Θα δείξει η πράξη.. Ολα όπλα διαφέρουν..Θα στεναχωρηθείς κατά πάσα πιθανότητα μείνε στα Winchester τα μαύρα πολύ καλύτερα να ξέρεις φίλε μου
Θα δείξει η πράξη.. Ολα όπλα διαφέρουν..Θα στεναχωρηθείς κατά πάσα πιθανότητα μείνε στα Winchester τα μαύρα πολύ καλύτερα να ξέρεις φίλε μου
Δεν έχεις άδικο φίλε μου κάθε κάννη έχει τα δικά της εγώ σου λέω όμως στην πλειοψηφία τι γίνεται με τα Ρεμί με τα οποία σε Remington και Beretta έχω δει γουρούνια να πέφτουν σε πολλά μέτραΘα δείξει η πράξη.. Ολα όπλα διαφέρουν..
Τα πράσινα θα λες εσύ Γιάννη και μένα η m2 τα παει φωτια αλλα τα μαυρα οχιΔεν σου πήγαινε τα ρεμινγκτον η μ2;;; κάτι έκανες λάθος αδερφέ.. Εγώ με μια μ2 66 κάνη και 3ρη τσοκ στα 40 μέτρα έβαζα 6 δραμια σε τενεκε λαδιού 17λιτρο
Ναι μιλάω για 10βολα και 15βολα όχι τα νέα μαύρα 8βολαΤα πράσινα θα λες εσύ Γιάννη και μένα η m2 τα παει φωτια αλλα τα μαυρα οχι
Τα δεκαβολα τα ρεμι είναι πιο γρήγορα από τα κόκκινα επιχαλκομενα win.Θα στεναχωρηθείς κατά πάσα πιθανότητα μείνε στα Winchester τα μαύρα πολύ καλύτερα να ξέρεις φίλε μου
Ακριβές πόρισμα δεν έχω βγάλει εγώ προσωπικά αλλά από μια τραυματική εμπειρία που είχα παίζει να έχεις δίκιο...Τα Ρεμί δεν τρυπάνε το έχω ξανά γράψει μετά από δοκιμές μόνο σε Ρεμί όπλα και Beretta παν αρκετά καλά σε θέμα διάτρησης!!
Και δε του ριξες μια στο λαιμο πισω απ το αυτι εκει οτι και να νε παει το τελειωνειΑκριβές πόρισμα δεν έχω βγάλει εγώ προσωπικά αλλά από μια τραυματική εμπειρία που είχα παίζει να έχεις δίκιο...
Εγώ προσωπικά όπως έχω ξαναπεί χεησιμοποιω τα federal και γενικά είναι πολύ ευχαριστημένος.Μια φορά πηγα και πήρα τα Remington 10βολα μαγνκουμ να τα δοκιμάσω και αυτά... Εκείνη την φορά που είπα να τα χρησιμοποιήσω έτυχε και μου βγήκε ένα κάπρι βίσωνας πραγματικά...Ούτε είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα και δεν ξέρω αν θα ξαναδώ...Το γουρούνι το είχα στα 30 μέτρα μπορει και λιγότερο ακίνητο και στα πλάγια χωρίς να με καταλάβει...Το σημαδεύω του ρίχνω στο κατάλληλο σημειο, το πετυχαινω και φευγει σαν του εριξα 8αρια διασποράς.Στα καπάκια του ρίχνω και μια δεύτερη αλλά πάλι τίποτα...έψαχνα για αίμα μετά τίποτα.
Εν τέλη του έκανα αέρα.Απο τότε από δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την εικόνα...Με έχει στιγματίσει.Δεν ξέρω αν εφταιγαν τα Ρεμί γιατι το ζώο ήταν τέρας πραγματικά αλλά απ' την άλλη δεν ήταν ούτε 30μετρα και ακίνητο και στα πλάγια το είχα και καλά σημαδεμένο και όλα είχαν κάτσει ταμάμ αλλά εν τέλη έγινε Λούης.
Από τότε έχω τους ενδιασμους μου για τα Ρεμί και δεν τα χρησιμοποιώ παρόλο που μπορεί να μην εφτεγαν αυτά...και επίσης από τότε ξεκίνησα να αγοράζω και να προσπαθώ να εξοικειωθω με τα μονοβολα γιατί αυτές οι ευκαιρίες συμβαίνουν σπάνια και αν τις χάσεις στοιχίζουν.
Υ.γ Όπλο sx3 φουλ τσοκ είχα.
