Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Γιώργο από ότι κατάλαβα ψάχνεις για τα απλά crio, που αργότερα η benelli τα άλλαξε σε crio plus αργότερα θα τα βρεις πιστεύω όπως λέει ο Παύλος από την briley η απο την carlsons. Το σπείρωμα που ψάχνεις νομίζω είναι το C.

upload image online
Ακριβως ετσι ειναι Κωνσταντινε ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου οπλου γι αυτο και σας το
""υπογραφω"" .well done..well done.

Αυτό βρήκα από την briley , το έχει δοκιμάσει κανένας.
Και η gemini το βγάζει αυτό σε 7+5.
52208.jpg

http://www.briley.com/p-52208-briley-4-barrel-extension.as

και το gemini.

18.jpg

Last edited:
Γιώργο από ότι κατάλαβα ψάχνεις για τα απλά crio, που αργότερα η benelli τα άλλαξε σε crio plus αργότερα θα τα βρεις πιστεύω όπως λέει ο Παύλος από την briley η απο την carlsons. Το σπείρωμα που ψάχνεις νομίζω είναι το C.
Ακριβώς , το C είναι το σπείρωμα.

Last edited:
Το θέλω για το καρτέρι της φάσας και στα υδρόβια.
Στο περπατητό δεν έχω κανένα πρόβλημα.
Εξάλλου είναι οπισθώβαρο και είναι 66 πόντοι η κάννη .
Νομίζω είναι εφικτό. αλλά μάλλον θα το έχω υπόψιν μου.

Last edited:
τα gemini ειναι τιμια τσοκ και αμα παρεις τον κυρια πιστευω θα εχει και για το σπειρωμα που θελεις. εχω το ιδιο οπλο αλλα σε κριο πλας σπειρωμα.

Μόλις επικοινώνησα με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα κυνηγετικών ειδών της Αθήνας για τα gemini και ότι άλλο υπάρχει και μου είπαν ότι λόγω αυλού της crio που είναι 18,3-18,4 δεν επιδέχεται τσοκάκια για χρήση ατσάλινων σκάγιων με 1*, 2* και το XF.
Ισχύει αυτό το πράγμα ?
Δηλαδή τα crio plus το ίδιο πρόβλημα έχουν?
Κάτι δεν μου αρέσει στην απάντησή τους.
Το λέω αυτό γιατί στον κατάλογο της gemini , μελέτησα τι υπάρχει και από τι είδα έχει για όλα τα βαλάντια.
Ορίστε ο κατάλογος της GEMINI.
http://www.gemini.bs.it/media/download/catalogo_winshoot_2016.pdf
Είναι στην σελίδα 5.
Μπερδεύτηκα τελείως.

Μόλις επικοινώνησα με ένα πολύ μεγάλο κατάστημα κυνηγετικών ειδών της Αθήνας για τα gemini και ότι άλλο υπάρχει και μου είπαν ότι λόγω αυλού της crio που είναι 18,3-18,4 δεν επιδέχεται τσοκάκια για χρήση ατσάλινων σκάγιων με 1*, 2* και το XF.
Ισχύει αυτό το πράγμα ?
Δηλαδή τα crio plus το ίδιο πρόβλημα έχουν?
Κάτι δεν μου αρέσει στην απάντησή τους.
Το λέω αυτό γιατί στον κατάλογο της gemini , μελέτησα τι υπάρχει και από τι είδα έχει για όλα τα βαλάντια.
Ορίστε ο κατάλογος της GEMINI.
http://www.gemini.bs.it/media/download/catalogo_winshoot_2016.pdf
Είναι στην σελίδα 5.
Μπερδεύτηκα τελείως.

η περιγραφη ειναι πολυ καλη στο καταλογο. Εξαρταται απο ποιο τυπο τσοκ επιλεγεις. Αν εχει μονο τα εσωτερικα η τα ported ειναι οπως στα ειπε. Αν διαλεξεις extended μονο στο ΧF δεν μπορεισ να ριξεις ατσαλινα, στα υπολοιπα εισαι ενταξει. Ρωτα το μαγαζι ποιους τυπους διαθετει.

