Kostas ContraDosi
Moderator
Ώρέ τούτο έχει μια σέσουλα μπαρούτι μέσα του.........
Ώρέ τούτο έχει μια σέσουλα μπαρούτι μέσα του.........
Απο προβληματα εχετε τιποτα σαν παρεα ή αν εχεις ακουσει κατι?κανει δουλεια ομως φιλε μου
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/οχι τιποτα απολυτως φιλε μου μπορει καποιος να μου πει πως θα ανεβασω εδω φωτογραφια
Και γω οταν τα πρωτοανοιξα ετσι ειπα Κωστα..αλλα αν καταλαβεις τι εχει ανακατεψει βγαζει νοημα γιατι τοσο πολυ πυριτιδαΏρέ τούτο έχει μια σέσουλα μπαρούτι μέσα του.........
Εννοεις εχει ανακατεψει πυριτιδες ή αλλα "προωθητικα" υλικα?Και γω οταν τα πρωτοανοιξα ετσι ειπα Κωστα..αλλα αν καταλαβεις τι εχει ανακατεψει βγαζει νοημα γιατι τοσο πολυ πυριτιδα
Ακριβως αυτο..οχι ανακατεμα σε στρωση εχουν μπει..απλα η μια εχει μεγαλο ογκο γι αυτο και παει σε τετοια ποσοτηταΕννοεις εχει ανακατεψει πυριτιδες ή αλλα "προωθητικα" υλικα?
Ανασφαλεια ειναι οτι μπορει να μην το πετυχεις και ετσι πεσεις στην υποληψη της παρεας ή να χασεις τελειως την αυτοπεποιθηση σου για τις κυνηγετικες σου ικανοτητες..η μονη χρηστικοτητα των δραμιων ειναι στα παρα πολυ κλειστα καρτερια που και εκει ειμαι παλι κατα..αν το οπλο ειναι στα μετρα μας το μονοβολο παει εκει που πρεπει παντα συν το οτι δεν μοιραζεται η κινητικη ενεργεια χ του 9 ή 10 οπως στα δραμια και εχεις πολυ μεγαλυτερο πληγμαΑπορία: Όταν ως σκοπευτής μπορείς στα 25-35-45 μέτρα να φέρνεις τον μέσο όρο των δραμιών πάνω στο γουρούνι, γιατί τότε να μην ρίχνεις μονόβολα; Μήπως τελικά τα δράμια αποτελούν το "φάρμακο" στον ατζαμή που ρίχνει στο περίπου και εύχεται να πάρει το γουρούνι κάποιο τυχαίο δράμι; Εκείνα τα δράμια που δεν θα πέσουν πάνω στο γουρούνι, που πάνε άραγε;
Ανασφάλεια νοιώθω και εγώ όταν γνωρίζω πως ρίχνουν δράμια αγχωμένοι και ανασφαλείς τριγύρω μουΑνασφαλεια ειναι οτι μπορει να μην το πετυχεις και ετσι πεσεις στην υποληψη της παρεας ή να χασεις τελειως την αυτοπεποιθηση σου για τις κυνηγετικες σου ικανοτητες..η μονη χρηστικοτητα των δραμιων ειναι στα παρα πολυ κλειστα καρτερια που και εκει ειμαι παλι κατα..αν το οπλο ειναι στα μετρα μας το μονοβολο παει εκει που πρεπει παντα συν το οτι δεν μοιραζεται η κινητικη ενεργεια χ του 9 ή 10 οπως στα δραμια και εχεις πολυ μεγαλυτερο πληγμα
Φαντάσου ομως οι ίδιοι να έριχναν μονοβολα...Ανασφάλεια νοιώθω και εγώ όταν γνωρίζω πως ρίχνουν δράμια αγχωμένοι και ανασφαλείς τριγύρω μου
Θα ήταν προτιμότερο, ένα γύρω κοντά στο γουρούνι θα ήταν και μάλιστα άλλο να κινδυνεύεις από 1 και άλλο από 9-12 βόλια. Θα τους εξανάγκαζε να σκοπεύουν, να προπονούνται, να σετάρουν κοντάκια, κλπ.Φαντάσου ομως οι ίδιοι να έριχναν μονοβολα...
