Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μια χθεσινη δοκιμη....για τον καλο μου φιλο Berben σε 12βολο 11/0 σεταπ δικο του με Μ92ς .

View attachment 69212

View attachment 69213
Αυτο ειναι το σετ απ της B&P τροποποιημενο προς το καλυτερο απο τον ΝικοΠ με αλευρι και κλεισιμο στα 63.3!! Πιστευω με full θα κλεισει και αλλο η τουφεκια!

Αυτο ειναι το σετ απ της B&P τροποποιημενο προς το καλυτερο απο τον ΝικοΠ με αλευρι και κλεισιμο στα 63.3!! Πιστευω με full θα κλεισει και αλλο η τουφεκια!

Δεν υπαρχει αμφιβολια οτι με φουλ τσοκ ...ολα τα βολια θα εναι σε διαμετρο κυκλου 25-30 εκατοστων..
και λεω για ιδια μετρα...
Το θεμα Αλεξ μου ειναι οτι σε παγο θα σε ''πουλησει'' ( ετσι πιστευω ) η Μ92ς δεν ειναι ΤΕΚΝΑ...στον
παγο θελει πολυ φορτωμα για να δουλεψει φιλε !!!

Πολύ καλό!!!

Αργο το βρισκω....αλλα 46 γραμμαρια τα βολια +1,5 αλευρι =47,5 πολυ βαρυ σεταπ...και ποσο να βγαλει ??!!!

Εγω εχθες την ''ακουσα'' με ενα δικο μου 6+1 ..6βολια 11/0+μονοβολο 32 γραμμαρια DEER..
Oριακο σε γομωση...για την Τεκνα στα 52 γραμμαρια βγηκε....Την ιδια ταχυτητα εδωσε...αλλα εγω την
''ακουσα'' στερεοφωνικα....Επρεπε να εχω η 4βολια 11/0 ή μικροτερο μονοβολο !!!
Θα το ανεβασω σε λιγο...

Χθεσινη δοκιμη και αυτη....6+1....Και το σεταπ θα το τροποποιησω...

εικόνα_Viber_2023-03-25_17-32-28-743.jpg
Και αργό...και την ''ακουσα''......Πρεπει να πω ομως....με αυτην την ταχυτητα ολα τα βολια περασαν τα
δυο μαδερια του στοχου δλδ 5 εκατοστα ξυλο...σαν να ηταν βουτυρο σε αυτα τα μετρα...Καλα το
μονοβολο δεν το συζηταω...

δεν θα σωθει πουθενα !! η m92s αυτα δινει ,για να δωσει τρελα πραγματα θελει κοντα 4 γρ οπως βρηκα ενα ατ!!!

Δεν θελουμε τα κλειστρα στα χορταρια ρε Μητσαρα....Εαν χασω δαχτυλα η κλειστρο τι το κανω
ρε φιλε....Βαδιζουμε πανω σε ασφαλες σεταπ....και παλι ορισμενες φορες την ''ακουμε''...

Status
Not open for further replies.
Back