή της ταχύτητας και όχι μεγάλης ανάκρουσης!
Το σετ απ είναι ξεχειλωμενο για να μπορέσει να κλείσει σωστά το φυσιγγι δίχως βυζιά.
Πιστεύετε είναι απαγορευτικα φορτωμένο???
Συγκέντρωση στα 35 μέτρα με 2* πέραν κάθε προσδοκίας.25 πόντους άνοιγμα !!!!
Κάποια από αυτές τις μέρες έχω για δοκιμή και κάποια εμπορικά.Θα ξανακάνω τη μέτρηση για σιγουριά και θα ενημερώσω.Υποψιν τα βόλια είναι επινικελωμενα.Ξεχασα να το γράψω .Καπου δεν σου μετρισε καλα ο ταχογραφος οπως λεει ο λευτερης αυτο το σετ απ εχει γυρω στα 450-460 μ/δ εγω το κλεινω και στα 57,5 χιλ με 1,5 μπαφερ και τοσα μου δεινει ανα καιρους που εχω κανει μετρισεις
Εεε μαστορα αυτα τα γραφουν μπορει να ειναι και απο αυτο η ενδηξη !!Κάποια από αυτές τις μέρες έχω για δοκιμή και κάποια εμπορικά.Θα ξανακάνω τη μέτρηση για σιγουριά και θα ενημερώσω.Υποψιν τα βόλια είναι επινικελωμενα.Ξεχασα να το γράψω .
Τα έρηξα με m2 speed και 4ρη τσοκ αν θυμάμαι καλά.Με τι όπλο τα ριχνατε; Επειδή όπως έγραψα ποιο πάνω έχω ρίξει μέχρι στιγμής γύρω στα 75 από αυτά περίπου στις ίδιες αποστάσεις και δεν είδα κάτι τέτοιο.
Τώρα μόλις έκανα ξανά τη δοκιμη με θερμοκρασία 21 βαθμούς και υψόμετρο γύρω στα 380-390 μετρα.Μου έδωσε πάλι τον ίδιο μ.ο. τριών βολών με 490,60m/s V1,5.Εεε μαστορα αυτα τα γραφουν μπορει να ειναι και απο αυτο η ενδηξη !!
Τόση διάτρηση και περισσότερη έχουν όλα τα μονοβολα.....Οχη δεν τον περασε μπηκε μρσα τουλαχιστον 5 ποντους.ο κορμος εχει 20 ποντους + μεγαλο το δεντρο
Μάλλον κάτι κάνατε λάθος Γιάννη....Τα έρηξα με m2 speed και 4ρη τσοκ αν θυμάμαι καλά.
Πολύ ανοικτό το βλέπω..... με τι τσοκ το έριξες;Πήρα μια 5αδα super kill 4+1 έτσι για να βρίσκονται.....
Έριξα ένα για να ξέρω αν δω κάνα γουρούνι αν πρέπει να του ρίξω ή να ψάχνω για δέντρο
Πως σας φαίνεται αυτή η ντουφεκιά; 35 μέτρα Α302, 3*
View attachment 57402