τι αυλό έχεις;Χωρίς να υπερβάλω ένα απ τα καλύτερα εμπορικά. Όχι όμως το 35ρη της ίδιας εταιρείας.. Το εν λόγω το έρηξα με 3ρη και 4ρη τσοκ και πήγε καρφίτσα.. Απίστευτη ευθυβολια τόσο στα 50 όσο και στα 100 μέτρα.. Σε γουρούνι λειαν συντόμως..
Άμα του ρίξω ειγω θα πα'ι'εν γκουρδουκλωνταςτι αυλό έχεις;
εσύ θα βάλεις ένα τσοκ από τα 18,2-18,3-18,4 και θα στρώσει πολύ! μην ρίξεις με κύλινδρο!Άμα του ρίξω ειγω θα πα'ι'εν γκουρδουκλωντας
εσύ θα βάλεις ένα τσοκ από τα 18,2-18,3-18,4 και θα στρώσει πολύ! μην ρίξεις με κύλινδρο!
στα μονόβολα (αλλά και στα δράμια εν μέρει) πιο μεγάλη σημασίας έχει ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ αριθμός = διαμετρος στομίου π.χ. 18,4 παρά ο σχετικός π.χ. 3,5/10Μι του λάιτ μοντ θα ιεριχνα,αααααμα ιεριχνα3.5/10 είνει
Μου Λουκουκουεποιο λεςστα μονόβολα (αλλά και στα δράμια εν μέρει) πιο μεγάλη σημασίας έχει ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ αριθμός = διαμετρος στομίου π.χ. 18,4 παρά ο σχετικός π.χ. 3,5/10
το ML σου ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ είναι 18,35 αλλά ΜΕΤΡΑ ΤΟ!!!!
Ααααα μιεκανεις τριπλα...μιντιουμ λάιτ=3.5/10-18.8=18.45 θα του πειρααααξ τι θελ ακριβώς 18.4Μου Λουκουκουεποιο λες
παχύμετρο έχεις;Ααααα μιεκανεις τριπλα...μιντιουμ λάιτ=3.5/10-18.8=18.45 θα του πειρααααξ τι θελ ακριβώς 18.4
Να του πειτσωσου μι του λάιτ φουλ μπριλευ μιτα 7.62/10-18.8=18.038 δεν έχου άλλου
μιλα κανονικα ρειιι...θα μπερδευτειτε και θα βαλεις κανενα μπουρι απο σομπα..Μου Λουκουκουεποιο λες
18,4τι αυλό έχεις;
Απ τα λίγα που δεν έχω ρήξει ποτέ μου.. 8 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά. Δε συμφέρει για δοκιμές στις μέρες μας.
Θέλουν ραβδωτό (νομίζω).Απ τα λίγα που δεν έχω ρήξει ποτέ μου.. 8 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά. Δε συμφέρει για δοκιμές στις μέρες μας.
Δε το είχα σκοπό χαχαχ.. Βρήκα αλλού την υγιεία μου.. Σπάνια ρίχνω οπότε μια χαρά είμαι με τα φτηνά..Θέλουν ραβδωτό (νομίζω).
Μην τα δοκιμάσεις.
Δεν συμφέρει όχι .Απ τα λίγα που δεν έχω ρήξει ποτέ μου.. 8 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά. Δε συμφέρει για δοκιμές στις μέρες μας.
Είσαι και μαρτυριάρης ….Designed for use in fully-rifled barrels only
Σχεδιασμένα να βάλλονται μόνο από πλήρως ραβδωτές κάνες.
άχρηστα για εμάςΑπ τα λίγα που δεν έχω ρήξει ποτέ μου.. 8 ευρώ το ένα αν θυμάμαι καλά. Δε συμφέρει για δοκιμές στις μέρες μας.
Με 10 αγοραζης το γουρουνιάχρηστα για εμάς