Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ε όχι και σκόρπισε ρε Νικόλα!
Το γουρούνι δεν θα καταλάβει τι το βρήκε!
Να δεις κάτι εμπορικά εκεί να δεις σκόρπισμα!

Αφου με ξερεις....εχω την ''πετριά'' της συγκεντρωσης....
Ασε τα εμπορικα....Τα δικα μας τα θελουμε αλλιως βρε φιλαρα μου !!!!

Εριξα σημερα ενα 10 βολο 10/0....και το πηρε ο διαολος....
Το ειχα στημενο σε βυσμα ΤUBO και περιμενα να βγει αρκετα ποιο συγκεντρωτικο...
Απο ταχυτητα πηγε πολυ καλα...και ισως σε συνδιασμο με το στησιμο που εκανα ''σκορπισε''...
Δεν πειραζει...μεσα απο ''λαθη΄΄ μας μαθαινουμε.... ;)

View attachment 69622
View attachment 69624
Μία χαρά είναι από συγκέντρωση , οι περισσότερες τουφεκιες είναι κάτω των 35 μετρων.
Για κλειστό καρτέρι είναι ωραίο!!

Μία χαρά είναι από συγκέντρωση , οι περισσότερες τουφεκιες είναι κάτω των 35 μετρων.
Για κλειστό καρτέρι είναι ωραίο!!

Το δικο μου σκεπτικο ειναι αλλο....Και λεει....Το φυσιγγιο πρεπει να ειναι συγκεντρωτικο και την
συγκεντρωση να την ''σπας'' ανοιγοντας τσοκ....
Ο καθε ενας μας εχει διαφορετικα γουστα και ''θελω'' Κωστή !!!!

Το δικο μου σκεπτικο ειναι αλλο....Και λεει....Το φυσιγγιο πρεπει να ειναι συγκεντρωτικο και την
Συμφωνώ κύριε Νίκο, για αυτήν την μια σφιχτή τουφεκια που ήθελα για τη φασσα με " βάλατε " να γεμίζω για όλα τα θηράματα !!

Παντως εγώ θα το έριχνα στα γουρούνια, βέβαια το 10/0 σαν μέγεθος δεν μου αρέσει για το γουρούνι.

Συμφωνώ κύριε Νίκο, για αυτήν την μια σφιχτή τουφεκια που ήθελα για τη φασσα με " βάλατε " να γεμίζω για όλα τα θηράματα !!

Παντως εγώ θα το έριχνα στα γουρούνια, βέβαια το 10/0 σαν μέγεθος δεν μου αρέσει για το γουρούνι.

Μην το υποτιμας το 10/0.....μεχρι τα 40-45 μετρα εχουν πεσει μεγαλα γουρουνια....και ξερεις οτι ''λογια''
δεν λεω !!
Εχω φιλο γουρουνοκυνηγο ( μαγκιορος κυνηγος ) που πινει νερο στο ονομα τους...Εχουμε βγαλει 10βολο - 10/0
συγκεντρωτικο...που την τρωει το γουρουνι...και εκει μενει !!!

Μην το υποτιμας το 10/0.....μεχρι τα 40-45 μετρα εχουν πεσει μεγαλα γουρουνια....και ξερεις οτι ''λογια''
δεν λεω !!
Εχω φιλο γουρουνοκυνηγο ( μαγκιορος κυνηγος ) που πινει νερο στο ονομα τους...Εχουμε βγαλει 10βολο - 10/0
συγκεντρωτικο...που την τρωει το γουρουνι...και εκει μενει !!!
Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε, αλλά πρόκειται για ένα φυσιγγι ιδιογομωσης με αυξημένες ταχύτητες και ό,τι άλλο συνεπάγεται... Στο εμπόριο δεν υπάρχουν με τέτοια συγκέντρωση και ταχύτητα, για αυτό είμαι διστακτικός σε αυτό το μέγεθος.
Τα σεταπ σας με τα 11/0 τα επιβεβαιώνω και εγώ ότι σκοτώνουν!

Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε, αλλά πρόκειται για ένα φυσιγγι ιδιογομωσης με αυξημένες ταχύτητες και ό,τι άλλο συνεπάγεται... Στο εμπόριο δεν υπάρχουν με τέτοια συγκέντρωση και ταχύτητα, για αυτό είμαι διστακτικός σε αυτό το μέγεθος.
Τα σεταπ σας με τα 11/0 τα επιβεβαιώνω και εγώ ότι σκοτώνουν!

Ποιος μιλησε για εμπορικα βρε Κωστή μου ??!!!
Για τα δικα μας λεω....και το γουρουνι θα χαθει μονο εαν αστοχησεις η κανεις λαθος υπολογισμο
μετρων...
Μεχρι τα 45 μετρα γουρουνι δεν γλυτωνει....δεν λεω 50 και ας εχουν πεσει γουρουνια και σε αυτα τα μετρα.
Παντα ελεγα και λεω...βολια μεχρι 45 μετρα....απο εκει και μετα μονοβολο!!
Ξερω τι κανουν τα σεταπ μου....παραλληλα σε ευχαριστω που το επιβεβαιωνεις και εσυ !!!
Χαρησα σε καλο μου μονοβολο 40 γραμμαρια....το εριξε στα 70 πραγματικα μετρα στο γουρουνι...και
τα συκωτια του εμειναν πανω στα σπάρτα...Το περασε ακρη παντα!!
Εχουμε βγαλει πολυ καλα φυσεκια για γουρουνια...και οχι μονο...!!!

Τα δικά σου δεν ανοίγουν ούτε με χωνί 🤣
😍😍😍

Μια χαρά είναι ...
Βρες 0000.
Τ'φεκιά και γάστρα.

Ετοιμαζουμε νεα ''κολεξιον'' σε 10 βολα 11 - 12/0 σε 12/76 Καλυκα μαζι με τον φιλο μου τον Berben για
την σεζον που μας ερχετε....Θα τα δοκιμασω..και σου πω φιλε!!! :)
Φουρνάκι πήρες ?

Αυτόν τον μαύρο Πητ (@pit1982) τον έχει φοβηθεί το μάτι μου. .pray to God.
Αυτοί τουφεκάνε γελάδια εκεί πάνω όχι γουρούνια 🤣

Φουρνάκι πήρες ?

Αυτόν τον μαύρο Πητ (@pit1982) τον έχει φοβηθεί το μάτι μου. .pray to God.
Αυτοί τουφεκάνε γελάδια εκεί πάνω όχι γουρούνια 🤣

Ο καθε ενας κανει τα ''κουμαντα του'' με το κυνηγι του και τα φυσιγγια του...:cool:
Γιατι ο Βerben τι νομιζεις οτι σκοτωνει...γουρουνακια γαλακτος ??? :D

Ετοιμαζουμε νεα ''κολεξιον'' σε 10 βολα 11 - 12/0 σε 12/76 Καλυκα μαζι με τον φιλο μου τον Berben για
την σεζον που μας ερχετε....Θα τα δοκιμασω..και σου πω φιλε!!! :)
Εν τω μεταξύ έχετε βγάλει τόσα πολλά καλά σεταπ που δεν σας χρειάζονται άλλα.
Είναι όμως η αρρώστια του ψαξίματος για κάτι καινούργιο. Νομίζω σχεδόν όλοι το έχουμε😅.

Εν τω μεταξύ έχετε βγάλει τόσα πολλά καλά σεταπ που δεν σας χρειάζονται άλλα.
Είναι όμως η αρρώστια του ψαξίματος για κάτι καινούργιο. Νομίζω σχεδόν όλοι το έχουμε😅.

Το ''ταξιδι'' αναζητησης στην ιδιογομωση...ειναι μαγικό Μαικ μου...και δεν σταματαει ποτε φιλε μου !!!! ;) :)

ΝΑΙ....Οτι γραφει ο στοχος επανω...Σου ειπα...ξεκινησαμε νεα ''κολεξιον'' στα βολια...
Οταν τα μετρησω...θα γραψω και ταχυτητες φιλε !!
;)
Γράψε αλλά ότι και να γράψεις θα πάει καλύτερα από τα 00 που χρησιμοποιούσε ο Άλεξ μέχρι τώρα.
00 @400m/s διάτρηση 285mm
000 @345m/s διάτρηση 285mm

Status
Not open for further replies.
Back