Δοκίμασε τα φίλε.....Και να φανταστεις οταν μου τα εδειξε λεω τι ειναι αυτα ρε μλκ παρτα απο δω και τωρα τα ψαχνω και δε βρισκω
Δοκίμασε τα φίλε.....Και να φανταστεις οταν μου τα εδειξε λεω τι ειναι αυτα ρε μλκ παρτα απο δω και τωρα τα ψαχνω και δε βρισκω
Οπότε μπωρεσεις θέλω τρεις φωτό σε αυτή την απόσταση περίπου, αλλά χωρίς τον συγκεντρωτηρα, μία από πίσω για να δω και το βάθος, και μια μπροστά!!
Του βληματος ενωεις ?Οπότε μπωρεσεις θέλω τρεις φωτό σε αυτή την απόσταση περίπου, αλλά χωρίς τον συγκεντρωτηρα, μία από πίσω για να δω και το βάθος, και μια μπροστά!!
Γιωργο βγαζεις 120m με ριγα και ακιδα???Διάβασε τη περιγραφή ... είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέει..
http://www.wolfstore.gr/fisiggia-wolf/xontra-fisiggia-wolf/monobola-wolf/wolf-slug-plake
Τπτ φιλε μουΕυχαριστώ
Τιμή;Εμ τι παιζουμε! Σταματιαδης golden
Κοιτ τωρα ετοιμα εχει ο wolf 15€ 10αδα εβαλε το λινκ ο george k παραπανω για αυτα ου εχω αυριο θα ρωτησω το παλικαριΤιμή;
Αυτά για έναν ιδιογομοτη κοστίζουν 8€ τα 25Κοιτ τωρα ετοιμα εχει ο wolf 15€ 10αδα εβαλε το λινκ ο george k παραπανω για αυτα ου εχω αυριο θα ρωτησω το παλικαρι
Δεν γίνονται αυτά φίλε με ανοιχτά σκοπευτικά... τα έχει ρίξει άνθρωπος με κλειστού τύπου σκοπευτικά και του έφυγε το σαγόνι.. χα χα χα οποίος δεν έχει ρίξει μονοβολο ποτε στη ζωή του καλό είναι να μην έχει άποψη............Γιωργο βγαζεις 120m με ριγα και ακιδα???
Γιατι Τολη εσυ δεν βγαζεις? Για καπρι μιλαμε που ειναι μεγαλο, στα 105 παντως σε δοκιμες τον τενεκε λαδιου τον εχωΓιωργο βγαζεις 120m με ριγα και ακιδα???
Δεν εχω δωκιμασει τι να σου πω μεχρι τα 40 να κουτι απο φυσιγγια το κεντραρω παντωςΓιατι Τολη εσυ δεν βγαζεις? Για καπρι μιλαμε που ειναι μεγαλο, στα 105 παντως σε δοκιμες τον τενεκε λαδιου τον εχω
Με παρεξυγησες ερωτηση εκανα εγω δε δωκιμασα ποτε περαν των 40mΔεν γίνονται αυτά φίλε με ανοιχτά σκοπευτικά... τα έχει ρίξει άνθρωπος με κλειστού τύπου σκοπευτικά και του έφυγε το σαγόνι.. χα χα χα οποίος δεν έχει ρίξει μονοβολο ποτε στη ζωή του καλό είναι να μην έχει άποψη............
Δεν είπα για σενα τολη.... ξέρω ότι έχεις ρίξει ένα καράβι σε δοκιμές.........Με παρεξυγησες ερωτηση εκανα εγω δε δωκιμασα ποτε περαν των 40m
Κανε μια δοκιμη και πες μου, δεν ειναι οσο δυσκολο νομιζεις, εχω ριξει Λαμπρο Παλλα και ThrillShock και πηγαν πολυ ωραια και τα δυοΔεν εχω δωκιμασει τι να σου πω μεχρι τα 40 να κουτι απο φυσιγγια το κεντραρω παντως
Να απλοσω τεσερις φορες τη μαζουρα μου δλδ ποοοοο πο αλλα εαν πανε μεσα στο τενεκε αξεζει παντως σημερα ενα leeman στην απεναντι πλαγια δν ξερω μετρα την κεντραρε την πετραΚανε μια δοκιμη και πες μου, δεν ειναι οσο δυσκολο νομιζεις, εχω ριξει Λαμπρο Παλλα και ThrillShock και πηγαν πολυ ωραια και τα δυο