Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Όπως υπάρχει εξέλιξη στα όπλα υπάρχει κ στα φυσίγγια, ότι δεν δουλεύει πάει στο καλάθι, όπλα αμάξια τηλεοράσεις πιριτηδες,
《Υπάρχουν κ τριβασικες πιριτηδες που δεν υπάρχουν τώρα στο κυνήγι》κ πανω σε αυτο που δουλευει προσθετεις κατι καινούργιο

Όπως υπάρχει εξέλιξη στα όπλα υπάρχει κ στα φυσίγγια, ότι δεν δουλεύει πάει στο καλάθι, όπλα αμάξια τηλεοράσεις πιριτηδες,
《Υπάρχουν κ τριβασικες πιριτηδες που δεν υπάρχουν τώρα στο κυνήγι》κ πανω σε αυτο που δουλευει προσθετεις κατι καινούργιο
Έτσι είναι ζούμε σε περίοδο εξέλιξης και τα παντα αλλάζουν.Αλλα δεν γίνεται να αλλάζουν και συνεχώς.Δηλαδη κάθε φορά που θα παίρνω αυτό φυσιγγι πρέπει να ανοίγω το κουτί και να βλέπω κατι διαφορετικό μέσα σαν kinder έκπληξη;Μια αλλάζουν τους καλυκες, μετά αλλάζουν την τάπα, μετά αλλάζουν την πυρίτιδα και μετά δεν ξέρω και εγώ τι θα αλλάξουν.Δεν γίνεται να κάνουμε συνέχεια δοκιμές και να πετάμε λεφτά...Γιατί δεν πρόκειται και για κανένα κυνήγι της πλακας που λες δεν βαριέσαι...Πρέπει να ξέρεις τι ρίχνεις και να έχεις καλή ψυχολογία.
Μια χαρά φυσιγγακι ηταν...και γρήγορο ήταν και συγκέντρωση είχε και φωνικο ηταν και όλα τα είχε για εμπορικό και γι αυτή την τιμή, πόσο καλύτερο να το κάνουν; Βέβαια υπάρχει και μια παροιμία που λέει ότι ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο...Τι να πω;Θα δείξει...
Εγώ ειμαι και λίγο της άποψης όπως λένε και στο χωριό μου κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε.

Last edited:
Αλλο ενα αξιολογο δραμι προστεθηκε στην καβαντζα,το hog hammer της remington.
8βολο,απλο με πολυ καλα σχολια απο γουρουναδες.

Attachments

• 2FD916EA-C387-44C8-BEB8-2F5B924589B8.jpeg
    2FD916EA-C387-44C8-BEB8-2F5B924589B8.jpeg
    135,6 KB · Προβολές: 25
  • E5EEA649-B5E5-42B5-B42A-13545DD12C53.jpeg
    E5EEA649-B5E5-42B5-B42A-13545DD12C53.jpeg
    87,7 KB · Προβολές: 28
  • 48D1C155-A91B-400F-BA03-331F67CFACBF.jpeg
    48D1C155-A91B-400F-BA03-331F67CFACBF.jpeg
    143,4 KB · Προβολές: 28
  • 20AD837A-93B9-4E24-8514-5B50D49B12ED.jpeg
    20AD837A-93B9-4E24-8514-5B50D49B12ED.jpeg
    92,6 KB · Προβολές: 24
Καλόριχτα Βαγγέλη, τυχερά κι εύστοχα !!! .well done.
Υ.Γ. .... "PROUDLY MADE IN THE USA / BY AMERICAN WORKERS" .................. Τι σου είναι αυτό το marketing όμως εε !!! .sarcastic.

