Τα 9βολα με 11/0 μπορούν να κλείσουν και χωρίς κανένα τζαμάκι/χαρτί. Κούφια τελείως.
Η χωροταξία των δραμιών σε 3άδες τα κάνει σταθερά και ακίνητα να κρατιούνται από το σκέτο ρέλι.
Να ακόμα ένα πλεονέκτημα!!!Ναι αλλα ετσι στερεισαι το αλευρι...
Να ακόμα ένα πλεονέκτημα!!!
Δεν τα συστήνω Νίκο γιατί δε θέλω νερό και υδρατμοί να διαποτίσουν τη ντιάνα που κάθεται από κάτω. Αλλά τεχνικά μπορεί να γίνει αν κάποιος το πρόβλημά του είναι το τζαμάκι.
Ακριβώς για αυτό δεν το κάνω.Τεχνικα και βεβαια γινεται...Την ντιανα μην την ''λογαριαζεις'' σε μια βροχαρια το νερο θα παει στην
πυριτιδα ....και το φυσιγγιο αχρηστο...Μονο το τσαφ απο το καψουλι θα ακουσεις !!!
Ούτε εμένα ποτέ. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους συνέβει. Και αν συνέβει στα δράμια, τότε γιατί να μη συμβεί και στα τσιχλοφύσιγγα για παράδειγμα; Ίσως γιατί το τζαμάκι κάθεται σε όλη του την επιφάνεια σε μολύβι στα σκάγια και μόνο σε κάποια σημεία στα δράμια;; Δε ξέρω.Τωρα το ''προβλημα'' με το σπασιμο απο τζαμακι...εμενα δεν μου ετυχε ποτε...
Άστα να πάνε ...εγώ μια μέρα κάνω να βγάλω από τη τσέπη τα φυσίγγια και αισθάνομαι μπίλιες και λέω...ρουλεμάν σπασμένο δε θυμάμαι να έχω στο μπουφάν ...και όπως τις βγάζω βλέπω δράμια ,ο να σου...Αυτο με το τζαμακι ειναι ο βασικος λογος που θελω ολα τα ρελιαστα σετ απ με δραμια να τα τροποποιησω σε αστερι! Ετυχε να εχει ραγισει το τζαμακι, να μπει το φυσιγγι στην θαλαμη, να σπασει τελειως και να φευγουν τα δραμια απο την καννη και να πεφτουν στο εδαφος...! Τι οπλο εχεις Νικο?
Ακριβώς για αυτό δεν το κάνω.
Ούτε εμένα ποτέ. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως τους συνέβει. Και αν συνέβει στα δράμια, τότε γιατί να μη συμβεί και στα τσιχλοφύσιγγα για παράδειγμα; Ίσως γιατί το τζαμάκι κάθεται σε όλη του την επιφάνεια σε μολύβι στα σκάγια και μόνο σε κάποια σημεία στα δράμια;; Δε ξέρω.
Πιστεύω ότι σε 9βολά 11/0 που κάθετε καλά το τζαμάκι κάνω σε 3 δράμια ισοϋψή το τζαμάκι δε σπάει με τίποτα. Σε άλλα δράμια ίσως, αλλά όχι στα 9βολα.
Αν το πρόβλημα είναι το τζαμακι,κλείνεις με χαρτί η φελλο.
Καλά τα λες!Πολυ σωστα !!! Αλλα χανεις την ''μοστρα''....το τζαμακι εχει ''μουρη ομορφη''... !!!
Η ομορφιά πάνω από όλα! Στο φυσίγγι ΜΑΣ επενδύουμε το ΕΓΩ μας.Καλά τα λες!
Αν όμως πας να ξαναγεμίσεις για να τελειώσεις το παλιογουρνο που έρχεται πάνω σου και το ενιαμπαλο έχει απομείνει με δύο????
Τι θα την κάνεις την ομορφιά?
Η μία πλευρά....Η ομορφιά πάνω από όλα! Στο φυσίγγι ΜΑΣ επενδύουμε το ΕΓΩ μας.
