Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

George_Digweed.jpg

Αρι κόψε την γουρνοπουλα και τα ουζα γιατί πήρες κιλά.

Καλως σας βρηκα!

Τα κυνηγετικα τσοκ του Muller UFO και Passing για Invector+ τι βαρος εχουν περιπου?
Ενδιαφερομαι για να τα βαλω σε Miroku MK38 30´ Sporting GR5 και το βαρος ειναι σημαντικο για το συγκεκριμενο οπλο.
Εχω Briley extended τωρα αλλα ειναι αρκετα μπροστοβαρο το οπλο με αυτα.
Με τα flush briley εχει υποδειγματικο ζυγισμα αλλα οι τουφεκιες ειναι υποδιαιστερες αισθητα σε σχεση με τα extended.

Καλως σας βρηκα!

Τα κυνηγετικα τσοκ του Muller UFO και Passing για Invector+ τι βαρος εχουν περιπου?
Ενδιαφερομαι για να τα βαλω σε Miroku MK38 30´ Sporting GR5 και το βαρος ειναι σημαντικο για το συγκεκριμενο οπλο.
Εχω Briley extended τωρα αλλα ειναι αρκετα μπροστοβαρο το οπλο με αυτα.
Με τα flush briley εχει υποδειγματικο ζυγισμα αλλα οι τουφεκιες ειναι υποδιαιστερες αισθητα σε σχεση με τα extended.

Γεια σου φιλε..Θα τα ζυγισω αυριο και θα σου πω..Παντως σε invector+ Για τέλειο ζύγισμα θα σου πρότεινα τα competition..με τα συγκεκριμένα και αυτο γίνεται μονο στα invector + μπορεις να ριξεις μεχρι νούμερο 5 34gr

Ρε με inv+ ρίχνω τα πάντα και δεν έχουν πάθει τίποτα, με δική μου ευθύνη βέβαια :)

Γεράσιμε ποιος ο λόγος του περιορισμού;;
Στα σκοπευτικά υπάρχει περιορισμός Τόλη λόγο κατασκευής και επειδή πρωτίστως απευθύνονται στην Αμερικάνικη αγορά, όπου πάει το magnum σύννεφο σε πάπιες και χήνες, γι'αυτό υπάρχει περιορισμός. Τα σκοπευτικά περιορίζονται θεωρητικά για το αμερικάνικο sporting που είναι μέχρι 32γρ ν.7 (αν δεν κάνω λάθος στο νούμερο).

Ας πουμε 3-4 δλδ 3,5 άστρα για να μαστε μέσα..
3* φιλε ... ασε τα πουστικα :) σιγα μην ειναι κ 3,215 .sarcastic.
Τωρα περα απο την πλακα , δεν παει να πει οτι ενα τσοκακι που το αγοραζουμε για 4* μας βγαζει βολη 3* ειναι γαματο και τι σουπερ ντουπερ εταιρια ειναι η Muller!!! αυτος που περνει το π.χ. 4* το αγοραζει για 4* οχι για να του βγαζει βολη 3* ή κατι αλλο, αλλιως θα επερνε 3*αρι. Τι να το κανω το τσοκακι που εβγαλε φωτο ο Γερασιμος στο περπατητο τσιχλας? Αρα θα εδινα π.χ. 90 euro .... για κατι που θα μου ηταν αχρηστο για το συγκεκριμενο κυνηγι, ενω εξ αρχης αγορασθηκε για τσοκ περπατητου!
ετσι την πατησα και με το Anaconda ... Το ηθελα 3*-2* και μου βγηκε λογο αυλου 4*-3* οποτε αχρηστο για εμενα .... οποτε τζαμπα και τα euros!!!.very funny.

Τόλη σου απάντησε ο Γιώργος..32γρ νο 6..λοιπον τα ζύγισα..

19γρ το competition
52 γρ το ατσάλινο..

Πολυ βαρια φιλε 52 γρ το ενα. Τα briley ext modified ειναι περιπου 44 γρ.
Τα Carlsons extended Sporting clays ported ειναι πανω απο 35γρ. το καθενα σε 3 αστρα?
Μαλλον μονο με titanium θα βγει το αποτελεσμα που πρεπει.

Back