Με την παλια τεκνα εχω ριξει μεχρει -4 στα 36 γρ.εδω αυτες η θερμοκρασιες θεορουνται ακρεες....καθε τοπος εχει της ιδιετεροτητες του και εκει βαδηζουμε...η(α1 ) δεν με εχει κρεμαση ποτε
Ηλία ποσοστα συγκέντρωσης δείχνει κ κατανομή ο πινακας , υπάρχει κ ενα άλλο μέγεθος που δεν το δείχνει, κ λέγεται διάτρηση, σε πολυ κρυο κ υγρασία πεφτουν δραματικά οι αρχικές ταχύτητες κ κατά συνέπεια ποιο άλλο μεγεθος μειώνεται ;;;;; ποτε δεν λέει ψέμματα ο πινακαςΣε ρωτησα επητιδες γιατι ειμαι απο αυτους που λενε οτι πινακας ειναι και ψευτης
Εγω εντελος το αντηθετο ....αλλα περη ορεξεως ...που λενε στο χωριο μου..οπως βολευεται ο καθεναςΗ Α1 σε μειον βαθμους και ξηρο καιρο δεν κιοτευει ( -5 )....Σε πολυ υγρασια....εχετε γεια βρυσουλες....
μονο σε κοντρα δοση δουλευει...Αυτο εχω διαπιστωσει εγω....
Αυτο λεω ψεμα.....διατρηση ...φιλεΗλία ποσοστα συγκέντρωσης δείχνει κ κατανομή ο πινακας , υπάρχει κ ενα άλλο μέγεθος που δεν το δείχνει, κ λέγεται διάτρηση, σε πολυ κρυο κ υγρασία πεφτουν δραματικά οι αρχικές ταχύτητες κ κατά συνέπεια ποιο άλλο μεγεθος μειώνεται ;;;;; ποτε δεν λέει ψέμματα ο πινακας
Για διάτρηση παμε σε κατάλογο, λατα, κ σε αλλα κόλπα, όποιος έχει ταχογράφο μετράει την ώρα κ στον τόπο που κυνηγάει 5 φυσίγγια κ αναλόγως φτιάχνει το μεζέ, αναλόγως το ποτο παει ο μεζές ρε φίλεΑυτο λεω ψεμα.....διατρηση ...φιλε
Έτερον εκάτερον ..Πίσω απο το χαρτόνι αποτύπωσης στο κέντρο ,ένα κατάλογο και η δουλειά τελείωσε Ηλία .Αυτο λεω ψεμα.....διατρηση ...φιλε
1.70 Χ 31 με 688 .....στην παγωνιάΗ Α1 σε μειον βαθμους και ξηρο καιρο δεν κιοτευει ( -5 )....Σε πολυ υγρασια....εχετε γεια βρυσουλες....
μονο σε κοντρα δοση δουλευει...Αυτο εχω διαπιστωσει εγω....
616 και και 56.2. ή 56.3 τελειωμενο αυτο ηθελε για να μην κολωσει στην υγρασίαΕγώ δν βλέπω κάτι λάθος στο setup....κ απορώ βέβαια.
Στη θέση σου θα τροποποιούσα το setup βάζοντας cx2000 κ θα φώρτονα 2.10×37×1.7αλεύρι,, με όλα τα άλλα ίδια.
1.70 Χ 31 με 688 .....στην παγωνιά
Εγω εντελος το αντηθετο ....αλλα περη ορεξεως ...που λενε στο χωριο μου..οπως βολευεται ο καθενας
Εγω δεν γραφω για να αποδειξω τιποτα σε κανεναν νικο λεο αυτα που εχω δει στο κυνηγι απο 25 χρωνον που γεμηζω....ειμαι 47...καλη συνεχειαΗλια χωρις ιχνος αντιπαραθεσης ....παντα μιλας αοριστα και χωρις αποδειξεις φιλε...
Δωσε μου μια αποτυπωση Με ταχυτητα - συγκεντρωση και μια διατρηση της Α1 με φουλ υγρασια.
Δωσε μου σεταπ και τις μετρησεις που εγραψα πριν....Δεν παραδεχεσαι τον πινακα....και δικαιωμα σου
βεβαια....Αλλα δωσε αποδειξεις.....και οχι λογια...
Και στο δικο μου χωριο....περι ορεξεως λενε!!!
Λιακο εμένα ελπίζω να μην με παρεξηγεις, κουβέντα κάνουμεΕγω δεν γραφω για να αποδειξω τιποτα σε κανεναν νικο λεο αυτα που εχω δει στο κυνηγι απο 25 χρωνον που γεμηζω....ειμαι 47...καλη συνεχεια
Ποτε μα ποτεΛιακο εμένα ελπίζω να μην με παρεξηγεις, κουβέντα κάνουμε
Γιατι ειναι μεγαλυτερες οι ταχυτητες Βασιλη? Για γραψε αν θες, γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.Για πείτε μου βρε παιδιά γιατί βλέπω συνέχεια μιλάτε για υγρασία ...
Όταν η ατμόσφαιρα έχει περισσότερη υγρασία οι τελικές ταχύτητες των σκαγιών είναι μεγαλύτερες και όχι μικρότερες.
Γιατί δίνεται τόση έμφαση στην υγρασία ?
Κατά την γνώμη μου αμεληταία επίδραση έχει, .... εκτός και αν μιλάμε για συνθήκες ομίχλης ή βροχής.
Απόψεις ???
ps
Θερμοκρασίες και ατμοσφαιρικές πιέσεις θεωρείστε τες σταθερές ...
Ο αέρας με υγρασία είναι πιο αραιός από τον ξηρό αέρα.Γιατι ειναι μεγαλυτερες οι ταχυτητες Βασιλη? Για γραψε αν θες, γιατι δεν μπορω να το καταλαβω.
Εισαι ωραιος κι ευχαριστω! Αρα πρεπει τα παιδια που ξερουν να μας λυσουν την απορια μας.Ο αέρας με υγρασία είναι πιο αραιός από τον ξηρό αέρα.
Βασίλη, την απορία αυτή την έχω κι εγώ. Γι' αυτό πιστεύω ότι ο πολύς κόσμος δεν έχει σαφή αντίληψη της έννοιας υγρασία της ατμόσφαιρας, σχετική υγρασία κλπ. Και είναι λογικό αφού δεν έχουν σπουδάσει όλοι Φυσική ..... Έτσι όταν λένε υγρασία εννοούν αυτό που "βλέπουν". Δηλαδή την ομίχλη, τη χαμηλή νέφωση, τη θολή ατμόσφαιρα. Πολλοί μάλιστα μιλάνε και με ποσοστά, πχ 70% - 90% -100% υγρασίας, αλλά στην ουσία δεν γνωρίζουν τι ακριβώς σημαίνουν αυτά τα ποσοστά ...Για πείτε μου βρε παιδιά γιατί βλέπω συνέχεια μιλάτε για υγρασία ...
Όταν η ατμόσφαιρα έχει περισσότερη υγρασία οι τελικές ταχύτητες των σκαγιών είναι μεγαλύτερες και όχι μικρότερες.
Γιατί δίνεται τόση έμφαση στην υγρασία ?
Κατά την γνώμη μου αμεληταία επίδραση έχει, .... εκτός και αν μιλάμε για συνθήκες ομίχλης ή βροχής.
Απόψεις ???
ps
Θερμοκρασίες και ατμοσφαιρικές πιέσεις θεωρείστε τες σταθερές ...