Δράμια - Μονόβολα Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θέλω να πάρω τα άλλα τα Winchester που σου είπα να δω τι μέρος του λογου είναι νομίζω έγραφαν 8pellets η 10pellets 0000bk
Τα 10βολα τα έριξα εγώ.. Απλά απαιχτα..πολυ κλωτσημα αλλά απίθανα.. Τα 9βολα σκορπανε.. Τα 8βολα επίσης καλά και φοβερή συγκέντρωση αλλά είμαι φαν των μαγκνουμ.

Τα 10βολα τα έριξα εγώ.. Απλά απαιχτα..πολυ κλωτσημα αλλά απίθανα.. Τα 9βολα σκορπανε.. Τα 8βολα επίσης καλά και φοβερή συγκέντρωση αλλά είμαι φαν των μαγκνουμ.
Δεν είναι doublex πάντως αν και μαύρος κάλυκας Ελλάδα δεν τα έχω δει πουθενά

Μην τρελενεστε θυγατρική της winchester υπάρχει στην Ιταλία χρόνια τώρα, κατασκευάζει υπό την άδεια της .
https://en.winchesterint.com/
Το θέμα είναι ποια φτιάχνει τα μούφα ρεμι ? Ιταλική είναι και αυτη.
Ολα στο barcode. Εγώ πήρα ρεμι φέτος και ο κωδικός.ήταν εκ αμερικης

Εγώ για τα nsi σ είπα... Τα winchester που λες ποια είναι;; κυκλοφορούν εδώ;
Όχι Γιάννη αυτό σου λέω τα είδα Βουλγαρία και μου τα πρότεινε αντί για doublex μαύρος κάλυκας magnum και γραφανε η 8 pellets η 10 pellets 0000BK αν θυμάμαι καλά και τα έδινε νομίζω και 2 ευρώ παραπάνω την 5 αδα

Όχι Γιάννη αυτό σου λέω τα είδα Βουλγαρία και μου τα πρότεινε αντί για doublex μαύρος κάλυκας magnum και γραφανε η 8 pellets η 10 pellets 0000BK αν θυμάμαι καλά και τα έδινε νομίζω και 2 ευρώ παραπάνω την 5 αδα
Παρτα οπωσδήποτε. Να γίνουν δοκιμές.

View attachment 516215βολο μαγκνουμ ρεμινγκτον. Απόσταση 40 μέτρα με κορδέλα.Τσοκ 3 εργοστασιακο.. Benelli Raffaello special lousso. 71 κάνη. Θεωρείται καλή ντουφεκια;; Εγώ την λέω κάκιστη. Έριξα nsi σ αυτά τα μέτρα και πήγα 8/10..Ο στόχος ειναι 60*60 εκατοστά.
Στα ρεμινγκτον δεν με προβληματίζει τόσο η συγκέντρωση από δικές μας τουφεκιες που έχουμε ρίξει αλλά η διάτρηση....
Παρτα οπωσδήποτε. Να γίνουν δοκιμές.
Εννοείται μπήκα στην πρίζα τώρα χαχαχ

Αυτα ποσο τα αγοραζεις?
Φίλε 16 λέβα έχουν κάπου στα 8.50 ευρώ μετά από χρόνια αγορών στην Βουλγαρία μόνο τα Winchester έχουν φθηνότερα έχω παρατηρήσει πχ federal Remington ίδιες τιμές άντε κανένα ευρώ φθηνότερα.....τώρα η το ανεβάζουν πολύ στην Ελλάδα το Winchester η είναι κάτι άλλο
Αλλά είναι όντως γνήσια δεν πεζει θέμα μαιμουδιας κάτι άλλο γίνεται

Φίλε 16 λέβα έχουν κάπου στα 8.50 ευρώ μετά από χρόνια αγορών στην Βουλγαρία μόνο τα Winchester έχουν φθηνότερα έχω παρατηρήσει πχ federal Remington ίδιες τιμές άντε κανένα ευρώ φθηνότερα.....τώρα η το ανεβάζουν πολύ στην Ελλάδα το Winchester η είναι κάτι άλλο
Μπορεις να βγαλεις μια φωτο κ ενα φυσιγγι?

Με bar code να ξεκινά από 020, θέλουν προσοχή .... χωρίς να σημαίνει ότι είναι επικίνδυνα. Μόνο με χειρουργείο και σύγκριση με άλλα ίδια άλλης προέλευσης θα βρεθεί άκρη

Status
Not open for further replies.
Back