τα εχει βαλει ο γιος ο μεγαλος στο vitara περυσι και ειναι τρομερα λαστιχα.επισης πολυ καλο και αξιοπιστο το toyo το a/t.τα εχει βαλει φιλος σε terios περυσι κι αυτος και ειναι πολυ ικανοποιημενος
Michelin Latitute cross.αυτα εβαλα εγω στο ναβαρα τα εχω 1 χρόνο εξερετικο λαστιχω ολο τον χειμανα σε λασπεσ αμουσ ακομα και στα χιόνια που πηγα πολυ καλο.Με το που περάσει το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω ελαστικά στο Terios.
Έχει βάλει κανείς τα Yokohama Geolandar;Τι συμπεριφορά έχουν εντός και εκτός δρόμου;
Γενικά θα ήθελα την άποψη σας και τις προτάσεις σας.
Γιωργη εκτος δρομου ειναι αψογα αλλα εντος και σε βρεγμενο πας τσουλιθρα αργουν πολυ να ζεσταθουν και γενικα ολα τα yokohamaΜε το που περάσει το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω ελαστικά στο Terios.
Έχει βάλει κανείς τα Yokohama Geolandar;Τι συμπεριφορά έχουν εντός και εκτός δρόμου;
Με το που περάσει το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω ελαστικά στο Terios.
Μη συγκρίνεις τα Michelin που ξέρεις για τα συμβατικά με τα Michelin που είναι και για χώμα .Μόνο το τελευταίο το Latitude cross είναι αξιόλογο λάστιχο.Τα προηγούμενα ήταν απλά για τον ..."μπούτσον "Μήτσο 75 χιλ Km μου ακούγονται υπερβολικά....
40 με 50 χιλ max...
Ενα μπουρ@@λο φρενο θα το χρειαστείς και πρέπει να είναι σε κατασταση να μη σε προδώσει...
Michelin για μενα δύναμη....
Γιώργη ούτε να τα σκέφτεσαι,κι εγώ τα έβαλα προπερσι στο terios και το μετανιώσα,πλέον δεν είναι japan που ήταν παλιά και γλυστρανε άσχημα εκεί που δεν το περιμενεις!!!Michelin lattitude και ξεμπερδευεις!!για μένα τα κορυφαία 50/50 είναι τα bf goodrige a/t αλλά δεν υπήρχαν στη διάσταση μου!!τώρα όμως που πήρα το vitara τα ετοιμάζω!!!Με το που περάσει το καλοκαίρι σκέφτομαι να αλλάξω ελαστικά στο Terios.
Γιώργη ούτε να τα σκέφτεσαι,κι εγώ τα έβαλα προπερσι στο terios και το μετανιώσα,πλέον δεν είναι japan που ήταν παλιά και γλυστρανε άσχημα εκεί που δεν το περιμενεις!!!Michelin lattitude και ξεμπερδευεις!!για μένα τα κορυφαία 50/50 είναι τα bf goodrige a/t αλλά δεν υπήρχαν στη διάσταση μου!!τώρα όμως που πήρα το vitara τα ετοιμάζω!!!
Είναι όντως το μόνο θα έλεγα γνήσιο Α/Τ 50-50 Ομως πέρα απ όλα τα άλλα ,οταν δεν έχουμε την πολυτέλεια ειτε απο οικονομική ευχέρεια είτε απο χώρο να έχουμε δυο σετ από λάστιχα ,είναι θέμα ειδικά αν κάνεις μεγάλα ταξίδια και με ταχύτητες μεγάλες να φοράς μόνιμα ένα τέτοιο λάστιχο.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση φίλε μου,εγώ λέω απλά ότι μου είπανε!τα linglong ειναι κινεζικα δεν ειναι θυγατρικη καμια εταιριας ειναι ενα λαστιχο με περιορισμενες δυνατοτητες θα προτινα να το αποφυγει ο φιλος,τα maxxis που φορας εσυ μπορει να εχουν χωρα προελευσεις κινα η ταιλανδη αλλα ειναι λαστιχο με ιαπωνθκη γομα αμεσος ανταγωνιστης των τoyo και yokohama γιαυτο και θεωρουνται αρκετα καλα ελαστικα.
205-70-15 έχω τα trepador 80-20.ετσι οπως τα λες ειναι.λογικα εσυ φορας 205/70/15 η 215/75/15 το maxxiw a\t 771 γιατι δεν βαζει σαν το δικο σου ο φιλος σου?
205-70-15 έχω τα trepador 80-20.
H διαφορά είναι στην τιμή,τα δικά μου έχουν 370 ενώ τα άλλα 240.Αλλά επειδή δεν πρόκειται για το δικό μου το αμάξι δεν μπορώ να πω πολλά παραπάνω.