Για σκέψου να έχει ξεμείνει φίλος από φυσίγγια και να σου ζητάει κάποια και να τους δώσεις μοντέλα φυσίγγια ιδιογόμωσης. Υπερηφάνεια στα ουράνια.
Για σκέψου τώρα να του δώσεις φυσίγγια στραβομούτσουνα και να σε ρωτήσει, "δικά σου είναι;" Ταπείνωση.
Η ομορφιά πάνω από όλα! Στο φυσίγγι ΜΑΣ επενδύουμε το ΕΓΩ μας.
Για σκέψου να έχει ξεμείνει φίλος από φυσίγγια και να σου ζητάει κάποια και να τους δώσεις μοντέλα φυσίγγια ιδιογόμωσης. Υπερηφάνεια στα ουράνια.
Για σκέψου τώρα να του δώσεις φυσίγγια στραβομούτσουνα και να σε ρωτήσει, "δικά σου είναι;" Ταπείνωση.
Έχεις απόλυτο δίκιο!Μην δανειζεις ποτε φυσιγγια....Ακομα χειροτερα οταν χαριζεις σε αγνωστους...
Ολα τα σκοπευτικα τους λαθη....τα φυσιγγια σου θα την πληρωσουν...!!!
Αυτο ειναι κανονας....Παντα τα φυσιγγια φταινε !!!
Μαστρονικο,εγώ έχω σε κακό να δανειζομαι φυσίγγια.Μην δανειζεις ποτε φυσιγγια....Ακομα χειροτερα οταν χαριζεις σε αγνωστους...
Ολα τα σκοπευτικα τους λαθη....τα φυσιγγια σου θα την πληρωσουν...!!!
Αυτο ειναι κανονας....Παντα τα φυσιγγια φταινε !!!
Μαστρονικο,εγώ έχω σε κακό να δανειζομαι φυσίγγια.
Γι'αυτό και κουβαλάω κάμποσα, χώρια στο αυτοκίνητο.
Να χαρίσω,κανένα πρόβλημα!
Ας λέει ότι θέλει μετά!
Από τον να τον βλέπω να κοντεύει να βάλει τα κλάματα,ας πάρει δύο χούφτες!
Η μόνη λύση για να έχεις τζαμάκι στα δράμια είναι να τα στουπώσεις με μπάφερ.Αυτο με το τζαμακι ειναι ο βασικος λογος που θελω ολα τα ρελιαστα σετ απ με δραμια να τα τροποποιησω σε αστερι! Ετυχε να εχει ραγισει το τζαμακι, να μπει το φυσιγγι στην θαλαμη, να σπασει τελειως και να φευγουν τα δραμια απο την καννη και να πεφτουν στο εδαφος...!
Σε ρωτησα για το οπλο...γιατι το περιστατικο που αναφερω ετυχε σε benelli montefeltro extra light η οποια εχει το follower στην αποθηκη με καποια κυκλικα εξογκωματα και πιθανολογουσα οτι εκει πιεζεται το τζαμακι....αλλα απο την αλλη εχει τυχει να σπασουν πολλα τζαμακια και σε φιλο με m1! Συνοψιζοντας...δεν εμπιστευομαι πλεον το γυαλακι σε κυνηγι αγριογουρουνου! Σε γομωση με σκαγια δεν σπαει το τζαμακι, μονο σε γομωση με δραμια (και δυστυχως ετυχε αρκετες φορες)! Το αναφερω για να το εχουν στο πισω μερος του μυαλου τους ολοι οι συναδελφοι κυνηγοι!Άστα να πάνε ...εγώ μια μέρα κάνω να βγάλω από τη τσέπη τα φυσίγγια και αισθάνομαι μπίλιες και λέω...ρουλεμάν σπασμένο δε θυμάμαι να έχω στο μπουφάν ...και όπως τις βγάζω βλέπω δράμια ,ο να σου...
Έχω μια Franchi pg85 elite από τον παππού μου και μια beretta es100 deluxe. Βέβαια η franchi έχει βγεί χρόνια εκτός παιχνιδιού.