Νομίζεις σε 25 αρι γουρούνι ούτε στα 20 μέτρα με την crio comfort ο θείος μου του κάρφωσε 7 πίσω από το αυτί τα βρηκαν στο γδαρσιμο το γουρούνι το πήρε ο επόμενος με ΑΤ το έχω ξανά γράψει..... Benelli και Ρεμί φυσίγγι απλά δεν!Και δε του ριξες μια στο λαιμο πισω απ το αυτι εκει οτι και να νε παει το τελειωνει
Τοτε να βγαλεις και το ρεμι το σκουφακιΝομίζεις σε 25 αρι γουρούνι ούτε στα 20 μέτρα με την crio comfort ο θείος μου του κάρφωσε 7 πίσω από το αυτί τα βρηκαν στο γδαρσιμο το γουρούνι το πήρε ο επόμενος με ΑΤ το έχω ξανά γράψει..... Benelli και Ρεμί φυσίγγι απλά δεν!
Χαχαχα το θυμασε που το φορούσα ρε κουφάλα.... είναι ζεστό δεν το βγάζω χαχαΤοτε να βγαλεις και το ρεμι το σκουφακι
Εκείνη την ώρα σημαδεψα στο κλασικό σημείο πάνω από το μπροστινό πόδι...Δεν σκεφτόταν και πολλά πράγματα το κεφάλι μου εκείνη την ώρα.Ασε που δεν ήξερε ότι σημείο που λες είναι το πιο τρωτό σημείο του αγριόχοιρου, στην πορεία το έμαθα και μου το είπαν κι άλλοι αυτό που μου είπες και εσύ.Και δε του ριξες μια στο λαιμο πισω απ το αυτι εκει οτι και να νε παει το τελειωνει
Αν όμως ήταν μονόβολο ... θα του τα πρέκια !!!Εκείνη την ώρα σημαδεψα στο κλασικό σημείο πάνω από το μπροστινό πόδι...Δεν σκεφτόταν και πολλά πράγματα το κεφάλι μου εκείνη την ώρα.Ασε που δεν ήξερε ότι σημείο που λες είναι το πιο τρωτό σημείο του αγριόχοιρου, στην πορεία το έμαθα και μου το είπαν κι άλλοι αυτό που μου είπες και εσύ.
Ε ειχε και καλκανι σηγουρα που να τρυπισει εχω δει καπρους πρασινισμενους απ τα δραμια και μονοβολα που κουβαλουσε πανω τουΕκείνη την ώρα σημαδεψα στο κλασικό σημείο πάνω από το μπροστινό πόδι...Δεν σκεφτόταν και πολλά πράγματα το κεφάλι μου εκείνη την ώρα.Ασε που δεν ήξερε ότι σημείο που λες είναι το πιο τρωτό σημείο του αγριόχοιρου, στην πορεία το έμαθα και μου το είπαν κι άλλοι αυτό που μου είπες και εσύ.
Δηλαδή μελανά σημεία στο κρέας Τόλη;εχω δει καπρους πρασινισμενους απ τα δραμια και μονοβολα που κουβαλουσε πανω του
Σίγουρα θα το είχα κρατήσει...Εγώ δεν αγόραζα ποτέ μονοβολα.Απο τότε ξεκίνησα να αγοράζω,να κάνω δοκιμές και πλέον πάντα το πρώτο μέσα το έχω μονοβολο...Η πρώτη ντουφέκια είναι και η σημαντικότερη πιστεύω.Εκει έχεις το χρόνο να σημαδέψεις καλά και να επιλέξεις το μεγαλύτερο ζώο αν είσαι σε καρτέρι που να εχεις ορατότητα.Αν όμως ήταν μονόβολο ... θα του τα πρέκια !!!
Πρασινα κωστα βρωμα να δεις ο καπρος τερας αλλα αδυνατισμενος πολυ ειχε πατημα ολοκληρη παλαμηΔηλαδή μελανά σημεία στο κρέας Τόλη;
Σηψαιμία από παλιά τραύματα, μου χει τύχει σε πέρδικα.Πρασινα κωστα βρωμα να δεις ο καπρος τερας αλλα αδυνατισμενος πολυ ειχε πατημα ολοκληρη παλαμη
Νομίζω μένει πάρα πολύ καιρό έτσι το παλιό τραύμα. Δν ξεμελανιάζει εύκολα...Σηψαιμία από παλιά τραύματα, μου χει τύχει σε πέρδικα.