Καλημερα σε ολους,
αξιζει να αναφερω οτι οταν πηρα στα χερια μου το Mid Range και ειδα να γραφει επανω Beretta Optima/Benelli Crio μου επεσαν τα αυτια κ τσαντιστηκα με τον εαυτο μου που δεν το ειχα δει νωριτερα... Ημουν εντελως αρνητικα επηρεασμενος για το τσοκ...
Απο τα 15 μεχρι τα 50 μετρα ειχα μεσο ορο 1 με 2 αστοχιες στις εικοσι.
Παυλο εμενα αυξηθηκαν κατακορυφα οι επιτυχιες στις μακρινες βολες, ηταν αρκετα δυσκολο να ειμαι καλα επανω στο θηραμα κ να μην πεσει... Κ καλα ας υποθεσουμε οτι εγω ειμαι υπερβολικος στις αποστασεις, φιλοι που εβλεπαν τα πουλια που επεφταν εμειναν με το στομα ανοιχτο... Θεωρω λοιπον οτι σε σχεση με διαφορα Ic, Lm και M της σειρας που εχω δοκιμασει για χρονια οτι η πατεντα του βοηθα κ κρατα εστω κ μια υποτυπωδη καλυτερη ή σταθεροτερη συγκεντρωση παρολη την αυξημενη αποσταση...
Στα δικά σας όπλα φαίνεται ξεκάθαρα ότι αποδίδει τέλεια
Μπορεί στην Optima II να μην προσφέρει αυτά που προσφέρει στις δικές σας κάννες, όσο και αν αυτό δεν ακούγεται "λογικό".
Γιωργο τα οπλα που το εχουν δοκιμασει πολλα παιδια εδω μεσα ειναι κατα κυριο λογο οπλα διευρυμενων αυλων και οχι στενων... Στους διευρυμενους ειναι σχεδον απο ολους παραδεκτο οτι αποδιδει σωστα, στους στενους μαλλον ειμαι απο τους πρωτους εδω που το δοκιμαζουν τοσο πολυ...
Το πηρα κ για 725 που θα εχει συφιξη 0,6 περιπου κ περιμενω να το δω εκτενεστερα για να γραψω εντυπωσεις μιας κ ειναι λιγες οι μεχρι τωρα τουφεκιες που εχω κανει...
συμφωνω με τον Παυλο και τον Αρη οτι βγαζει 2 τσοκ σε ενα ... αλλα 3*-2* που λεει ο Maker ΔΕΝ ηταν...στα Beretta λογο αυλου μπορει. Εγω 4-3* το ειδα
Τολη θυμασαι το ειχαμε ξανασυζητησει κ τοτε... Στον πινακα οχι σε καμια περιπτωση δεν ηταν κατι μεταξυ 3 και 2 αστρων σε στενο αυλο (για να ηταν ετσι επρεπε να παρουμε το Long Range) ηταν οντως κατι σαν LM... Ωστοσο η πραξη μου δινει
σταθερα καλυτερα αποτελσματα απο ενα IC η ενα LM στις μακρινες βολες, τουλαχιστον στα 1500 περιπου φυσιγγια διαφορων τυπων που εχω ριξει μεχρι τωρα και που εχω μετρο συγκρισης ολα τα προηγουμενα χρονια...
Κ για να κλεισω δεν ξερω αν οντως προσφερει κατι σε καποιον που θελει ενα τσοκ να τουφεκα μεχρι τα 35 μετρα μετρα (για στενο αυλο μιλαω παντα) παρολλο που θεωρω οτι οντως δινει μικροτερη ατρακτο (εγω το επιζητω, αλλοι οχι) αλλα σε καποιον που θελει να τουφεκα κατα κυριο λογο σε μεσαιες αποστασεις χωρις να μπορει να αποκλισει τις μακρινες βολες θεωρω οτι κανει πολυ καλη δουλεια... Το ειδα επαναλαμβανομενα σε σημειο μαλιστα που να τουεφακαω απο περιεργεια ολο κ πιο μακρια...