Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Α για αυτό αντί για πόδια έχει m/s, χαμηλές ταχύτητες βλέπω, αν είναι και 28,5 γραμμάρια λογικά θα είναι πούπουλο για δίκανο.. το ότι είναι επιχαλκομενα πρέπει να προσέξω κάτι?
Με τετοιες ταχυτητες για να τιναζει τους ψιλους απο τα γουρουνια ειναι !!

Δοκιμη με PSB2 ΣΠΕΣΙΑΛ σε βολια...
1η δοκιμη και σεταπ του φιλου pit1982.

View attachment 68529

V1,5-434m/s και οχι 438 που εγραψα απο λαθος .

View attachment 68530
πως σου φανηκε νικο απο ανακρουση και απο πιεσεις ? με τον ελληνικο θα ηταν λιγο καλυτερο!! απο αλλα σετ απ που εχω δοκιμασει του καρδαρα παει λιγο καλυτερα !!

πως σου φανηκε νικο απο ανακρουση και απο πιεσεις ? με τον ελληνικο θα ηταν λιγο καλυτερο!! απο αλλα σετ απ που εχω δοκιμασει του καρδαρα παει λιγο καλυτερα !!

Ανακρουση λιγο τσιμπιμενη σε σχεση με τορελιαστο που εριξα εγω....αλλα σε λογικα πλαισια..

Σαν πυριτιδα δεν μου λεει τιποτα Μητσο....Αυτη δεν πιανει σε αποδοση την ΜΒ36...που να κτυπαει το κωλο της κατω...φιλε!!!
Δεν μου αρεσε σαν πυριτιδα....περιμενα να δω κατι καλυτερο!!!

Ανακρουση λιγο τσιμπιμενη σε σχεση με τορελιαστο που εριξα εγω....αλλα σε λογικα πλαισια..

Σαν πυριτιδα δεν μου λεει τιποτα Μητσο....Αυτη δεν πιανει σε αποδοση την ΜΒ36...που να κτυπαει το κωλο της κατω...φιλε!!!
Δεν μου αρεσε σαν πυριτιδα....περιμενα να δω κατι καλυτερο!!!
μια χαρα ειναι η πυρητηδα Νικο απλα δεν ειναι τοσο εκρηκτικη οσο η μβ36 ασε που κανονικα ειναι για 40 και πανω ;).για 8 βολα και απο τα δυο που δοκιμασες ασε τα ρελιαστα πανε σε αστερι !!

μια χαρα ειναι η πυρητηδα Νικο απλα δεν ειναι τοσο εκρηκτικη οσο η μβ36 ασε που κανονικα ειναι για 40 και πανω ;).για 8 βολα και απο τα δυο που δοκιμασες ασε τα ρελιαστα πανε σε αστερι !!

Για ποιον λογο σε αστερι και οχι σε ρελι ???

Περισοτερη αντισταση, καλητερη καυση, καλητερες ταχυτητες ,με 28 γρ σε 13/0 βολια "πιανω" τα 480 μ/δ

ΟΚ...Ο καθε ενας μας με τα ''θελω'' Μητσαρα....Και εγω εχθες με ς4 στα 28γραμμαρια μονοβολο
εβγαλα V1,5-503-493m/s...

H psb2 απο εμενα πηρε κοκκινη καρτα....δεν την ξανα πιανω στα χερια μου....
Ειπαμε....ο καθε ενας με τα ''θέλω του''.... !!! ;)

εικόνα_Viber_2023-03-15_21-26-45-834.jpg
εικόνα_Viber_2023-03-15_21-26-18-404.jpgεικόνα_Viber_2023-03-15_21-25-49-359.jpg
εικόνα_Viber_2023-03-15_21-27-31-840.jpg
εικόνα_Viber_2023-03-15_21-27-50-059.jpg

ΟΚ...Ο καθε ενας μας με τα ''θελω'' Μητσαρα....Και εγω εχθες με ς4 στα 28γραμμαρια μονοβολο
εβγαλα V1,5-503-493m/s...

H psb2 απο εμενα πηρε κοκκινη καρτα....δεν την ξανα πιανω στα χερια μου....
Ειπαμε....ο καθε ενας με τα ''θέλω του''.... !!! ;)

View attachment 68551
View attachment 68552View attachment 68553
View attachment 68554
View attachment 68555
Αν δεν την θες και εχεις καμποση την αγοραζω !!!

Για ποιον λογο σε αστερι και οχι σε ρελι ???
Περισοτερη αντισταση, καλητερη καυση, καλητερες ταχυτητες ,με 28 γρ σε 13/0 βολια "πιανω" τα 480 μ/δ
Μαύρο, αντίσταση ξερελιάσματος σε ρέλι.
Κόκκινο, αντίσταση ξερελιάσματος σε 6* αστέρι.
Στοιχεία από @Xklefteris

Γιατί οι max πίεση στο 6* είναι πάντα μεγαλύτερη αφού έχει πάντα μικρότερη αντίσταση ξερελιάσματος ?
Εδώ σας θέλω παίδες ... λύστε μας την απορία.

Αντίσταση ξερελιάσματος.jpg

Last edited:
Μαύρο, αντίσταση ξερελιάσματος σε ρέλι.
Κόκκινο, αντίσταση ξερελιάσματος σε 6* αστέρι.
Στοιχεία από @Xklefteris

Γιατί οι max πίεση στο 6* είναι πάντα μεγαλύτερη αφού έχει πάντα μικρότερη αντίσταση ξερελιάσματος ?
Εδώ σας θέλω παίδες ... λύστε μας την απορία.

View attachment 68557

Βασιλη μου.....Εγω ειμαι πρακτικος φιλε....δεν ειμαι της θεωριας....Δεν μου αρεσει το φυσιγγιο...κλεινω αλλο
το ριχνω....και την λιγη εμπειρια που εχω ...στο τελος το φερνω στα δικα μου θελω....
Επαναλαμβανω...στα δικά μου ''θελω''....
Τις απαντησεις να τις δωσετε εσεις....για να μαθαινω και εγω που ειμαι πρακτικος φιλαρα μου !!! :)

Status
Not open for further replies.
Back