Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Πολυ θετικες οι εντυπωσεις απο το Anaconda Mid Range... παρολη την πρωτη μικρη απογοητευση απο τον πινακα κ την ανοιχτη του συσφιξη δειχνει να δουλευει ωραια στο περαπτητο, ειδικα στα ανοιχτα μερη... Η τουφεκια μενει αρκετα σφιχτη κ με κοντη ατρακτο ακομα κ στα 40 μετρα, ενω εκανα κ καποιες ακαριαιες τουφεκιες κ σε μεγαλυτερη αποσταση...

Μπραβο Αρη αφου σου βγαζει την ντουφεκια .... εγω το πηρα απο κακο ματι εξ αρχης οποτε ..... ψυχολογικο μετα αχαχα

Κ εγω το πηρα αρνητικα αρχικα Τολη, αλλα εβλεπω οτι τουλαχιτον στις Benelli ειναι ενα καλο LM... Εκανα αρκετες μακρινες τουφεκιες αυτες τις μερες κ σημερα 4 μπεκατσινια ηταν ολα μετα τα 40 μετρα...
Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα mid range;

Εγω το ειχα πάρει πέρυσι αλλά δεν του έδωσα ευκαιρίες μια και το carlson ported δύσκολα το έβγαζα στην φάσσα..Να θυμίσω οτι στην sx3 που έχει αυλό 18,8 το anaconda ειναι καθαρά ΙΜ.Χθες και σήμερα σε 5 φάσσες που πήρα μου άρεσε .

Τελικά κατάλαβα ότι οι ποιο ψαγμένοι στα τσοκ είναι η κυνηγοί των υδρόβιων..Μάλλον γιατί κάνουν συχνά οριακές βολές περισσότερο από τους κυνηγούς άλλων θηραμάτων..
Μόνος μου ρωτάω κ μόνος απαντάω...big smile..big smile..big smile..big smile..big smile.

Χαχαχα, συ ειπας!!!

Εγω το ειχα πάρει πέρυσι αλλά δεν του έδωσα ευκαιρίες μια και το carlson ported δύσκολα το έβγαζα στην φάσσα..Να θυμίσω οτι στην sx3 που έχει αυλό 18,8 το anaconda ειναι καθαρά ΙΜ.Χθες και σήμερα σε 5 φάσσες που πήρα μου άρεσε .
Γειά σου βρε πατρίδα.....χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεια

Δημητρη καλη χρονια πρωτα απολα. Συμφωνοι στην sx3 τη δικη σου το mid range αποδιδει σαν ΙΜ οσον αφορα τη συγκεντρωση της τουφεκιας. Ομως εχει και τη μιση ατρακτο η τουφεκια στο στοχο αποτι στο carlson και εκει νομιζω ειναι το ζουμι της υποθεσης. Οταν εισαι πανω στο πουλι εισαι με πολυ περισσοτερα σκαγια αποτι σου δειχνει ο πινακας σε μια ενα προς ενα συγκριση.

Καλησπερα, ειμαι καινουριος στο φορουμ και θα ηθελα να ρωτησω το εξης: εχω μια benneli m1 με αυλο 18,3 και πηρα ενα τσοκ Carlson sporting clay IM .700. για τα παπια. Χρησιμοποιω bp winter αλλα βλεπω οτι τα σκορπαει τα σκαγια ακομα κσι στα -10. Φταιει ο αυλος η το τσοκ για το ανοιγμα της ντουφεκιας.

Back