Πολύ καλά πήγαν αμφότερα.......Πανω αριστερα lampro palla κατω δεξια wolf μπαλα 32γρ στα 55 μετρα ακριβως με benelli centro 3αρι τσοκView attachment 70520
Το λαμπρό το παλλα είναι πολύ Καλό, δυνατό.Πανω αριστερα lampro palla κατω δεξια wolf μπαλα 32γρ στα 55 μετρα ακριβως με benelli centro 3αρι τσοκView attachment 70520
Αυτό το χαρτάκι που χρησιμεύει εκτός από το να προσθέτει πάχος και να ζοριζει το χτύπημα του καψουλιου?View attachment 70618View attachment 70620View attachment 70621ετοιμασα κατι ελαφρυα φυσιγγακια τωρα που πιασανε οι ζεστες να τα δοκιμασω !!!
what are you saying????Αυτό το χαρτάκι που χρησιμεύει εκτός από το να προσθέτει πάχος και να ζοριζει το χτύπημα του καψουλιου?
Είναι βαθύ το σκάψιμο της πατουρας της θαλαμης και "παίζει"ο κάλυκας?
Τι κατάλαβες και τι δεν κατάλαβες?what are you saying????
Αν το ρίχνεις έχοντας το χαρτάκι κολλημένο ή το ξεκολλάςwhat are you saying????
τιποτα δεν καταλαβαΤι κατάλαβες και τι δεν κατάλαβες?
Να προσπαθήσω να εξηγήσω!
αν ηταν να το ξεκολαω ρε μπιλι πια η ουσια ?Αν το ρίχνεις έχοντας το χαρτάκι κολλημένο ή το ξεκολλάς
Δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω ...αν ηταν να το ξεκολαω ρε μπιλι πoια η ουσια ?
Λέω ότι το χαρτάκι προσθέτει πάχος σε σημείο που νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να προστεθεί(το πάχος).τιποτα δεν καταλαβα
γιατι στα πλαγια δεν κολαει καλα και φευγει και δεν φαινεται στη φυσιγγιοθηκη!! και ζοριζει να μπει στην θαλαμη !!Δεν ξέρω, γι αυτό ρωτάω ...
Γιατί το αυτοκόλλητο το κολλάς στον πάτο και όχι πχ στα πλάγια ?
Για επιπλέον αδιαβροχοποίηση, χαλαρό καψούλι ή για να το βλέπεις πιο γρήγορα στις δοκιμές ?
γιατι στα πλαγια δεν κολαει καλα και φευγει και δεν φαινεται στη φυσιγγιοθηκη!! και ζοριζει να μπει στην θαλαμη
εχω ριξει χιλιαδες φυσιγγια ετσι και θα ειχα και 3 αφλογιστιες!!! δεν φτιαχνω 1 φυσιγγι ουτε κυνηγαω με 1 φυσιγγι στην ζωνη μου οποτε με μαρκαδορους κτλ δεν λυνεται το θεμα , μην κανετε την τριχα τριχια !!! δεν μπορει ενα χαρτακι να σταματησει την βελονα !Λέω ότι το χαρτάκι προσθέτει πάχος σε σημείο που νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να προστεθεί(το πάχος).
Ίσα ίσα που καλύπτει το καψουλι και μπορεί να κάνει αφλογηστια .
Η χρησιμότητα του είναι η σήμανση του φυσιγγίου?
Να είναι ευδιάκριτο όταν το έχουμε στη φυσιγγιοθηκη?
Αν είναι αυτός ο λόγος δεν θα μπορούσε να βαφτεί με κάποιο μαρκαδόρο το καψουλι η να γραφτει το κάτω μέρος του κάλυκα εκεί που τώρα είναι κολλημένο το χαρτάκι?
Ακομα ενα....Αυτο εδωσε ''εξετασεις'' και περασε...Το σεταπ και στησιμο...σε συνεργασια με τον καλο μου
φιλο Berben !!!
View attachment 70752
View attachment 70753
Ποιο ωραίο μου φαίνεται αυτό