Καλά έκανες και το επισήμανες και κακώς που δεν το ανέφερα και εγώ. Παρόλα αυτά είναι 5 δευτερόλεπτα υπόθεση να αλλαχτεί η αποθήκη στο Vinci και από εκεί και πέρα αποφασίζει ο κάτοχος του όπλου μαζί με το σκοπευτήριο αν θα πάρουν αυτό το ρίσκο και αν το σκοπευτήριο του το επιτρέψει. Σίγουρα όμως όπως είπες και αυτό απαγορεύεται αν και είναι εντελώς χαζή αυτή η απαγόρευση κατά την γνώμη μου.Ακομα κι αυτο απαγορευτεται, κι εγκειται στο συλλογο σου αν θα σε αφησει να το κανεις.
Σε ελεγχο παντως την πληρωνουν και οι 2 (ιδιοκτητης - σκοπευτηριο) και παιζει να χασει και την αδεια του ο συλλογος.
Και πιστεψε με, γινονται ελεγχοι στα σκοπευτηρια.Δεν ειναι σαν την αλβανικη/ρωσικη (τωρα και τουρκικη) μαφια που δεν τους ελέγχει κανεις (ειχα δεν ειχα το πεταξα το κοινωνικο μου σχολιο)
Όσοι είχαν κυνηγετικό όπλο με μεγαλύτερη αποθήκη από πριν ισχύσει ο νόμος και δεν μπορούν να την αφαιρέσουν ή όπλο όπως πχ το Vinci που αλλάζει αποθήκες χωρίς εργαλεία τι γίνεται; Θα τους απαγορευτεί το κυνήγι ή θα πρέπει να επέμβουν σε οπλουργό για να κάνουν μετατροπή στο όπλο τους ή θα πρέπει να αγοράσουν με το έτσι θέλω νέο όπλο; Είναι εντελώς χαζό.