διαβάζω 3 μέρες και βλέπω μπέρδεμα με το τσόκ που ζητά ο Γιώργος
η απάντηση έχει δοθεί από πολλούς και είναι τσόκ 7 πόντων με το σπείρωμα επάνω
η πρώτη σειρά τσοκ 7 πόντων της benelli beretta είχε το σπείρωμα πάνω που φαίνεται άμεσα όταν ξεβιδώνεις το τσόκ είτε είναι έσω είτε είναι έσω έξω και η σερά αυτή λεγόταν crio sport,και optima sport αντίστοιχα
μετά βγήκε η 2η σειρά με το σπείρωμα στην μέση περίπου του τσόκ και λέγεται crio plus και optima plus αντίστοιχα :)
πάρτο Γιώργο και καλές τουφεκιές :)
ως προς τα ατσάλινα συμφωνώ με τον Παύλο .well done.

Καλώς τον συμπέθερο.
Αυτήν την κυρία με τι την ταΐζεις?
τι τσόκ έχεις?
Γιωργο με αυτο το οπλο κυνηγαω κυριως τσιχλες . Τσοκακια χρησημοποιω το Seminole spreader για τις μαυρες και περπατητο οταν δεν ειναι πολυ αγριεμενες και για καρτερι χρησιμοποιω ενα BRILEY IC αν δεν περνανε ψηλα, και μετα το μαμισιο ***.
Απο φυσιγγια αν δεν προλαβαινω να γεμισω δικα μου , ριχνω euromix 8-9 και 9-10 lambro tordo 30 και
BP F2 34.

Καλησπέρα παιδιά σημερα πέρασα απο του οπλουργείο του ευγενέστατου κυριου Παπατσαρούχα και με προμήθευσε ενα τσοκ 4 αστρα 7 εκ. κατάλληλο για βερέττα τύπου mobile. [/url
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο τσοκ maxwell και η τιμή του στα 40 ευρώ αρκετα καλή θα έλεγα.
Αν το εχει δοκιμάσει καποιος φίλος ας πει την αποψή του

Καλησπέρα παιδιά σημερα πέρασα απο του οπλουργείο του ευγενέστατου κυριου Παπατσαρούχα και με προμήθευσε ενα τσοκ 4 αστρα 7 εκ. κατάλληλο για βερέττα τύπου mobile. [/url
Εχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το συγκεκριμένο τσοκ maxwell και η τιμή του στα 40 ευρώ αρκετα καλή θα έλεγα.
Αν το εχει δοκιμάσει καποιος φίλος ας πει την αποψή του
Καλο απόγευμα! Εχω παρει το ιδιο 4αστρα (μου βγήκε πιο κλειστό) αλλα σε nickel..το εχω δουλέψει,πολυ με τη franchi 612 και το βαζω και τωρα στην beretta A304..να προσέξεις γιατι το δικό μου ειναι σε 18,4 αυλο LM περίπου 0,40..στην franchi βγαίνει 0,6 γιατι εχει 18,6 αυλο..αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω κανει τουφεκιές στα 40-50 μετρα ειδικά με τη franchi..στον πίνακα που το έριξα επισης έμεινα πολυ ευχαριστημένος..και μια τουφεκια με αυτο με την franchi στα 40 μετρα μετρημένα με κορδέλα με 7.5 νουμερο..
http://imgur.com/1Pk4ZHw

Καλο απόγευμα! Εχω παρει το ιδιο 4αστρα (μου βγήκε πιο κλειστό) αλλα σε nickel..το εχω δουλέψει,πολυ με τη franchi 612 και το βαζω και τωρα στην beretta A304..να προσέξεις γιατι το δικό μου ειναι σε 18,4 αυλο LM περίπου 0,40..στην franchi βγαίνει 0,6 γιατι εχει 18,6 αυλο..αυτο που μπορω να σου πω ειναι οτι εχω κανει τουφεκιές στα 40-50 μετρα ειδικά με τη franchi..στον πίνακα που το έριξα επισης έμεινα πολυ ευχαριστημένος..και μια τουφεκια με αυτο με την franchi στα 40 μετρα μετρημένα με κορδέλα με 7.5 νουμερο..
http://imgur.com/1Pk4ZHw
Οι δικές μου , η 390 εχει 18.3 και η 391 εχει αυλό 18.4 νομίζω πως μια χαρα θα ταιριάξει, αν παει καλά θα πάρω και ενα σε 2 άστρα γιατι βασικά με αυτά τα 2 παίζω στο κυνήγι ανάλογα με το θήραμα,
στο σκοπευτήριο όμως βάζω μόνο το 4 άστρα και ανυπομονώ να το δοκιμάσω να σας πω εντυπώσεις.
Πάντως φαίνεται καλοδουλεμένο τσόκ, χωρις φρου φρου και αρώματα σε σχέση με άλλα διαφημιζόμενα που το πληρωνεις αυτο <<κανονικά>>

Back