Ελαστικά

φιλε μανιακε εγω επιδη εχω αναφερει οτι ανηκω επαγγελματικα στο χωρο των ελαστικων δεν θελω να αναφερω ετσι τουλαχιστων καποια εταιρια γιατι δεν εχω και υποχρεωση να διαφημισω και τσαμπα κανεναν και ουτε να κατηγορηθω οτ προωθω καποια εταιρια αλλα επιδηι πραγματικα θελω να βοηθησω με τις οποιες γνωσεις μου συναδερφους εδω μεσα αν θες μπορουμε με καποια προσωπικο μηνυμα η και να μιλησουμε στο τηλ να σου πω την γνωμη μου για τα ελαστικα σου
Μιλήστε ελεύθερα παιδιά , δεν υπάρχει πρόβλημα , να μαθαίνουμε και εμείς
Ισα ισα που η γνώμη ενός ειδικού είναι χρήσιμη

φιλε μανιακε εγω επιδη εχω αναφερει οτι ανηκω επαγγελματικα στο χωρο των ελαστικων δεν θελω να αναφερω ετσι τουλαχιστων καποια εταιρια γιατι δεν εχω και υποχρεωση να διαφημισω και τσαμπα κανεναν και ουτε να κατηγορηθω οτ προωθω καποια εταιρια αλλα επιδηι πραγματικα θελω να βοηθησω με τις οποιες γνωσεις μου συναδερφους εδω μεσα αν θες μπορουμε με καποια προσωπικο μηνυμα η και να μιλησουμε στο τηλ να σου πω την γνωμη μου για τα ελαστικα σου
Nα μαθουμε και μεις κατι.....δεν σε παρεξηγει κανενας..well done.

καταρχην να πουμε καποιες αληθειες.ολοι οι επγγελματιες θελουν να σε κανουν πελατη αυτο ειναι το πρωτο που τους απασχολει.Πρεπει να καταλαβουμε οτι η michelin η pirelli η κινεζικο ελαστικο σου δωσει αυτος το αντιτιμο του θα το παρει αλλου λιγο περισσοτερα αλλου λιγοτερα.Αρα πρεπει και οι πελατες να ξερουν τη ζητανε και να ειναι οσο περισσοτερο ενημερωμενοι μπορουν.Εδω ειναι και το κλειδι της υποθεσης ομως.η προσωπικη επαφη και η εμπιστοσυνη στον επαγγελματια.ΟΛΟΙ οι λαστιχαδες δουλευουν σχεδον με ολες τις εταιριες αλλα 2-3 εταιριες προτινουν στον πελατη.Ο ΣΩΣΤΟΣ επαγγελματιας θα ρωτησει τις αναγκες του πελατη τις απαιτησεις του και θα πρεπει να προτινει το λαστιχο που πιστευει οτι θα καληψει τον πελατη και οχι αυτο που θα του αποφερει περισσοτερα κερδοι.ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕς ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΕΙΡΙΚΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ αρα πρεπει πρωτα να ξερουμε εμεις οι πελατες τη ψαχνουμε να βρουμε και ποιον ανθρωπο να εμπιστευτουμε

Καμια μαρκα για 215/60/17 , οικονομικη?Εχω βρει:cormoran summer suv 300€, petlas 431 330€,barum bravuris 400€, αξιζει κανενα απ αυτα?ποια η γνωμη σου? κατι αλλο σε παραπλησιες τιμες? .xm.Χρειαζομαι λαστιχα καθε δευτερο χρονο, και κυριως ασφαλτο, λιγο χωμα.

Πειτε καμια οικονομικη μαρκα ρε παιδια να μαθουμε.... γιατι θελω να αλαξω...
Ειχα βαλει πριν 2 χρονια formula energy 225/45/17 σε golf gt, μεχρι που το πουλησα ,δεν με προβληματισαν καπου(θυγατρικη της pirelli).Για τα λεφτα τους ηταν τελεια(270€).

Last edited:
Καμια μαρκα για 215/60/17 , οικονομικη?Εχω βρει:cormoran summer suv 300€, petlas 431 330€,barum bravuris 400€, αξιζει κανενα απ αυτα?ποια η γνωμη σου? κατι αλλο σε παραπλησιες τιμες? .xm.Χρειαζομαι λαστιχα καθε δευτερο χρονο, και κυριως ασφαλτο, λιγο χωμα.
καταρχην λιγο τσιμπημενες τισ βλεπω τιις τιμες.δευτερον για τι αμαξι μιλαμε?νισαν κασκαι?γεενικα τα κορμοραν το ειπα και ποιο πανω καλα λαστιχα ακαταληλλα αν πατας χωμα θα θελουν πολυ προσοχη το πετλας ειναι ανερχομενη δυναμη με μια επιφυλαξη για το 431γιατι ειναι νεο και ακομα μαθαινουμε εντυπωσεις το βαρουμ αρκετα καλα αλλα και αυτα με αδυναμο πλαινο προσοχη στο εκτος δρομου

