Δεν έχω Δημήτρη αλλά μπορώ να πάρω....... Πες το θα χρειαστεί!!!!!εσενα θες να σου πω ενα 10 βολο φοτωβολιδα ??ssb 150 εχεις?
Δεν έχω Δημήτρη αλλά μπορώ να πάρω....... Πες το θα χρειαστεί!!!!!εσενα θες να σου πω ενα 10 βολο φοτωβολιδα ??ssb 150 εχεις?
Ααα εχεις mg2 ετσι ;;;Δεν έχω Δημήτρη αλλά μπορώ να πάρω....... Πες το θα χρειαστεί!!!!!
Ναι mg2 γεμίζω το γνωστό οκταβολο 12/0......πες και αυτό με την ssb150.......Ααα εχεις mg2 ετσι ;;;
δεν σου εχω πει 10 βολο με την mg??Ναι mg2 γεμίζω το γνωστό οκταβολο 12/0......πες και αυτό με την ssb150.......
Να χω να δοκιμαζω
Δέκαβόλο 11/0 φαντάζομαι.......δεν σου εχω πει 10 βολο με την mg??
Δεν μπορεις να εχεις 44 γρ γρηγορο φυσιγγι και να μην φας κλωτσοΜου φάνηκε να κλωτσαει προς το δυνατό. Όχι ανυπόφορο. Καλό δηλαδή. Σε λίγες μέρες θα το μετρήσω αν βρω ένα γνωστό με ταχογραφο.
Μια χθεσινη δοκιμη....για τον καλο μου φιλο Berben σε 12βολο 11/0 σεταπ δικο του με Μ92ς .
View attachment 69212
View attachment 69213
Πολύ ωραία αυτή νικο
Το Pressure Trace το έχω προσαρμοσμένο σε κυνηγετικό όπλο. Όχι σε Pressure Gun.Εσυ δεν εχεις ριξει κανενα ΑΤ στο πρεσουρ τρασε να δεις τι πιεσεις δινει; ας πουμε το 6βολο με τα 580 μ/δ
το απόλυτο μηχάνημα εχεις παίζεις στα ορια εκ του ασφαλούς.Το Pressure Trace το έχω προσαρμοσμένο σε κυνηγετικό όπλο. Όχι σε Pressure Gun.
Τι δεν το εχεις σε μπαικαλακιΤο Pressure Trace το έχω προσαρμοσμένο σε κυνηγετικό όπλο. Όχι σε Pressure Gun.