Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Lyman 32gr.Απο κένταυρο.616 πυρ couvet diana overpowder ποτήρι βλήμα ios...
Ωραία ακούγονται.
Να είσαι καλά.
Πηγαίνεις γουρούνια ;

Έχω φυσίγγια να φάνε και οι κότες.
Σ ευχαριστώ πάντως και εκτιμώ την προσφορά σου. 😍

Ωραία ακούγονται.
Να είσαι καλά.
Πηγαίνεις γουρούνια ;

Έχω φυσίγγια να φάνε και οι κότες.
Σ ευχαριστώ πάντως και εκτιμώ την προσφορά σου. 😍
Όχι Βασίλη , λαγό νομίζω..Απλά δωριζω πολλά σε κάτι φίλους.Απο μεράκι πες..

Όλες οι κανες σλαγκ για ημιαυτόματες και επαναληπτικες Remington, Beretta, Winchester και Browning έχουν πολύ ενισχυμένα τοιχώματα σε όλο το μήκος της κάνης και αντέχουν οποιοδήποτε φυσίγγι, ακόμη και τα στρωματοποιησης με πολύ προοδευτικές πυριτιδες.

Εαν θελειs ΓεΡ. δωσε set up για το LYMAN .Μηκοs καλυκα /καινο χωρο απο το χειλοs ωs το βλημα/τελικο μηκοs ρελιασμενου φυσιγγιου κ. λ. Thanks a lot.
Προσωπικά το έχω με jk6 παλιά.Με lb6 και diana cal20 η με couvete diana και ποτήρι από θωδη 23.Πυριτιδα όση κρίνεις εσύ.Τα αλλά είναι θέμα ογκομετριας...

Όλες οι κανες σλαγκ για ημιαυτόματες και επαναληπτικες Remington, Beretta, Winchester και Browning έχουν πολύ ενισχυμένα τοιχώματα σε όλο το μήκος της κάνης και αντέχουν οποιοδήποτε φυσίγγι, ακόμη και τα στρωματοποιησης με πολύ προοδευτικές πυριτιδες.
...και οι μπενέλες οι σουπερνοβα (με σουπερμαγνουμ θαλαμη) .hunter.

Για γουρουνι το προορριζω.Επισειs δουλευω το DEER 32 το GUALANDI 32 και το BRENNEKE.Απλωs θελω να ξερω το καινο χωρο του βληματοs απο το χειλοs του καλυκα.Οποιοs μπορει να μου πει set-up για αυτα τα μονοβολα και πωs ακριβωs στηνοντε ΄΄υψοs καλυκα κ.λ.Φετοs εκανα δυο γουρουνια με DEER . με MB32 .το βαθοs του ρελιου ομωs ξεπερνα 3χιλ. Υπαρχει προβλημα σ'αυτο'?Πολυ ευθηβολια με καννη 71 εκ. και τσοκ 3* 17.8χιλ.Περιοχη καμποs Kαρδιτσαs,.Mε σεβασμο προs ολουs σαs..

Για γουρουνι το προορριζω.Επισειs δουλευω το DEER 32 το GUALANDI 32 και το BRENNEKE.Απλωs θελω να ξερω το καινο χωρο του βληματοs απο το χειλοs του καλυκα.Οποιοs μπορει να μου πει set-up για αυτα τα μονοβολα και πωs ακριβωs στηνοντε ΄΄υψοs καλυκα κ.λ.Φετοs εκανα δυο γουρουνια με DEER . με MB32 .το βαθοs του ρελιου ομωs ξεπερνα 3χιλ. Υπαρχει προβλημα σ'αυτο'?Πολυ ευθηβολια με καννη 71 εκ. και τσοκ 3* 17.8χιλ.Περιοχη καμποs Kαρδιτσαs,.Mε σεβασμο προs ολουs σαs..
Ένα καλό μόνοβολο που φτιάχνω είναι το εξής :
Καλυκας cheditte 12/68,50 αφρεζαριστος
Κάψουλι cx 2000
Sipe 1,80+ μόνοβολο gualandi 32 gr
Ρελιασμα με στροφείο για μονοβολα,η ένα στροφείο τύπου 3 στα 58,30 mm

Σκέψου ότι το rotweill το μπρενεκε,έχει ένα ρελι... ατελείωτο.Αντισταση μεγαλύτερη στο ξερελιασμα.Περισσοτερα μπαρ , μεγαλύτερη ταχύτητα.Με μέτρο παντα..Μπορει να κόψεις λίγο τον κάλυκα αν θέλεις το ρελι σου να είναι 3mm.Ξεχασα να σου πω ότι το lyman,μπορείς να το βάλεις και σ'εναν απλό συγκεντρωτηρα ,που θα σου ταιριάξει στην ογκομετρια αναλογα ποια και πόση πυρίτιδα θα χρησιμοποιησεις.Επισης,θελει σχετικά ρηχό "ποτήρι".Αν σκεφτείς το βάθος του ρελιου που θέλεις να έχεις ,το πάχος αυτού και τη συμπίεση σε μμ που θέλεις να μεταφέρεις στο αμορτισέρ,υπολογίζεις τον ελεύθερο χώρο.ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ,με τα gualandi,ώστε η μύτη της βολίδας,να είναι βαθύτερα απ'το ρελι.Αυτο..

Last edited:
Ένα καλό μόνοβολο που φτιάχνω είναι το εξής :
Καλυκας cheditte 12/68,50 αφρεζαριστος
Κάψουλι cx 2000
Sipe 1,80+ μόνοβολο gualandi 32 gr
Ρελιασμα με στροφείο για μονοβολα,η ένα στροφείο τύπου 3 στα 58,30 mm
Να δοκιμάσεις και το lyman.Απο δοκιμές, ευθύβολο και υφίσταται τέτοια παραμόρφωση που κάνει πολύ μεγάλη ζημιά.

Στα μονοβολα η αντίσταση ξέρελιασματος δεν είναι τόσο σημαντική, μην σε ανησυχεί το πολύ βαθύ ρελι αρκεί η μύτη του βλήματος να βρίσκεται 2 τουλάχιστον χιλιοστά πιο κάτω από το χείλος του κάλυκα, όπως σωστά σου επισήμανε ο ηλικιωμένος κύριος πριν.

Παλικαρια ευχαριστω.Βαγγελη το στεινω με SIPE στο 1.70.Θα δοκιμασω και στο 1.80.ΓεΡ θα δοκιμασω και το LYMAN με MG 2 στο 2.40. Οσο για τη μυτη του gualandi τα καταφερνω με στροφειο για μονοβολα απο κενταυρο 1-2 χιλ. κατω απο τη ρελιασμενη επιφανια.Περιμενω και μισο κιλο TECNA απο φιλο , και θα σαs βαλω σε κοπο παλι.

Παλικαρια ευχαριστω.Βαγγελη το στεινω με SIPE στο 1.70.Θα δοκιμασω και στο 1.80.ΓεΡ θα δοκιμασω και το LYMAN με MG 2 στο 2.40. Οσο για τη μυτη του gualandi τα καταφερνω με στροφειο για μονοβολα απο κενταυρο 1-2 χιλ. κατω απο τη ρελιασμενη επιφανια.Περιμενω και μισο κιλο TECNA απο φιλο , και θα σαs βαλω σε κοπο παλι.
Καλησπερα! Εμφανιστηκε η Τεκνα?

Status
Not open for further replies.
Back