η οποια θα ειναι λεμε τωρα 4-5-6 μετρα?.....δεν μπορω πραγματικα να σκεφτω........Το πραγματικά δύσκολο είναι να τολμήσεις την προσκόπευση μιας τέτοιας βολής.
η οποια θα ειναι λεμε τωρα 4-5-6 μετρα?.....δεν μπορω πραγματικα να σκεφτω........Το πραγματικά δύσκολο είναι να τολμήσεις την προσκόπευση μιας τέτοιας βολής.
τι 4 μετρα βρε Κωστα εισαι καλα!!! μιλαμε ισα με 10 μετρα θελει, εδω στα 50 μετρα βαζουμε τοσο, μη σ πω κ παραπανωη οποια θα ειναι λεμε τωρα 3-4 μετρα.....δεν μπορω πραγματικα να σκεφτω........
γιατι σε τραβερσα στα 80 μετρα ...... αν το κατεφερεις βεβαια (θα σου κανουν αγαλμα μετα αχαχα) θες ισα με 10+++ μεταρ προσκοπευση , μια νταλικα μπροστα
για αυτο λεω και εγω δεν το σηκωνω..........τι 4 μετρα βρε Κωστα εισαι καλα!!! μιλαμε ισα με 10 μετρα θελει, εδω στα 50 μετρα βαζουμε τοσο, μη σ πω κ παραπανω
ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΜΕ ΤΟ ΟΤΦΟ..
Και το ξαναλέω Κώστα, πρόκειται για σκάγια νούμερο 6, ο κατασκευαστής αυτό το τσοκ το βγάζει για να αποδίδει τα μέγιστα από 00 μέχρι ν.4, αν διαβάσεις το manual.ασχετα αν η τουφεκια εφυγε λιγο κατω το παπι τα κεντρικα σκαγια θα το κανανε σουρωτηρι........
αρα γιωργο αν καταλαβα καλα απο αυτα που λες το ufo για να εχει αποδοση στα μεγιστα (τετοιες αποστασεις) θα πρεπει να το δουλεψεις με χοντρα νουμερα......και οχι με 6 αρακιΚαι το ξαναλέω Κώστα, πρόκειται για σκάγια νούμερο 6, ο κατασκευαστής αυτό το τσοκ το βγάζει για να αποδίδει τα μέγιστα από 00 μέχρι ν.4, αν διαβάσεις το manual.
Σε δοκιμή που έκανα στα 60 μέτρα με ν.1, φυσίγγι 33γρ, έβαλε 17 ασσέους στο κέντρο του τενεκέ του λαδιού.
αρα γιωργο αν καταλαβα καλα απο αυτα που λες το ufo για να εχει αποδοση στα μεγιστα (τετοιες αποστασεις) θα πρεπει να το δουλεψεις με χοντρα νουμερα......και οχι με 6 αρακι
Δεν νομίζω ότι θα με απασχολήσει ποτέ αυτό, εκτός και αν πιάσω το τζόκερ την κυριακήοσοι εχουμε ported wad stripping chokes ομως πληρωνουμε το τιμημα δεν μπορουμε να ριξουμε φυσιγγια με flight control wad και πιστευω το ufo(non-ported) θα ηταν μια καλη επιλογη αν θα θελαμε να ριξουμε black cloud ή blind side...
Αν δεν κάνω λάθος 96 $ πουλιούνται στην Αμερική κ δεν δίαβασα κάτι το ιδιάιτερο σε κριτικές τους.ΕΓΩ ΕΝΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ..ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ MULER ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΝΕΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΝΑ ΔΟΥΜΕ..ΜΙΠΟΣ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 130 ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ?ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
χαχαχαχαχαrespect.respect.Δεν νομίζω ότι θα με απασχολήσει ποτέ αυτό, εκτός και αν πιάσω το τζόκερ την κυριακή
Για τα σαρσελια είναι ότι πρέπει.Optima Plus Muller UFO, απόσταση 50 μέτρα, Lambro Blue n.6
H τουφεκιά μου έφυγε ελάχιστα πιο κάτω γιατί αναγκαστικά έπρεπε να βγω λίγο πάνω από το επίπεδο του πίνακα ώστε να πιάσω ακριβώς τα 50 μέτρα. Δυστυχώς πιο χοντρά σκάγια δεν είχα μαζί, έχετε υπόψη ότι το ufo δίνει τα μέγιστα μέχρι το νούμερο 4.
Πολύ σωστός, να προσθέσω ότι λες λίγα για 10 μέτρα ουρά, έχω δει πολύ μεγαλύτερες ουρές σε δοκιμές σε νερό, με κάτι χχfull, turkey κτλ.ζουμε σε ενα 3διαστατο κοσμο...η κατανομη της τουφεκιας ειναι επισης 3διαστατη...τα χαρτονια σου δειχνουν μονο 2 διαστασεις υψος και πλατος...δεν σου δειχνουν "βαθος" που ειναι και η αποσταση απο το πρωτο ως το τελευταιο σκαγι και μπορω να νας αποδειξω οτι η αποσταση αυτη σε ορισμενες περιπτωσεις μπορει να ξεπερασει και τα 10 μετρα....σε μια αποσταση 40 μετρων!! Χρειαζεσαι μια 3διαστατη κατανομη για να σκοτωσεις παπιες και χηνες ....οι κατανομες 2 διαστασεων ειναι χρησιμες μονο οταν τουφεκας σε φωτογραφιες με παπιες και χηνες....οχι σε πραγματικο κυνηγι με λαιβ θηραματα
Όλα έχουν να κάνουν με το που πετάνε, σε νορμάλ συνθήκες τα σαρσελάκια θέλουν 7άκι διασποράς . Μου έτυχε πρόσφατα να περάσει τραβέρσα κοπάδι στα 50-60 μέτρα και να έχω βιδωμένο το UFO και να πέσουν 4 ή 5 .Για τα σαρσελια είναι ότι πρέπει.