Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Οχη πηγε μονοβολο σε αυτα τα μετρα.δεν προλαβε να γηριση

Βρε κουζουλε....εφοσον δεν γυρισε στα 70+ μετρα...ποτέ δεν θα γυρισει....η αν γυρισει θα εχει ψοφησει
απο ταχυτητα...
Ενα βολι 11/0 ειναι 3,8 γραμμαρια και τα 2 βολια 7,6 γραμμαρια...και 2 βολια να κρατησει μεσα του ο
Τubo με ποια λογικη θα γυρισει ??
Συζητηση κανουμε....και επειδη εχω στησει βολια με Tubo ( οχι αναποδα ) τα 10 βολια 10/0 τα παιρνει
ανα δυαδες μια χαρα μεχρι τα χειλη του.
Το ιδιο βαρος με το 8βολο 11/0....και τα παει μπαλα φιλε !!!

Βρε κουζουλε....εφοσον δεν γυρισε στα 70+ μετρα...ποτέ δεν θα γυρισει....η αν γυρισει θα εχει ψοφησει
απο ταχυτητα...
Ενα βολι 11/0 ειναι 3,8 γραμμαρια και τα 2 βολια 7,6 γραμμαρια...και 2 βολια να κρατησει μεσα του ο
Τubo με ποια λογικη θα γυρισει ??
Συζητηση κανουμε....και επειδη εχω στησει βολια με Tubo ( οχι αναποδα ) τα 10 βολια 10/0 τα παιρνει
ανα δυαδες μια χαρα μεχρι τα χειλη του.
Το ιδιο βαρος με το 8βολο 11/0....και τα παει μπαλα φιλε !!!
Μα δεν θελο εγω να γηριση .big smile. θελο να παει μονοβολο,οστε οταν μπει μεσα στο τομαρη να κανη χονδρη ζημια με πολαπλα τραυματα,με αποτελεσμα αμεση καταβολη

Μα δεν θελο εγω να γηριση .big smile. θελο να παει μονοβολο,οστε οταν μπει μεσα στο τομαρη να κανη χονδρη ζημια με πολαπλα τραυματα,με αποτελεσμα αμεση καταβολη

Αντε. βρε.... γιατι εαν ηταν μονοβολο δεν θα επεφτε ?? Μονο εαν το προοριζεις για γουρουνι....αλλα και παλι ρισκαρεις...
Τελος παντων...νομιζα οτι ηθελες να γυριζει το βυσμα...

Εσείς που το ψάχνεται πολύ με τα μονοβολα ( γιατί σπάνια ρίχνω - έως καθόλου ) , για 18,7 &18,8 άυλο , δηλαδή remi- brow , έχετε καταλήξει ποιο περνάει μέσα σφιχτά να ‘ σιδερώνει ‘; Φίλος που έχει ασχοληθεί και έχει ανοίξει πολλά μονοβολα να τα μετρήσει , δεν βρήκε κανένα πάνω από 18,5 διάμετρο . Ευχαριστώ προκαταβολικά 🙂

Εσείς που το ψάχνεται πολύ με τα μονοβολα ( γιατί σπάνια ρίχνω - έως καθόλου ) , για 18,7 &18,8 άυλο , δηλαδή remi- brow , έχετε καταλήξει ποιο περνάει μέσα σφιχτά να ‘ σιδερώνει ‘; Φίλος που έχει ασχοληθεί και έχει ανοίξει πολλά μονοβολα να τα μετρήσει , δεν βρήκε κανένα πάνω από 18,5 διάμετρο . Ευχαριστώ προκαταβολικά 🙂
Ε τοτε θα βαλει το τσοκ που ειναι λιγο πιο στενο απο τα 18,5

Ε τοτε θα βαλει το τσοκ που ειναι λιγο πιο στενο απο τα 18,5
Όχι άλλο ρώτησα . Αν υπάρχει κανένα μονοβολο να πέρναει σφιχτά μέσα από κάνη 18,8 . Δηλαδή να έχει διάμετρο βλήματος 18,8 &18,9 ( για να σιδερώνει μέσα στην κάνη εννοώ .

Να περνάει σφιχτά δεν ξέρω γιατί δεν τα μετράω, αλλά αν θες πάρε ένα κουτάκι rio star ή τα γερμανικά brenneke τα κλασικά και ρίξε. Νομίζω ότι θα σε εκπλήξουν ευχάριστα.

Όχι άλλο ρώτησα . Αν υπάρχει κανένα μονοβολο να πέρναει σφιχτά μέσα από κάνη 18,8 . Δηλαδή να έχει διάμετρο βλήματος 18,8 &18,9 ( για να σιδερώνει μέσα στην κάνη εννοώ .
αυτο σου απαντησα δεν χρειαζεται να σηδερονει μεσα στην κανη παρα μονο στο τσοκ ,με την προηποθεση να εχει πλαστικο βυσμα πισω να μην εχει πολες διαφυγες

Γιάννη,
Δοκίμασε να τα βάλεις όλα μέσα σε άκοπο συγκεντρωτήρα με αμορτισέρ, χαρτάκι από πάνω και ρέλιασέ τον (το συγκεντρωτήρα) με 16άρι στροφείο.
Θα πάει όπως το θέλεις.
Κάτι σαν αυτά (στη μέση):
P1010016.JPG

Γιάννη,
Δοκίμασε να τα βάλεις όλα μέσα σε άκοπο συγκεντρωτήρα με αμορτισέρ, χαρτάκι από πάνω και ρέλιασέ τον (το συγκεντρωτήρα) με 16άρι στροφείο.
Θα πάει όπως το θέλεις.
Κάτι σαν αυτά (στη μέση):
View attachment 68858
με τα σκαγια τι τουφεκιες σου κανει !!!

Γεια σας παιδια εχει δοκιμασρι κανεις αυτα τα 8βολα;
View attachment 69044
Είναι Ιταλικά όχι Αμερικάνικα.
Σε νορμάλ αποστάσεις και νορμάλ γουρούνια κάνουν δουλειά αλλά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Winchester Italy 70 8p 00.jpg

Status
Not open for further replies.
Back