καταρχην λιγο τσιμπημενες τισ βλεπω τιις τιμες.δευτερον για τι αμαξι μιλαμε?νισαν κασκαι?γεενικα τα κορμοραν το ειπα και ποιο πανω καλα λαστιχα ακαταληλλα αν πατας χωμα θα θελουν πολυ προσοχη το πετλας ειναι ανερχομενη δυναμη με μια επιφυλαξη για το 431γιατι ειναι νεο και ακομα μαθαινουμε εντυπωσεις το βαρουμ αρκετα καλα αλλα και αυτα με αδυναμο πλαινο προσοχη στο εκτος δρομου
Βρε συ, τωρα το πηρα χαμπαρι οτι εισαι απο αγρινιο,κοντα ειμαστε,λιγο εξω απο θερμο ειμαι εγω .Οντως nissan qashqai 4wd.

παραξερω φιλε η γυναικα μου ειναι απο ανω μακρυνου και ο κουνιαδος μου ειναι παντρεμενος στο θερμο αρα οπως καταλαβες ξερω τα παντα εκει γυρω

Για το maverick πολυ καλα λαστιχα για μενα τα YOKOHAMA 50/50 σταθερο στη βροχη,και εκτος δρομου το μονο μειονεκτημα κανει λιγο θορυβο στην ασφαλτο αν δεν σ'ενοχλει ειναι φανταστικο, το εχω βαλει δυο φορες γιατι εμεινα πολυ ευχαριστημενος
Τα χειροτερα για μενα bringeston .....γλιστροπατιναδες...!!!!

Επιστροφή από το συνεργείο και πρέπει να αποφασίσω άμεσα για ελαστικά. Επειδή είναι σχετικά καινούρια ως τύπος ελαστικών, έχετε ακούσει τίποτα για τα MICHELIN CrossClimate;

πες μου καταρχην πως θα ανεβασω μια φωτο για να σε βοηθησω να δειςτι ειναι το cross climate.και μετα πες μου και τι διασταση φορα να σου πω τη γνωμη μου.

πες μου καταρχην πως θα ανεβασω μια φωτο για να σε βοηθησω να δειςτι ειναι το cross climate.και μετα πες μου και τι διασταση φορα να σου πω τη γνωμη μου.
Για να ανεβάσεις φωτό διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες εδώ: http://www.hunterslife.gr/forums/threads/Ανέβασμα-Φωτογραφίας.35/

Παράλειψή μου που δεν ανάφερα διαστάσεις: 205/55/16 91 V. Το αυτοκίνητο είναι HONDA CIVIC 4θ 1.8 μοντέλο 2007
Σαν πρώτη μου σκέψη είμαι ανάμεσα στο CrossClimate και στο Energy Saver+. Εννοείται ότι περιμένω προτάσεις και πιθανώς καλύτερες επιλογές.
Είχα τα Primacy HP και δεν έμεινα ευχαριστημένος.

Last edited:
Σωτήρη και εγώ αυτά λέω αλλά λες να έχω πρόβλημα που στις διαστάσεις 205/55/16 τα βγάζει σε 94 V XL ενώ τα μανίσια του ήταν 91 V;

Last edited:
αυτο ειναι το climate η παρουσιαση του απο την michelin.το ελαστικο αυτο σχεδιαστικε για να καλυψει ενα κενο αναμεσα στα καλοκαιρινα ελαστικα που η περισσοτεροι εχουμε στα αυτοκινητα μας και στα χειμερινα ελαστικα.κατα την γνωμη μου ειναι λιγο πιο κοντα στα καλοκαιρινα ελαστικα ασ πουμε κατι σαν 65% καλοκαιρινο και 35% χειμερινο.επιδη βλεπω εισαι απο βορια και πιθανον εχεις το χειμωνα δυσκολες καιρικες συνθηκες δεν νομιζω οτι το λαστιχο θα ανταποκριθει στις απαιτησεις σου,το ιδανικο θα ηταν μια τετραδα ελαστικα καλοκαιρινα να τοποθετουντε απο απριλιο σεπτεμβριο στο αυτ, και μια χειμερινα τον υπολοιπο χρονο.βεβαια μιλαμε για αλλο κοστος.θα μπορουσα να γραψω και αλλα για να καταληξω θα σου πω πως αν δεν πασ στα σιγουρα γαι 2 τετραδες δηλ πιστευω πως το enercy θα καληψει τις απαιτησεις σου.

Back