Ελαστικά

τα εχει βαλει ο γιος ο μεγαλος στο vitara περυσι και ειναι τρομερα λαστιχα.επισης πολυ καλο και αξιοπιστο το toyo το a/t.τα εχει βαλει φιλος σε terios περυσι κι αυτος και ειναι πολυ ικανοποιημενος

Με το που περάσει το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω ελαστικά στο Terios.
Έχει βάλει κανείς τα Yokohama Geolandar;Τι συμπεριφορά έχουν εντός και εκτός δρόμου;
Γενικά θα ήθελα την άποψη σας και τις προτάσεις σας.
Michelin Latitute cross.αυτα εβαλα εγω στο ναβαρα τα εχω 1 χρόνο εξερετικο λαστιχω ολο τον χειμανα σε λασπεσ αμουσ ακομα και στα χιόνια που πηγα πολυ καλο.

Έχει βάλει κανείς τα Yokohama Geolandar;Τι συμπεριφορά έχουν εντός και εκτός δρόμου;
Γιωργη εκτος δρομου ειναι αψογα αλλα εντος και σε βρεγμενο πας τσουλιθρα αργουν πολυ να ζεσταθουν και γενικα ολα τα yokohama
Εγω ειμαι υπερ του Michelin Latitute cross αυτα εβαλα και στο VITARA και μου εχουν δειξει τελεια συμπεριφορα

ακριβως τοσο πανε κι εδω ηλια. εγω βαζω στο μιτσ. τις διαστασεις μαμα 31*10,5 r15 το bf goodrich το a/t με 500 ευρωπαικα. αν δεν κανω λαθος θυγατρικη της michelin απο το οποιο ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος και σε χωμα και σε ασφαλτο και αρκετα και στο νερο. περυσι με τα χιονια ειδικα εδειξε τα δοντια του. εκει που οι αλλοι ηθελαν αλυσιδες πηγαινα τραινο. ειναι η δευτερη 4αδα που βαζω και ειναι εξαιρετικα

Τα Deolander τα εχω δυόμιση χρόνια τα εχω και όχι από επιλογή μου ,αλλά γιατι δεν έβρισκα αυτό που ήθελα .
Απο τους πρώτους κιόλας μήνες βάραγα το κεφάλι μου.Μου αύξησαν αισθητά τοπν θόρυβο ,αλλά κυρίως μου αύξησαν την κατανάλωση και προπάντων δεν είχα τα κρατήματα που έπρεπε να έχω στην άσφαλτο.Με λίγη ζέστη στριγκλίζουν τόσο που τρομάζω κόσμο.Νομίζεις ότι μπαίνω με παντιλίκια.Τι να το κάνω αν στο χώμα είναι καλό.Για μένα αυτό το λάστιχο σε ασφαλτόδρομο είναι απλά επικίνδυνο.Σε στιγμές που προέκυψαν για ξαφνικά φρένα ,τα χρειάστηκα ! Το ABS να δούλευε και το αμάξι να τσουλάει λες και στα λάστιχα μου έβαλαν βαζελίνη.
Δυστυχώς απο φθινόπωρο πρέπει να τα σκάσω για αλλαγή και παω σε καποιο απο τα δυο προηγούμενα που είχα η αν βρω κάτι άλλο.Στο ίδιο με τίποτα .
Τα δυο προηγούμενα που ειχα ήταν bringestone 694A/T και τα michelin Latitude cross. Και με τα δυο έβγαλα γύρω στα 75.000 χλμ.Το μόνο αρνητικό στα michelin το οποίοο κατά τ άλλα ειναι πολύ καλό λάστιχο και ενισχυμένο σε σχέση με τα παλιότερα της εταιρείας, είναι ότι στην λάσπη ΄θέλεις κατι παραπάνω και όταν βγεις απο τη λάσπη σε ασφαλτόδρομο ,το λάστιχο δεν καθαρίζει γρήγορα με αποτέλεσμα στις στροφές να υπαρξει πιθανότητα να σου πετάει κώλο.Το έπαθα στα Τζουμέρκα και κόντεψα να βγω απο τον δρόμο .
Προσωπικά και με το bringestone τα πήγα πολύ καλά σε σχέση με όσα άκουγα.Κανένα πρόβλημα σε όλες τις συνθηκες .Με χίονι ,πάγο ,λάσπη ,βρεγμένο.Μετα τα 60,00 χλμ.σκλήρυνε και σε βρεγμένη άσφαλτο ήθελε λίγη προσοχή παραπάνω.
Αυτά απο προσωπική εμπειρία .

Μήτσο 75 χιλ Km μου ακούγονται υπερβολικά....
40 με 50 χιλ max...
Ενα μπουρ@@λο φρενο θα το χρειαστείς και πρέπει να είναι σε κατασταση να μη σε προδώσει...
Michelin για μενα δύναμη....

Μήτσο 75 χιλ Km μου ακούγονται υπερβολικά....
40 με 50 χιλ max...
Ενα μπουρ@@λο φρενο θα το χρειαστείς και πρέπει να είναι σε κατασταση να μη σε προδώσει...
Michelin για μενα δύναμη....
Μη συγκρίνεις τα Michelin που ξέρεις για τα συμβατικά με τα Michelin που είναι και για χώμα .Μόνο το τελευταίο το Latitude cross είναι αξιόλογο λάστιχο.Τα προηγούμενα ήταν απλά για τον ..."μπούτσον "

Γιώργη ούτε να τα σκέφτεσαι,κι εγώ τα έβαλα προπερσι στο terios και το μετανιώσα,πλέον δεν είναι japan που ήταν παλιά και γλυστρανε άσχημα εκεί που δεν το περιμενεις!!!Michelin lattitude και ξεμπερδευεις!!για μένα τα κορυφαία 50/50 είναι τα bf goodrige a/t αλλά δεν υπήρχαν στη διάσταση μου!!τώρα όμως που πήρα το vitara τα ετοιμάζω!!!.my man.

