Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Για πες κάτι παραπάνω. Και να ρωτήσω όποιον γνωρίζει αν και το νίκελ είναι τοξικό όπως ο χαλκός.
Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο θέμα, εγώ ψήνω τα μολυβδινα και παίρνω τα μέτρα μου, λόγω των αναθυμιασεων. Απο εκεί και περα η διαδικασία που ακολουθώ... Ταψάκι με τα δράμια (11/0 ψήνω, μολυβι) στους 250 Κελσίου (γιατί το φουρνακι μου δεν πάει παραπανω) για 50 λεπτά.
Σβήσιμο σε ένα κουβά με κρύο νερό και έπειτα πατημα με μια πένσα για να δω το αποτέλεσμα.

Δεν είμαι ειδικός για να σου απαντήσω στο συγκεκριμένο θέμα, εγώ ψήνω τα μολυβδινα και παίρνω τα μέτρα μου, λόγω των αναθυμιασεων. Απο εκεί και περα η διαδικασία που ακολουθώ... Ταψάκι με τα δράμια (11/0 ψήνω, μολυβι) στους 250 Κελσίου (γιατί το φουρνακι μου δεν πάει παραπανω) για 50 λεπτά.
Σβήσιμο σε ένα κουβά με κρύο νερό και έπειτα πατημα με μια πένσα για να δω το αποτέλεσμα.
Εχεις δει οτι σκληραινουν ετσι?

Ναι κανει και στα σκαγια εγω το εχω δοκιμασει σε χοντρα που ηταν βουτυρο κατι εκανε

Σε ψιλα σκαγια που δοκιμασα....εγω τα χαλασα και τα πεταξα...
Ισως να μην το εκανα σωστα !!!
250 Βαθμους τα εβαλα....ποση ωρα ,,,,δεν θυμαμαι....Θυμαμαι οτι εκανα δυο φορες..την πρωτη τα εσβησα
σε νερο...την δευτερη σε λαδι μηχανης.....και μετα πηγαν στα σκουπιδια.

εικόνα_Viber_2023-02-08_21-16-43-682.jpg
28 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...
εικόνα_Viber_2023-02-08_21-17-32-604.jpg
εικόνα_Viber_2023-02-08_21-17-45-182.jpg

Το υπολογιζω στο V1,5-500 εως 530m/s χωρις να ειναι ''μπουρλοτο'' και με αρκετη ευθυβολια...
Οταν το δοκιμασω...και πανε ολα καλα οπως τα υπολογιζω...θα σας δωσω και το ολο στησιμο.
Θα το ριξω στα 70 μετρα να δω αποκλισεις απο το κεντρο...
Στην αναμονη...μεχρι να εχω τον καιρο συμμαχο !!!

View attachment 66560
28 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ...
View attachment 66561
View attachment 66562

Το υπολογιζω στο V1,5-500 εως 530m/s χωρις να ειναι ''μπουρλοτο'' και με αρκετη ευθυβολια...
Οταν το δοκιμασω...και πανε ολα καλα οπως τα υπολογιζω...θα σας δωσω και το ολο στησιμο.
Θα το ριξω στα 70 μετρα να δω αποκλισεις απο το κεντρο...
Στην αναμονη...μεχρι να εχω τον καιρο συμμαχο !!!
Gualbo;
Επιτέλους, να δούμε τι ψάρια πιάνει και αυτό.

Αυτα ειναι με 8,6 χιλ δραμια εκ ιταλιας !! Λογικα ειναι 28,5 γρ
Α για αυτό αντί για πόδια έχει m/s, χαμηλές ταχύτητες βλέπω, αν είναι και 28,5 γραμμάρια λογικά θα είναι πούπουλο για δίκανο.. το ότι είναι επιχαλκομενα πρέπει να προσέξω κάτι?

Status
Not open for further replies.
Back