Επιλογή κατάλληλου choke (τσοκ)

Είχα κι ένα 3αρι χωρίς τρύπες αλλά νομίζω ότι το άλλο αποδίδει καλυτερα
Εγώ σκέφτομαι σε 2 να το πάρω για λαγό και φασσα μπορεί και κάνα παπί..πιστεύω σ αυτά χρειάζεται λίγο σφιχτή τουφεκιά..εσύ τι λες?

καλησπερα ευριπιδη.τι κανεις ρε φιλαρακι ?ολα καλα?επιτελους μετα κοπο και βασανων γαμω τη κριση μου μεσα αξιωθηκα και πηρα τα τσοκακια τα gemini ported.παντως απο εφε και μουρη πρωτος ο ρωσος μενει να δουμε τι κανουν στη πραξη.να εισαι παντα καλα φιλε.

καλησπερα ευριπιδη.τι κανεις ρε φιλαρακι ?ολα καλα?επιτελους μετα κοπο και βασανων γαμω τη κριση μου μεσα αξιωθηκα και πηρα τα τσοκακια τα gemini ported.παντως απο εφε και μουρη πρωτος ο ρωσος μενει να δουμε τι κανουν στη πραξη.να εισαι παντα καλα φιλε.
Αντρέα περιμένω εντυπωσεις.καλοτουφεκα φίλε μου

Εγώ σκέφτομαι σε 2 να το πάρω για λαγό και φασσα μπορεί και κάνα παπί..πιστεύω σ αυτά χρειάζεται λίγο σφιχτή τουφεκιά..εσύ τι λες?
Αν νομίζεις ότι εκεί που κυνηγάς τουφεκιας κοντά στα 50 μέτρα + ναι θες σφιχτή τουφεκια

Για 50 μέτρα δεν σηκώνομαι καν..Εγώ μιλάω για 35 βαριά 40 μέτρα
Για αυτά τα μέτρα πιστεύω το *** θα σε καλύψει.
Εγώ έχω πάρει το * και *** τα έσω έξω +5. Τα δικά της * και *** μετρημένα με ψηφιακό παχυμετρο πλησιάζουν το **και **** (17.6)και (18.1) αντίστοιχα!

@evripidis302 κάτι τελευταίο..έχεις κάνει σύγκριση τα δικά της τσοκ με το gemini και τι διαφορά είδες?
Οσο ποιο κλειστει ντουφεκια, τοσο λιγοτερα θυραματα! Ειδα τις ντουφεκιες του ευριπιδη, οι καλυτερες ειναι με το τζεμινι το ic βλεπεις οι αλλες λιγο του εφευγε το κεντρο κ εφευγε ολη η ντουφεκια αλλου! Σκεψου σε κινητο στοχο που θα παει!
Δοκιμη που ειχα κανει σε χασαποχαρτο με το 3* μαμα κ τζεμινι +5π 3* το μαμα ειχε 101 σκαγια κ το τζεμινι 130 στα 40μ

@evripidis302 κάτι τελευταίο..έχεις κάνει σύγκριση τα δικά της τσοκ με το gemini και τι διαφορά είδες?
Η διαφορά είναι ότι τα δικά της δεν έχουν καμμία σχέση με τις συσφιξεις που αναγράφουν.π.χ το 4 μαμά αποδίδει σαν κύλινδρος και το 3 σαν 4.το gemini αποδίδει όπως πρέπει κλείνοντας συγχρόνως την τουφεκια.η μπαικαλ έχει αρκετά καλή απόδοση σαν κανη και τα δικά της τσοκ την αδικούν πολυ

Καλησπερα τα
carlson τσοκ τα εσωτερικα δινουν κατι παραπανω βλητικα σε σχεση με τα μαμισια σε super pose?
Την εχω κανει κ εγω αυτη την ερωτηση φιλε ποιο παλια, αλλα δεν μου απαντησε κανεις!
Δεν μπορει ολο κ καποιος θα τα εχει παρει, θα περιμενουμε!fgr2

Την εχω κανει κ εγω αυτη την ερωτηση φιλε ποιο παλια, αλλα δεν μου απαντησε κανεις!
Δεν μπορει ολο κ καποιος θα τα εχει παρει, θα περιμενουμε!fgr2
σκεφτομαι να παρω το *** να κανω δοκιμες και αν μου αρεσει να παρω και σε αλλες
συσφιξεις

Παιδιά έχω πάρει το ic , το εσωτερικό και είναι το choke που δουλεύω στο περπατητο τσιχλας. Έχει καλύτερη διασπορά από της μάνας του (155).Σκέφτομαι το im για την φασσα αλλά δεν το έχω αυτό το κομμάτι. Παθαίνω πατατρακ με τα κωλοπουλα με ότι και να ρίχνω. Συνήθως με το 3αρι το δικό της και ένα brilley lm ported

Καλησπέρα.δεν θα χεις κανένα πρόβλημα με τη κανη και το τσοκ.το gemini θα σου αλλάξει τη τουφεκιά θεαματικά στη μπαικαλα αλλά να ξέρεις ότι θα σφίξει παρα πολύ στο light full.εγω θα πρότεινα το imp.mod το ported
Θα συμφωνήσω απολυτα 35-45 μετρα το σωστο τσοκαρισμα ειναι αυτο...ειχα ανεβασει κατι δοκιμες σε πινακα και θυμάμαι οτι το 3* gemini ported εμοιαζε με 1* απο μαμα baikal....

Back