gvp9000
Banned
Κάποτε που δεν είχαμε ρούχα βγαίναμε.Άντε να βγεις μετά χαρωπός χαρωπός ,για κυνήγι, σε αυτά τα μείονθα σε βρουν επιμαγουλωμενο
Τώρα που έχουμε ρούχα λέμε δεν
Κάποτε που δεν είχαμε ρούχα βγαίναμε.Άντε να βγεις μετά χαρωπός χαρωπός ,για κυνήγι, σε αυτά τα μείονθα σε βρουν επιμαγουλωμενο
Τα εχω παρει.πολυ δυνατα ειδικα τ μαγκνουμ πιο δυνατο και απο το ατ θ ελεγα..αλλα θελουν φουλ τσοκ τουλαχιστον με τη δικια μ καραμπιναΕντυπωσιακά βλητικά χαρακτηριστικά. Είναι δυνατόν; Διαστρωμάτωση;
http://discoveriesshop.com/product_info.php?cPath=31_244_312&products_id=1109
Rocket technology!Δεν ειναι μιξ εχεις πανω απο το καψουλι την γρηγορη μετα με κατι τις χωριζεις και βαζεις απο πανω μια πιο αργη ,στο χωρισμα εχεις μια τριπα που στην ουσια αναφλεγεις την δευτερη σαν να σκας ενα πιο δυνατο καψουλι ,το ιδιο και στην τριτη και τεταρτη ,εξου και οι θαλαμοι καυσης ειναι αλλο πραγμα απο την στρωματοποιηση και τις μιξ πυριτηδες αλλα ειναι ποοοοοολυ ψαγμενο και δυσκολο
Εντυπωσιακά βλητικά χαρακτηριστικά. Είναι δυνατόν; Διαστρωμάτωση;
http://discoveriesshop.com/product_info.php?cPath=31_244_312&products_id=1109
Τα συγκεκριμενα δεν νομιζω να βγαινουν μαγκνουμ,γενικα ο κατασκευαστης των συγκεκριμενων δεν εβγασε μαγκνουμ φυσιγγια στο γουρουνι .......αυτα ειναι τα παλια 6βολα του που ηταν σε δεκαδα ,ειχε βγαλει κ αλλα 6βολα μετα κ σε πενταδαΤα εχω παρει.πολυ δυνατα ειδικα τ μαγκνουμ πιο δυνατο και απο το ατ θ ελεγα..αλλα θελουν φουλ τσοκ τουλαχιστον με τη δικια μ καραμπινα
Μόνο σε τέτοιο όπλο πάει καλά.Μ'ολα τ'αλλα... ημίμετρα.Κατι ξέρει ο ALEX37.Οταν βγει όπλο μ'αυτην την σφραγίδα,θ'ανεβει ο πήχης στα 1425 1/2 barΕχω μιά απορία: το φυσιγγι Lambro Big Game - 9βολο - γράφει πάνω στο κουτί του πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε όπλο που έχει δοκιμασθεί στα 1320bar - δες φωτο:
View attachment 60743
Στο site όμως γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του φυσιγγίου πως η Pmax είναι 740 Bar (δες εδώ.):
View attachment 60744
Γιατί αυτή η διαφορά; και αν το ρίξω εγώ με το Rem 870 Deer Express που μάλλον δεν είναι στα 1320bar δοκιμασμένο, τί θα συμβεί;;;
Θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο ο Ναυπλιωτης. Ο συνδυασμος s4, και ελληνα γουρουνα , με τα φυσιιγια πεταμενα ολη τη σεζον στο αμαξι , στο παρ μπριζ κλπ, δεν ειναι ο καλυτερος .Εχω μιά απορία: το φυσιγγι Lambro Big Game - 9βολο - γράφει πάνω στο κουτί του πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε όπλο που έχει δοκιμασθεί στα 1320bar - δες φωτο:
View attachment 60743
Στο site όμως γράφει στα τεχνικά χαρακτηριστικά του φυσιγγίου πως η Pmax είναι 740 Bar (δες εδώ.):
View attachment 60744
Γιατί αυτή η διαφορά; και αν το ρίξω εγώ με το Rem 870 Deer Express που μάλλον δεν είναι στα 1320bar δοκιμασμένο, τί θα συμβεί;;;
Όσους φίλους γουρουναδες έχω ,πρώτα διαβάζουν το κουτί.Δεν το είχα σκεφτεί...Θελει να εχει το κεφαλι του ησυχο ο Ναυπλιωτης. Ο συνδυασμος s4, και ελληνα γουρουνα , με τα φυσιιγια πεταμενα ολη τη σεζον στο αμαξι , στο παρ μπριζ κλπ, δεν ειναι ο καλυτερος .
Πάρε τηλ ή στείλε φαξ Θοδωρή ... welcome to GreeceΕχω μιά απορία: το φυσιγγι Lambro Big Game - 9βολο - γράφει πάνω στο κουτί του πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε όπλο που έχει δοκιμασθεί στα 1320bar - δες φωτο:
View attachment 60743
View attachment 60744
ΤίποταΕαν το ρίξω εγώ με το Rem 870 Deer Express που μάλλον δεν είναι στα 1320bar δοκιμασμένο, τί θα συμβεί;;;
Πάνω απ'τα 20μ.σιγουρα τίποτα...για το γουρούνι.Αν το ρίξεις σε χαρτί,άντε να γεμίσουμε διαγραμματαΤίποτα
Δεν το έχω ρίξει σε γουρούνι ... ούτε θα έριχνα ποτέ εμπορικό 11/0Πάνω απ'τα 20μ.σιγουρα τίποτα...για το γουρούνι.Αν το ρίξεις σε χαρτί,άντε να γεμίσουμε διαγραμματα
Με 5 τέτοια πόσες βόλτες θα ξεβιδώσει η αποθήκη της Μ2 ;;;View attachment 60753
Θα σε δώκω μερικά τέτοια..Το χρώμα το έχουμε
Ελα μωρέ κ συκόλλας σε κάτι λεπτομέρειες άμα σκάσει θα σου πάρουμε άλλοπως κάνς έτσΕχω μιά απορία: το φυσιγγι Lambro Big Game - 9βολο - γράφει πάνω στο κουτί του πως πρέπει να χρησιμοποιηθεί σε όπλο που έχει δοκιμασθεί στα 1320bar - δες φωτο:
View attachment 60743
View attachment 60744