τα έχω δεί Χρήστο .. αλλά για Αθήνα είναι υπερβολή .. αν έμενα μόνιμα Γιάννενα θα έβαζα σίγουρα αυτά .
οπότε εσυ εχει κάνει πολύ καλή επιλογή
Δέκα ζευγάρια λάστιχα αλλάζω κάθε χρόνοΦτάνει ξανά η εποχή που πρέπει να βάλω λάστιχα.
Δυστυχώς τα έφαγα σε λιγότερο από χρόνο και δυστυχώς ο Οκτώβριος αργεί και δεν ξέρω αν θα αντέξουν αυτά που φοράω μέχρι τότε.
Είναι κρίμα να τα αλλάξω τώρα μέσα στη ζέστη.
Σκέφτομαι ξανά για continental sport contact 5. Διάσταση 225/45/17.
Υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; Έχει κάποιος μια άλλη πρόταση;
Καλά πως τα έφαγες σε έναν χρόνο ρε θηρίο; .xm. Μήπως οδηγώντας;Φτάνει ξανά η εποχή που πρέπει να βάλω λάστιχα.
Δυστυχώς τα έφαγα σε λιγότερο από χρόνο και δυστυχώς ο Οκτώβριος αργεί και δεν ξέρω αν θα αντέξουν αυτά που φοράω μέχρι τότε.
Καλά πως τα έφαγες σε έναν χρόνο ρε θηρίο; .xm. Μήπως οδηγώντας;
κωστάκη κατί δε λές καλά ...
Εκανες 40-50χιλ KM;;
Τί εννοείς τα έφαγες;; 1 ετος είναι πολύ μικρό διάστημα.
28,000km έκανα
Τα έφαγα είναι σχεδόν σλίκ το λάστιχο. Τα αυλάκια έχουν φτάσει σχεδόν πάτο να γίνουν ένα με το λάστιχο. Σκέφτομαι κιόλας μήπως να τα αλλάξω τώρα αλλά δεν έχω ακούσει κανένα να αλλάζει λάστιχο μέσα στο καλοκαίρι.
.
Έχουν πάνω μόνο 28.000km Χρήστο αλλά οδηγούσα πολύ νευρικά και τα περισσότερα δρομολόγια σε επαρχιακούς δρόμους, εθνική με ταχύτητες μεγάλες και τέλος τα στριγκλίσματα σε αναβάσεις και καταβάσεις δεν θέλει πολύ το λάστιχο, τα ‘φτυσε.
Αυτό το λάστιχο είναι απαράδεκτο. Λιώνει αμέσως. Δεν είσαι μόνο εσύ. Εχω και άλλους που τα βάλανε και τα λιώσανε σε 6 μήνες χωρίς καν να τρέχουν. Μείνε μακριά.Φτάνει ξανά η εποχή που πρέπει να βάλω λάστιχα.
Κώστα με την χρήση που περιγράφεις οτι κανείς νομίζω οτι τα μισελεν και τα κοντρινεταλ ειναι πολύ μαλάκα για σενα .. για αυτό και η μεγάλη φθορά .
με δεδομένο οτι κυνήσε σε επαρχιακό δίκτυο .. εχεισ το χρόνο να ζεσταθεί ενα ποιο σκληρό ελαστικό και να δουλέψει σωστά ..οπότε εγω θα σου έλεγα να δεις τα bridgestone !!
εγώ έβαλα τελικά τα good gyear EfficientGrip και για την ώρα ειμαι πολύ ευχαριστημένος .. ο χειμώνας θα δείξει .! για σενα πάντως με την οδήγηση που περιγράφεις δεν κανει .. θα έχεις φθορά !
κατι τελευταίο .. αν τα ελαστικά σου ειναι χάλια πήγαινε ΑΥΡΙΟ να τα αλλάξεις χωρίς σκέψη ..
εχε κατα νου Κώστα οτι σε συνθήκες πόλης μισό μέτρο διαφορά στο φρενάρισμα (φτου φτου φτου) ειναι όλη σου η μετόπη μαζί με τα ψυγεία .. δεν λει
Αυτό το λάστιχο είναι απαράδεκτο. Λιώνει αμέσως. Δεν είσαι μόνο εσύ. Εχω και άλλους που τα βάλανε και τα λιώσανε σε 6 μήνες χωρίς καν να τρέχουν. Μείνε μακριά.
Θα περάσω αύριο σε λαστιχά να δω τι παίζει και από good year, Dunlop και toyo.
Μέσα στην βδομαδα θα τα αλλάξω γιατί δεν…. Καλύτερα να έχω το κεφάλι μου ήσυχο.