Michelin Latitude cross ΣταύρακαΠαρακαλω πολυ, για αγορα ελαστικων για 4χ4, με διαστασεις 245 60R18, χρηση 80/20 εκτος, τι εχετε να προτεινετε?
Ευχαριστω πολυ.
Michelin Latitude cross ΣταύρακαΠαρακαλω πολυ, για αγορα ελαστικων για 4χ4, με διαστασεις 245 60R18, χρηση 80/20 εκτος, τι εχετε να προτεινετε?
Ευχαριστω πολυ.
Πολυ ακριβά μαλακά και φθείρονται γρηγορα.για 80/20 θέλει κάτι πιο σκληροMichelin Latitude cross Σταύρακα
Αφού εισαι ευχαριστημένος γιατι δε βάζεις τα ιδια?κι εγω στο Μιτσουμπίσι τα goodrich δεν τ αλλαζω για κανενα.παρεμπιπτόντως στο άλλο Μιτσουμπίσι το lancer hankook έχω και θα τα ξαναβαλωΤον άλλο μήνα πρέπει να αλλάξω και εγώ ελαστικά στο ford fiesta με διαστάσεις 195/55 R 15. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Τώρα είχα τα hankook και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αφού δεν μου έβγαλαν κάποιο πρόβλημα και τα πήγα και σε χωματόδρομους! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Μπορεί και να το κάνω Ευριπίδη. Απλά είπα να ρωτήσω για να έχω και εναλλακτική.Αφού εισαι ευχαριστημένος γιατι δε βάζεις τα ιδια?κι εγω στο Μιτσουμπίσι τα goodrich δεν τ αλλαζω για κανενα.παρεμπιπτόντως στο άλλο Μιτσουμπίσι το lancer hankook έχω και θα τα ξαναβαλω
Ίσως λέω ίσως γιατι δεν τα έχω βάλει ποτε αλλα ακούω καλα λογια για τα cooper.σε σκληρή χρηση είναι καλα και τα bridgestoneΠαρακαλω πολυ, για αγορα ελαστικων για 4χ4, με διαστασεις 245 60R18, χρηση 80/20 εκτος, τι εχετε να προτεινετε?
Ευχαριστω πολυ.
Σε εμένα ή στον κύριο Σταύρο απαντάς?Dunlop assymetric 3 θερίζουν και στεγνό και σε βροχή!
Σε σένα!Σε εμένα ή στον κύριο Σταύρο απαντάς?
Επειδή τα εχω βάλει κι αυτά και τα bridgestone ,σου λεω πως εγω εχω βγαλει 65.000χλμ.Δεν ειναι μαλακά σαν τα προηγούμενα της εταιρείας και για καποιον που θέλει ενα 80-20 ειναι μια χαρά.Αρκει να μην μπαίνεις σε μεγάλες λασπουριές .Πολυ ακριβά μαλακά και φθείρονται γρηγορα.για 80/20 θέλει κάτι πιο σκληρο
Αύριο βάζω τα goodyear efficientgrip performance στο octavia 195/65 15. Πιστεύω αυτά μαζί με τα continental premium contact 5 που φόραγα μέχρι τώρα είναι κορυφαίες επιλογές με βαθμολογια Α σε βρεγμενο και Β σε καταναλωση. Το μόνο μείον τους είναι τα μαλακά πλαϊνά που έχουν πλέον τα περισσότερα ελαστικά χάριν της άνεσης.Τον άλλο μήνα πρέπει να αλλάξω και εγώ ελαστικά στο ford fiesta με διαστάσεις 195/55 R 15. Έχετε να προτείνετε κάποιο? Τώρα είχα τα hankook και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος αφού δεν μου έβγαλαν κάποιο πρόβλημα και τα πήγα και σε χωματόδρομους! Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Goodyear Βασίλη σόρρυ!Σε σένα!
Όλα τα νέα ελαστικά πρεπει να έχουν ενδείξεις θορύβου, κατανάλωσης, είδος δρόμου και εποχή.Πέρισυ έβαλα αυτά και μπορώ να πω οτι δεν ξερω αν θα ξαναψαχτω
Αθόρυβα με αρκετές δυνατότητες εκτός δρόμου και πολυ καλα στο βρεγμένο και σκληρό πλαϊνό για τις πέτρες
https://www.goodyear.eu/el_gr/consumer/tires/wrangler_at_sa_.WRLATSA+.html
Πάντως απ τα continental ειχα κακη εμπειρία
Μετα απο 2 χρονια χρηση έλειπαν κομμάτια
https://www.maroudis.gr/ελαστικα?product_id=1287891Όλα τα νέα ελαστικά πρεπει να έχουν ενδείξεις θορύβου, κατανάλωσης, είδος δρόμου και εποχή.
Μπορεις να μας δώσεις το κατάλληλο link??
(κακα) λαστιχα δεν υπαρχουν ,σωστος ορος ειναι λαστιχα που δεν ενδικτητε η ακαταληλα για καπια χρηση,αναλογα τις διαστασεις το αυτοκινητοΝα κανω μια διαφορετικη ερωτηση. Ποια θεωρειτε κακα λαστιχα?