Δεν ξέρω αν είναι κυνηγός αλλά τις καλύτερες τιμές όταν άλλαξα πριν 2 χρόνια τις βρήκα στον Φωκά. http://www.fokas-tyres.grΘα αλλάξω λάστιχα, έχουμε κανένα συνάδελφο με ελαστικά την Αττική; Όχι τίποτε άλλο, μη πάει το 600άρι σε αντικυνηγό.
Δεν ξέρω αν είναι κυνηγός αλλά τις καλύτερες τιμές όταν άλλαξα πριν 2 χρόνια τις βρήκα στον Φωκά. http://www.fokas-tyres.grΘα αλλάξω λάστιχα, έχουμε κανένα συνάδελφο με ελαστικά την Αττική; Όχι τίποτε άλλο, μη πάει το 600άρι σε αντικυνηγό.
Ευχαριστώ, έχω καταλήξει σε μάρκα και τύπο οπότε έχω βρει τον φθηνότερο. Στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι ο Φωκάς, τον τσεκάρισα, είναι άλλος στην Καλλιθέα. Όποτε κάνω μεγάλο έξοδο ψάχνω πρώτα να βρω συνάδελφο, πόσοι και πόσοι δεν έχουμε περιορίσει τα κυνήγια μας λόγω των οικονομικών δυσκολιών.Δεν ξέρω αν είναι κυνηγός αλλά τις καλύτερες τιμές όταν άλλαξα πριν 2 χρόνια τις βρήκα στον Φωκά. http://www.fokas-tyres.gr
Θεόφραστο μια εξαιρετική περίπτωση σε όλα της είναι η παρακάτω αλλα τσιμπάει η τιμήΚαι μιας και είναι οι μέρες κατάλληλες έχετε να προτείνετε κάτι σε αλυσίδες;
Στο παλιό αυτοκίνητο είχα πάρει από το praktiker αλλά είναι ακόμα στο κουτί τους σφραγισμένες και δεν μου κάνουν για την alfa
Τι διάσταση έχεις ? εχω κανα δυο ζευγάρια που μου είναι άχρηστα, αν θυμάμαι καλά για μικρή ρόδα 14-15 ίντσεςΚαι μιας και είναι οι μέρες κατάλληλες έχετε να προτείνετε κάτι σε αλυσίδες;
Στο παλιό αυτοκίνητο είχα πάρει από το praktiker αλλά είναι ακόμα στο κουτί τους σφραγισμένες και δεν μου κάνουν για την alfa
Ευθύμη υπάρχουν προγράμματα τα οποία βάζεις το οχημα κ τις διαστάσεις που θες κ σου δίνουν ποσοστά τι κερδίζεις κ τι χάνεις σε πρόσφυση κ σε απόσβεσηΚαλημέρα παλικάρια...
Θέλω τα φώτα σας..
Έχω ένα Corolla G6 1300cc 98'' μοντέλο.
Για αυτό το αυτοκίνητο ο κατασκευαστής επιτρέπει 3 διαστάσεις ελαστικών: 165/70/14 175/65/14 185/65/14, άσχετα αν εγώ εδώ και χρόνια οδηγώ το αμάξι με την κλασική διάσταση που βλέπω παντού (γιατί μάλλον είναι φτηνή) 185/60/14.
Θέλω όμως να λεπτίνω λίγο το πέλμα μου, αλλά και να πάρει κάνα 1-2 πόντους σε ύψος το αμάξι, καθώς είναι και το "κυνηγετικό".
Σκέφτηκα να πάω ένα μικρό βήμα από το 175/65/14 που προτείνει ο κατασκευαστής στο 175/70/14, καθώς βρίσκω αρκετά αξιόλογα λάστιχα, και οικονομικά.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω κάποιον που το έχει κάνει, κάποιον που ξέρει, ή κάποιον που έχει την σχετική εμπειρία, αν αυτό το 5% στην διαφορά ύψους του ελαστικού θα προξενήσει κάποιο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ πρόβλημα ή πρόβλημα ασφαλείας. Και εξηγώ. Κυρίως αν θα βρίσκουν τα μπροστινά σε τέρμα "κόψιμο" τιμονιού, ή στον θόλο σε πιθανό τερμάτισμα της διαδρομής των αμορτισέρ.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά συνάδελφοι κυνηγοί..!
Καλό Σαββατοκύριακο.
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις όλους.
Με 70 προφίλ σε 175 λάστιχο, το αμάξι παίρνει 8,75 χιλιοστα ύψος, απο οτι με το 65αρι προφιλ... Ενας ποντος χοντρικα.
Αυτό που ερωτώ εγω είναι αν αυτη η διαφορα θα προξενησει καποιο προβλημα (να βρισκει καπου το λαστιχο), καθως δεν το συστεινει ο κατασκευαστης.
Ευθυμη στην θεση σου θα πηγαινα στο 165-70-14 που προτεινει ο κατασκευαστης για τρεις βασικους λογουςΚαλημέρα παλικάρια...
Θέλω τα φώτα σας..
Έχω ένα Corolla G6 1300cc 98'' μοντέλο.
Για αυτό το αυτοκίνητο ο κατασκευαστής επιτρέπει 3 διαστάσεις ελαστικών: 165/70/14 175/65/14 185/65/14, άσχετα αν εγώ εδώ και χρόνια οδηγώ το αμάξι με την κλασική διάσταση που βλέπω παντού (γιατί μάλλον είναι φτηνή) 185/60/14.
Θέλω όμως να λεπτίνω λίγο το πέλμα μου, αλλά και να πάρει κάνα 1-2 πόντους σε ύψος το αμάξι, καθώς είναι και το "κυνηγετικό".
Σκέφτηκα να πάω ένα μικρό βήμα από το 175/65/14 που προτείνει ο κατασκευαστής στο 175/70/14, καθώς βρίσκω αρκετά αξιόλογα λάστιχα, και οικονομικά.
Σε αυτό το σημείο θέλω να ρωτήσω κάποιον που το έχει κάνει, κάποιον που ξέρει, ή κάποιον που έχει την σχετική εμπειρία, αν αυτό το 5% στην διαφορά ύψους του ελαστικού θα προξενήσει κάποιο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ πρόβλημα ή πρόβλημα ασφαλείας. Και εξηγώ. Κυρίως αν θα βρίσκουν τα μπροστινά σε τέρμα "κόψιμο" τιμονιού, ή στον θόλο σε πιθανό τερμάτισμα της διαδρομής των αμορτισέρ.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά συνάδελφοι κυνηγοί..!
Καλό Σαββατοκύριακο.