Επικαιροποίηση όρων χρήσης στην ενότητα "Πωλείται"Γιατί δεν εμφανίζονται οι καταχωρήσεις των αγγελιών;
Το παθαίνω και εγώ τώρα τελευταία και πρέπει να είναι θέμα των πληκτρολογίων της Google μετά την τελευταία αναβάθμιση απ' το play store. Μου το έχουν πει και άλλοι.Τον τελευταίο καιρό, αν χρειαστεί να σβήσω κάτι σε όποιο κείμενο ανεβάζω, σβήνει μόνο ένα γράμμα και μου εξαφανίζει το πληκτρολόγιο στο τηλέφωνό μου, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να ξαναπατήσω στην λέξη ώστε να εμφανιστεί ξανά το πληκτρολόγιο. Επίσης για να σβήσω μια ολόκληρη λέξη χρειάζεται να πατάω την διαγραφή και έπειτα ξανά για το πληκτρολόγιο, τόσες φορές όσα και τα γράμματα της λέξης. Ταλαιπωρία. Είναι θέμα συσκευής ή μπορεί να γίνει κάτι;
Το παράξενο είναι ότι μου το κάνει μόνο στο HL. Όταν κάνω αναζήτηση στην google ή γράφω οτιδήποτε άλλο είναι όλα ok.Το παθαίνω και εγώ τώρα τελευταία και πρέπει να είναι θέμα των πληκτρολογίων της Google μετά την τελευταία αναβάθμιση απ' το play store. Μου το έχουν πει και άλλοι.
Είναι εκνευριστικο πράγματι.
Για βάλε ένα printscreen σε παρακαλώ. Εμενα σε κινητό και υπολογιστή εμφανίζονται κανονικά.Εδώ και κάτι μέρες εμφανίζονται αρκετά λιγότερα emoticons. Why ?
Βασίλη σε κινητό και εμένα δεν μου εμφανίζει εδώ και καιρό πολλά.Για βάλε ένα printscreen σε παρακαλώ. Εμενα σε κινητό και υπολογιστή εμφανίζονται κανονικά.
Το ίδιο ακριβώς θέμα έχω και εγώ.. την παραπάνω εικόνα βλέπω όπως και οι @tsakalos και Δημήτρης (@dim63) ..σε google chrome browser.Βασίλη εδώ και καιρό εγώ βλέπω αυτό στα emoticons... To κάνει τόσο με τα data όσο και σε WiFi... View attachment 16605
Ο μεγάλος είν' αλλιώς δηλαδή ;Νομίζω αυτό συνέβη και στο παρελθόν επειδή έληξαν. Θέλουν ξανά νέο πέρασμα. Ο Βασίλης που τα ξέρει καλύτερα θα τα δει.
Αφού τα απενεργοποίησε ο Βασίλης.Εγώ δεν άλλαξα τίποτα σε καμία ρύθμιση.
Τώρα χάθηκε και η ονομασία τους ,τόσο στο κινητό αλλά και στον υπολογιστή
Ίσως δεν το διατύπωσα καλά . Εννοώοτι δεν έκανα καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις πριν την απενεργοποίηση του Βασίλη όταν δεν έβλεπα όλα τα εικονίδια παρά μόνο την ονομασία τους.Αφού τα απενεργοποίησε ο Βασίλης.