Καλόριχτα!!!!Λοιπόν δοκίμασα από φίλο κάτι μονόβολα Rio σε μεγάλη απόσταση και τα βρήκα εξαιρετικά. Πήρα τέσσερα κουτάκια να υπάρχουν View attachment 58855View attachment 58856View attachment 58857View attachment 58858
Ευχαριστώ πολύ! Οικονομικό φυσίγγι και μου έκανε εντύπωση. Ευθύβολο σε μεγάλη απόσταση με μεγάλη δύναμη κρούσης και χωρίς να σου φεύγει το ντουφέκι από τα χέρια.Καλόριχτα!!!!
Δεν το ειχαμε καταλαβει....Με την σεσουλα την εχει βαλει !!
τα δοκίμασες; αυλός τσοκ;Λοιπόν δοκίμασα από φίλο κάτι μονόβολα Rio σε μεγάλη απόσταση και τα βρήκα εξαιρετικά. Πήρα τέσσερα κουτάκια να υπάρχουν View attachment 58855View attachment 58856View attachment 58857View attachment 58858
Νομίζω ότι είναι ένα μονόβολο που δεν διαλέγει για κάποιο λόγο κάννες και αυλούς. Το παιδί που μου το έδωσε να το δοκιμάσω, κυνηγάει γουρουνια συστηματικά με μια Α302 στάνταρ 2*, εγώ το έριξα με τη Remington 870 4* και μου είπε ότι το είχε ρίξει και φίλος με Browning auto 5 στάνταρ φουλ τσοκ αλλά και άλλοι. Σε όλους ήταν ευθύβολο και με μεγάλη δύναμη κρούσης. Υπάρχουν και άλλα καλά μονόβολα στην αγορά, ίσως και πολύ καλύτερα δεν ξέρω, αλλά σε τιμή πολλαπλάσια του Rio Star. Θα το δοκιμάσω και με τη Benelli.τα δοκίμασες; αυλός τσοκ;
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-777515
Τι διάμετρο έχει το μεταλλικό μέρος του; Σκληρότητα;Νομίζω ότι είναι ένα μονόβολο που δεν διαλέγει για κάποιο λόγο κάννες και αυλούς. Το παιδί που μου το έδωσε να το δοκιμάσω, κυνηγάει γουρουνια συστηματικά με μια Α302 στάνταρ 2*, εγώ το έριξα με τη Remington 870 4* και μου είπε ότι το είχε ρίξει και φίλος με Browning auto 5 στάνταρ φουλ τσοκ αλλά και άλλοι. Σε όλους ήταν ευθύβολο και με μεγάλη δύναμη κρούσης. Υπάρχουν και άλλα καλά μονόβολα στην αγορά, ίσως και πολύ καλύτερα δεν ξέρω, αλλά σε τιμή πολλαπλάσια του Rio Star. Θα το δοκιμάσω και με τη Benelli.
Δεν έχω ιδέα, λες να το γράφει πουθενά στο κουτί; Θα ρίξω μια ματιά μόλις πάω σπίτι αν γράφει τίποτα.Τι διάμετρο έχει το μεταλλικό μέρος του; Σκληρότητα;
Δεν διαθέτω παχυμετρο κλπ. Αλλά και να είχα παχυμετρο, τη σκληρότητα πως να τη μετρούσα;Δεν το γράφει, πρέπει να τα μετρήσεις.
Πώς λέγεται αυτό το βλήμαΛοιπόν δοκίμασα από φίλο κάτι μονόβολα Rio σε μεγάλη απόσταση και τα βρήκα εξαιρετικά. Πήρα τέσσερα κουτάκια να υπάρχουν View attachment 58855View attachment 58856View attachment 58857View attachment 58858
Πρακτικά, με το νύχι.Δεν διαθέτω παχυμετρο κλπ. Αλλά και να είχα παχυμετρο, τη σκληρότητα πως να τη μετρούσα;
ΜπομπολακeΠώς λέγεται αυτό το βλήμα
Κ πως θα Τουν πεις Τουν άλλου ,φεύγα μη συ ρίξου κάνα ΜπόμπολακεΜπομπολακe
Αρκεί μια φωτογραφία με το σοβαρό της ύφος για να σπείρει τον τρόμο και τον πανικόΚ πως θα Τουν πεις Τουν άλλου ,φεύγα μη συ ρίξου κάνα Μπόμπολακε
Μεγάλα γουρούνια στο πυκνό.Τα τρίβολα μου είναι πλήρως άγνωστα όσον αφορά την αποτελεσματικότητά τους.
https://gunandknifeclassics.gr/diana-3βολο/