Δεν εχεις αδικο και το τραγικο ξερεις ποιο ειναι;οτι αντε στους μεγαλης ηλικιας δεν μπορεις να τους δωσεις να καταλαβουν οτι καλυτερα να ριχνουν μονοβολα απ οτι δραμια αν και παρα πολλους που ξερω τα προτιμουν πολλα χρονια..αλλα οι νεοτεροι σε ηλικια που σου λενε χιλιες δυο δικαιολογιες για το οτι ειναι κλειστο το καρτερι για το οτι τα παει το οπλο τους κλπ..οσο για τα μετρα οπλου αγνωστη λεξη!Ανασφάλεια νοιώθω και εγώ όταν γνωρίζω πως ρίχνουν δράμια αγχωμένοι και ανασφαλείς τριγύρω μου
Παραπανω απο τα μισα γουρουνια που τα ντουφεκανε με βολια χανωντε τζαμπα και ειναι κριμα ,Εχω βρη πολλα ψοφια περσι βρηκα ενα καπρο και του πηρα τα δοντια ,Πρεπει να σεβωμαστε το θηραμαΔεν εχεις αδικο και το τραγικο ξερεις ποιο ειναι;οτι αντε στους μεγαλης ηλικιας δεν μπορεις να τους δωσεις να καταλαβουν οτι καλυτερα να ριχνουν μονοβολα απ οτι δραμια αν και παρα πολλους που ξερω τα προτιμουν πολλα χρονια..αλλα οι νεοτεροι σε ηλικια που σου λενε χιλιες δυο δικαιολογιες για το οτι ειναι κλειστο το καρτερι για το οτι τα παει το οπλο τους κλπ..οσο για τα μετρα οπλου αγνωστη λεξη!
δεν καταλαβα ,εισαι υπερ μονοβολου?η δραμια?Καλημέρα φιλοι μου και εγώ υπερ του μονοβολου είμαι απο την εμπειρία μου και με το μονοβολο δεν το καταβαλεις γρηγορα το ζωο αν δεν το πάρεις σε καλο σημείο μπορεί να φύγει και 1000 μετρα και να τελειώσει και αν δεν έχεις καλα σκυλια να το ακολουθει το χασες ασε που τραυματισμενο είναι χειρότερο για τα σκυλια γτ σε κολομα μπορεί να χάσεις καποιο ενω με τις μπηλιες μεχρι τα 20 μετρα ειναι συγουρος θανατος αν το ματιασεις σε καλο σημείο
εγώ απλά έκανα δοκιμή με τα ατΑπορία: Όταν ως σκοπευτής μπορείς στα 25-35-45 μέτρα να φέρνεις τον μέσο όρο των δραμιών πάνω στο γουρούνι, γιατί τότε να μην ρίχνεις μονόβολα; Μήπως τελικά τα δράμια αποτελούν το "φάρμακο" στον ατζαμή που ρίχνει στο περίπου και εύχεται να πάρει το γουρούνι κάποιο τυχαίο δράμι; Εκείνα τα δράμια που δεν θα πέσουν πάνω στο γουρούνι, που πάνε άραγε;
εγώ απλά επειδή έγινε συζήτηση για τα δράμια ατ έβαλα την εικόνα τώρα για το άλλο που λες για μόνοβολο. τι να σου πω πάντως εγώ όσα γουρούνια έριξα κανένα δεν εφυγεΑπορία: Όταν ως σκοπευτής μπορείς στα 25-35-45 μέτρα να φέρνεις τον μέσο όρο των δραμιών πάνω στο γουρούνι, γιατί τότε να μην ρίχνεις μονόβολα; Μήπως τελικά τα δράμια αποτελούν το "φάρμακο" στον ατζαμή που ρίχνει στο περίπου και εύχεται να πάρει το γουρούνι κάποιο τυχαίο δράμι; Εκείνα τα δράμια που δεν θα πέσουν πάνω στο γουρούνι, που πάνε άραγε;