Γιώργη ούτε να τα σκέφτεσαι,κι εγώ τα έβαλα προπερσι στο terios και το μετανιώσα,πλέον δεν είναι japan που ήταν παλιά και γλυστρανε άσχημα εκεί που δεν το περιμενεις!!!Michelin lattitude και ξεμπερδευεις!!για μένα τα κορυφαία 50/50 είναι τα bf goodrige a/t αλλά δεν υπήρχαν στη διάσταση μου!!τώρα όμως που πήρα το vitara τα ετοιμάζω!!!.my man.

Είναι όντως το μόνο θα έλεγα γνήσιο Α/Τ 50-50 Ομως πέρα απ όλα τα άλλα ,οταν δεν έχουμε την πολυτέλεια ειτε απο οικονομική ευχέρεια είτε απο χώρο να έχουμε δυο σετ από λάστιχα ,είναι θέμα ειδικά αν κάνεις μεγάλα ταξίδια και με ταχύτητες μεγάλες να φοράς μόνιμα ένα τέτοιο λάστιχο.

Είναι όντως το μόνο θα έλεγα γνήσιο Α/Τ 50-50 Ομως πέρα απ όλα τα άλλα ,οταν δεν έχουμε την πολυτέλεια ειτε απο οικονομική ευχέρεια είτε απο χώρο να έχουμε δυο σετ από λάστιχα ,είναι θέμα ειδικά αν κάνεις μεγάλα ταξίδια και με ταχύτητες μεγάλες να φοράς μόνιμα ένα τέτοιο λάστιχο.
.well done.

Όντας Ρώσος στα τουφέκια, δεν θα μπορούσα παρά να μην έχω και Ρωσικά ελαστικά. Παρήγγειλα για την Corolla τα KAMA 217 (θυγατρική της Continental), παντός καιρού, σε τρομερά εκπληκτική τιμή τετράδας.!!! Αναμένονται, να δοκιμαστούν σε βροχές και χιόνια της φετινής σεζον..

Να κάνω μια ερώτηση αν γνωρίζετε;Χτες άκουσα για πρώτη φορά μια μάρκα ελαστικών linglong.Δεν το έχω ξανακούσει ποτέ.Θέλει να αλλάξει ο κολλητός μου στο terios & o λαστιχάς του είπε ότι είναι πολύ καλά,είναι θυγατρική της toyo.
Εγώ στο samurai φοράω τα maxxis & μάλλον αυτά θα βάλω πάλι.
Έχει κάποιος κάποια γνώμη για τα συγκεκριμένα;
https://www.maroudis.gr/205-70r15-linglong-r620-96h-4x4

τα linglong ειναι κινεζικα δεν ειναι θυγατρικη καμια εταιριας ειναι ενα λαστιχο με περιορισμενες δυνατοτητες θα προτινα να το αποφυγει ο φιλος,τα maxxis που φορας εσυ μπορει να εχουν χωρα προελευσεις κινα η ταιλανδη αλλα ειναι λαστιχο με ιαπωνθκη γομα αμεσος ανταγωνιστης των τoyo και yokohama γιαυτο και θεωρουνται αρκετα καλα ελαστικα.

τα linglong ειναι κινεζικα δεν ειναι θυγατρικη καμια εταιριας ειναι ενα λαστιχο με περιορισμενες δυνατοτητες θα προτινα να το αποφυγει ο φιλος,τα maxxis που φορας εσυ μπορει να εχουν χωρα προελευσεις κινα η ταιλανδη αλλα ειναι λαστιχο με ιαπωνθκη γομα αμεσος ανταγωνιστης των τoyo και yokohama γιαυτο και θεωρουνται αρκετα καλα ελαστικα.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου,εγώ λέω απλά ότι μου είπανε! :)
Εγώ δεν θα τα έβαζα πάντως τα maxxis είναι πολύ καλά στο χώμα & τη λάσπη οργώνουν!
Να'σαι καλά!

ετσι οπως τα λες ειναι.λογικα εσυ φορας 205/70/15 η 215/75/15 το maxxiw a\t 771 γιατι δεν βαζει σαν το δικο σου ο φιλος σου?
205-70-15 έχω τα trepador 80-20.
H διαφορά είναι στην τιμή,τα δικά μου έχουν 370 ενώ τα άλλα 240.Αλλά επειδή δεν πρόκειται για το δικό μου το αμάξι δεν μπορώ να πω πολλά παραπάνω. :)

205-70-15 έχω τα trepador 80-20.
H διαφορά είναι στην τιμή,τα δικά μου έχουν 370 ενώ τα άλλα 240.Αλλά επειδή δεν πρόκειται για το δικό μου το αμάξι δεν μπορώ να πω πολλά παραπάνω. :)

Η ΜΑΧΧΙS προς το τέλος Σεμτεβρη θα φέρει σε 205/70 15 το ΑΤ 980Ε. Είναι ακριβότερο από το ΑΤ 771 αλλά εάν μπορείτε να το βρήται στην πόλη σας αξ'ιζει να το δείτε

Back