Τι παραπάνω να ζητήσεις από ένα mid range;Κ εγω το πηρα αρνητικα αρχικα Τολη, αλλα εβλεπω οτι τουλαχιτον στις Benelli ειναι ενα καλο LM... Εκανα αρκετες μακρινες τουφεκιες αυτες τις μερες κ σημερα 4 μπεκατσινια ηταν ολα μετα τα 40 μετρα...
Τελικά κατάλαβα ότι οι ποιο ψαγμένοι στα τσοκ είναι η κυνηγοί των υδρόβιων..Μάλλον γιατί κάνουν συχνά οριακές βολές περισσότερο από τους κυνηγούς άλλων θηραμάτων..
Μόνος μου ρωτάω κ μόνος απαντάω..
Γειά σου βρε πατρίδα.....χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγειαΕγω το ειχα πάρει πέρυσι αλλά δεν του έδωσα ευκαιρίες μια και το carlson ported δύσκολα το έβγαζα στην φάσσα..Να θυμίσω οτι στην sx3 που έχει αυλό 18,8 το anaconda ειναι καθαρά ΙΜ.Χθες και σήμερα σε 5 φάσσες που πήρα μου άρεσε .
Επίσης ωρε πατριώτ.Γειά σου βρε πατρίδα.....χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεια
Εγω το ειχα πάρει πέρυσι αλλά δεν του έδωσα ευκαιρίες μια και το carlson ported δύσκολα το έβγαζα στην φάσσα..Να θυμίσω οτι στην sx3 που έχει αυλό 18,8 το anaconda ειναι καθαρά ΙΜ.Χθες και σήμερα σε 5 φάσσες που πήρα μου άρεσε .
ευχαριστω θα το ψαξωhttp://www.airgunshop.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=2974
καλή επιλογή και σε καλή τιμή για τις αποστάσεις που αναφέρεις σε LM
στα 50 μέτρα δεν θα είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενο αλλά όταν σου βγαίνει θα το ευχαριστιέσαι
το όπλο πόσο καιρό το κυνηγάς;;;;είναι στα μέτρα σου;;;;;για να βαράς καλά σε μέτρα;;;;Αλλο ερωτημα ο αυλος ρεμ 18,7 και κανη 66εκ ....το τσοκ imp cull...mexri35m βγαζει καλη ντουφεκια