Το παπί πως το κυνηγάς Γιώργο...;; Ημερήσιο η πρωινό/απογευματινό πέρασμα..;;Τελικά πήρα το gemini 3* στο 155 που έχω..πάνω είναι οι δοκιμές στα 35 μέτρα με αυτό και το δικό του το 1* Σε φυσιγγι super kill 4 35γρ το οποίο χρησιμοποιω σε λαγό και παπί
..οι συγκρίσεις είναι ερασιτεχνικές σε χαρτί 50×50..αλλά μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα
Απο αυτα τα χαρτια εχεις βγαλει συμπερασμα?Τελικά πήρα το gemini 3* στο 155 που έχω..πάνω είναι οι δοκιμές στα 35 μέτρα με αυτό και το δικό του το 1* Σε φυσιγγι super kill 4 35γρ το οποίο χρησιμοποιω σε λαγό και παπί
..οι συγκρίσεις είναι ερασιτεχνικές σε χαρτί 50×50..αλλά μπορώ να πω ότι απογοητεύτηκα
Κατ' αρχας τα φυσιγγια που εριξες δεν κανουν για αυτες τις θερμκρασιες!Θέλω να ακούσω την γνώμη σας και κάποιες προτάσεις σε φυσίγγια γιατί μπορεί να μην ταιριάζουν τα συγκεκριμένα στο όπλο μου
Ποιο τζεμινη πηρες; το +5εκ.;Τελικά πήρα το gemini 3* στο 155 που έχω..πάνω είναι οι δοκιμές στα 35 μέτρα με αυτό και το δικό του το 1* Σε φυσιγγι super kill 4 35γρ το οποίο χρησιμοποιω σε λαγό και παπί
Πρωί πηγαίνω αλλά λίγες φορές το χρόνο..χρησιμοποιώ όμως αυτό το φυσιγγιΤο παπί πως το κυνηγάς Γιώργο...;; Ημερήσιο η πρωινό/απογευματινό πέρασμα..;;
Όχι το ported με τις τρύπεςΠοιο τζεμινη πηρες; το +5εκ.;
Παντος δεν ειναι κ τοσο χαλια οι ντουφεκιες με τοσο ζεστη για αυτα τα φυσιγγια!
Αυτό πήρα όπως μου πρότειναν συνάδελφοι εδώΠάρε ported είναι πολύ καλύτερο από το +5 fgr
Φίλε είπα ότι είναι ερασιτεχνικές οι δοκιμές αλλά μπορείς να δεις κάποια πράγματαΑπο αυτα τα χαρτια εχεις βγαλει συμπερασμα?
Σίγουρα και εγώ το έχω στο μυαλό μου αυτό αλλά ήθελα να δω σε φυσίγγια που με ενδιαφέρουν και χρησιμοποιω..Επίσης ο ρώσος θέλει λίγο πιο βαριές γομμωσειςΚατ' αρχας τα φυσιγγια που εριξες δεν κανουν για αυτες τις θερμκρασιες!
Ριξε ελαφριες γομωσεις!
Μεγαλυτερες συγκεντρωσεις επιτυνχανεις με λιγα γραμμαρια, τα πολλα ειναι για διωρθωση λαθων!Σίγουρα και εγώ το έχω στο μυαλό μου αυτό αλλά ήθελα να δω σε φυσίγγια που με ενδιαφέρουν και χρησιμοποιω..Επίσης ο ρώσος θέλει λίγο πιο βαριές γομμωσεις
Τα δοκίμασα αλλά δεν ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος και σύμφωνα με αυτά που άκουσα εδώ πίστευα σε καλύτερες αποδόσεις..Σίγουρα θα δοκιμάσω και χειμώνα όμωςΠριν προβεις σε αγορα καινουργιου τσοκ τα ειχες δοκιμασει τα δικα της τα μαμισια?
Σίγουρα θα κάνω αλλά δεν μπορούσα να περιμένωΦιλε αρχικα θα κανεις δοκιμες σε μεγαλυτερο χαρτι...και με τετοια ζεστη δεν θα βγαλεις συμπερασμα για τα 35γραμμαρια που λες...
Γιωργο δοκιμασε σε ψιλα τα euromix και σε πιο χοντρα τα f2 classic. Βεβαια εξαρταται κ απο τον καιρο (υγρασια , θερμοκρασια κλπ) σε γενικες γραμμες τα ριχνω ολο το χρονο με καλα αποτελεσματα. Το gemini το απλο το πηρα και εγω σε 4* και 3* και εχει πιο καλες κατανομες απο τα μαμα. Παρε χαρτονια μεγαλα 120*120 ριχνε για δοκιμεςΘέλω να ακούσω την γνώμη σας και κάποιες προτάσεις σε φυσίγγια γιατί μπορεί να μην ταιριάζουν τα συγκεκριμένα στο όπλο μου