Προσφατα το εριξε φιλος, απο συγκεντρωση ηταν καλο, αλλα στα 30-35 μετρα που ηταν η τουφεκια ολα μείνανε εξω απ τα πλευρα,δεν περασαν στα ζωτικά, τα 2 δράμια στο σβέρκο έκαναν τη ζημιά και το κράτησαν.
Για επιχαλκομένα περίμενα τουλάχιστον να περάσουν στην απέναντι μερια, αν οχι να το διαπεράσουν εντελως.(τα εριξε με mosberg 88, φουλ τσοκ)

Προσφατα το εριξε φιλος, απο συγκεντρωση ηταν καλο, αλλα στα 30-35 μετρα που ηταν η τουφεκια ολα μείνανε εξω απ τα πλευρα,δεν περασαν στα ζωτικά, τα 2 δράμια στο σβέρκο έκαναν τη ζημιά και το κράτησαν.
Για επιχαλκομένα περίμενα τουλάχιστον να περάσουν στην απέναντι μερια, αν οχι να το διαπεράσουν εντελως.(τα εριξε με mosberg 88, φουλ τσοκ)
Τα Ρεμί δεν τρυπάνε το έχω ξανά γράψει μετά από δοκιμές μόνο σε Ρεμί όπλα και Beretta παν αρκετά καλά σε θέμα διάτρησης!!

Τα Ρεμί δεν τρυπάνε το έχω ξανά γράψει μετά από δοκιμές μόνο σε Ρεμί όπλα και Beretta παν αρκετά καλά σε θέμα διάτρησης!!
Αυτό που λες μπορεί είναι και σωστό γτ με την Remington την sx3 και την SXP την χραπα χρουπα τα παει φωτια και συγκέντρωση και διατρηση ενω με την m2 που έριξα τπτ απο τα δυο

Αυτό που λες μπορεί είναι και σωστό γτ με την Remington την sx3 και την SXP την χραπα χρουπα τα παει φωτια και συγκέντρωση και διατρηση ενω με την m2 που έριξα τπτ απο τα δυο
Benelli εκτός τις m1 καμία άλλη δεν έχω δει να τα πηγαίνει καλά τα Ρεμί

Τι να πω crio crio comfort m2 rafaello 121 αυτές από όσο θυμάμαι δεν τα πήγαιναν καθόλου .......με μαύρο αετό το πρώτο μοντέλο ήταν έτσι και έτσι !!!
Δεν σου πήγαινε τα ρεμινγκτον η μ2;;; κάτι έκανες λάθος αδερφέ.. Εγώ με μια μ2 66 κάνη και 3ρη τσοκ στα 40 μέτρα έβαζα 6 δραμια σε τενεκε λαδιού 17λιτρο

Δεν σου πήγαινε τα ρεμινγκτον η μ2;;; κάτι έκανες λάθος αδερφέ.. Εγώ με μια μ2 66 κάνη και 3ρη τσοκ στα 40 μέτρα έβαζα 6 δραμια σε τενεκε λαδιού 17λιτρο
Για διάτρηση μιλάω φίλε μου συγκέντρωση ειχαμε πολύ καλή σε όλα τα όπλα τα όποια ρίξαμε ......ρίξε σε γουρούνι αν περάσουν μέσα το βράδυ παίξε τζόκερ που ξέρεις ;)

Για διάτρηση μιλάω φίλε μου συγκέντρωση ειχαμε πολύ καλή σε όλα τα όπλα τα όποια ρίξαμε ......ρίξε σε γουρούνι αν περάσουν μέσα το βράδυ παίξε τζόκερ που ξέρεις ;)
Εγω τα 15βολα έχω για τα γουρούνια και δν τα Ρίξα ακόμα.. Συνήθως ρίχνω μονοβολα Και τα μαύρα γουιντζεστερ αλλά φέτος δοκίμασα και τα ρεμι με τη ραφαελο και είχαν καλη συγκέντρωση για διάτρηση δνε ξέρω ακόμα.. Ελπίζω να τα ρίξω το Σκ

Εγω τα 15βολα έχω για τα γουρούνια και δν τα Ρίξα ακόμα.. Συνήθως ρίχνω μονοβολα Και τα μαύρα γουιντζεστερ αλλά φέτος δοκίμασα και τα ρεμι με τη ραφαελο και είχαν καλη συγκέντρωση για διάτρηση δνε ξέρω ακόμα.. Ελπίζω να τα ρίξω το Σκ
Θα στεναχωρηθείς κατά πάσα πιθανότητα μείνε στα Winchester τα μαύρα πολύ καλύτερα να ξέρεις φίλε μου

Status
Not open for further replies.
Back